Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

motylek_02

25. 10. 2008 3:36
dlouhe vlasy, nebo aspon

delsi jsou romanticke, a ona i silueta zeny zdalky jinak vypada. casteji se otacim po tech s delsimi vlasy.

ale je potreba brat v potaz i kvalitu. nektere kamaradky se nenechaly ostrihat, protoze jejich partneri lpeli na dlouhych vlasech. pritom stacilo jen malicko: tvar, delka, konecky.... nektery typ vlasu holt neni na extra dlouhe a da se jit jen na polodlouhe. Dulezite je vedet co mi sedi. Mivala jsem dlouhe vlasy az po zadek, ale bylo jich moc (no nemela bych si stezovat), vycesat se to nedalo, bolela z toho hlava a furt mi je partner prilehaval... ted je mam o dost kratsi, a hlava si odpocinula. :-)

no a z kratkovlasych se mi libi treba Jolana Voldanova, ktera si to muze dovolit.

0 0
možnosti
AH

nyny.

15. 10. 2008 21:19
jejda

to hledím, koukám, že stále ještě existují ženy s dlouhými vlasy, nějak jsem měla již několik let pocit, že jsem sama. Je fakt, že dlouhé vlasy vypadají pěkně jen když jsou zdravé, nejsou řídké. A taky od určitého věku rozpuštěné dlouhé vlasy dělají z nositelky příšerku, co neumí stárnout (většinou léta přidávají). Takže o chce nějakou formu drdolu a ty sponky večer ve vlasexch stejně jako gumičky pěkně bolí. Ale je fakt, že bych je za nic nevyměnila, dobu, kdy jsem jednou podlehla a ostřihala nezapomenu a již nikdy více.

0 0
možnosti
W

Wendolene

15. 10. 2008 20:53
Ja mam dlouhe vlasy a nehodlam to menit

Priznejme si, ze vetsina zenskych s kratkymi vlasy vypada silene. Vypadaji jako by proletetely nejakym krovim ci maji slepeho kadernika, ktery neumi vlasy ani strihat, natoz obarvit. Ja osobne si myslim, ze dlouhe vlasy jsou idealni pro vetsinu zen, a v zadnem pripade nejsou idealni pro muze!

0 0
možnosti
J

Juvat

15. 10. 2008 17:55
Hele, mě se taky strašně liběj dlouhý vlasy na ženskejch

Většina žen stejně vypadá líp s dlouhýma vlasama. Malokterá se mi libí jen tak nakrátko. Treba Sinead OConnor má krásnej obličej, tak to jo. Nebo Halle Berry. Ale to jsou výjimky. Treba i takova staropanensky vypadající Laura Bush by vypadala líp, kdyby měla dlouhý vlasy. Nějak nechápu, proč si ženská ostříhá nakrátko vlasy, když dosáhne jistýho věku. Brrr. Dlouhá hříva je fajn.

0 0
možnosti
K

Kocourek_69

15. 10. 2008 18:22
Re: Hele, mě se taky strašně liběj dlouhý vlasy na ženskejch

Proč si je ostříhá? Např proto že je to pro ni příjemnější a krátké vlasy nejsou tak časově náročné na úpravu. Další důvod může být ten že zdaleka ne každá žena má vlasy zdravé. A dlouhé nemocné, třepící, nadměrně mastící se vlasy vypadají hůře než když se ostříhají.

0 0
možnosti
KK

Lisinha

15. 10. 2008 15:14
Každý má nějakou úchylku,

takže proč autor v klidu a tichosti neprojíždí vlasofetišitické pornostránky? svět pak nemá vypadat, jak vypadá, když je zahlcen pseudofilosofickými žvásty.

0 0
možnosti
VP

Vítek P.

15. 10. 2008 16:07
Re: Každý má nějakou úchylku,

Dobrý den, mohla byste mi prosím poslat odkaz na nějaké stránky, které jsou opravdu smysluplné a hluboké … a psané s láskou k moudrosti.

Vážně se neorientujete v tom, co myslím vážně a co ne?

0 0
možnosti
J

jiri.fiala

15. 10. 2008 15:01
zhoubny vilv kapitalismu

uvedomme si rovnez, ze strihani vlasu masove zapocalo az s padem rakouska uherska, tedy nastupem kapitalismu! tento nelidsky system, oklestujici cloveka na kolecko v soustroji nenechava casu na romanticke zalezitosti typu dlouhych vlasu jak z hlediska prakticke udrzby, tak z hlediska symbolickeho. zena v pojeti kapitalismu je stejnym strojem na penize vykoristovatelu, jako muz a tedy dle ODS nema mit dlouhe vlasy. naopak sovetske divky mely dlouhe vlasy vzdy a az s padem SSSR a nastupem zhoubneho vlivu americkeho kapitalu se pocly strihat. zde je videt, ze je jasne nutne volit KSCM! socializmo o muerte! V

0 0
možnosti
VP

Vítek P.

15. 10. 2008 16:12
Re: zhoubny vilv kapitalismu

Jestli to nesouvisí s bezpečností práce u soustruhu a u vrtačky … i když si pamatuji, že správný učeň na učilišti nesměl mít dlouhé vlasy a soudruh mistr odborné výchovy dokonce jednomu klukovi zaštípl copánek vlasů štípacími kleštěmi. Ale to už je za námi …

0 0
možnosti
I

Iv.78

15. 10. 2008 14:53
díky...

..zrovna jsem se rozhodovala, že se nechám trochu ostříhat, tak já to nechám, jak to je..;-)

0 0
možnosti
VP

Vítek P.

15. 10. 2008 14:56
Re: díky...

R^

0 0
možnosti
JM

Hucul

15. 10. 2008 14:14
Jednou mi...

... prisel e-mail od tajneho ctitele, ve kterem se mi vyznal z toho, ze mne obdivuje, a zaroven pridal vyhruzku, ze jestli si nekdy ostriham vlasy, zabije mne. Trochu mne to tenkrat vydesilo.

0 0
možnosti
VP

Vítek P.

15. 10. 2008 14:20
Re: Jednou mi...

... a zabil vás?

(Omlouvám se, nic chytřejšího mne nenapadlo. Určitě to myslel jinak. Jen se nevyznal ve svých pocitech.)

0 0
možnosti
HN

ajka33

15. 10. 2008 13:50
Energie?

Jako predstava pekne, ze by delsi vlas mely zeny moudrejsi, krasnejsi a stastnejsi, ktere dokazi vsem kolem vytvorit pohodu, dat stesti a lasku a sami jeste u toho nebyt vycerpane..Pekne. Ja mam tedy vlasy kratke, dlouhe mi neslusi, ale nejspis mam dost silny prijimac a tak jsem spokojena i ja, i me okoli. Jen to "mesto velike" furt nevidim..Ach jo. Treba - ...az sa znova narodim, uz vybral som si dnes, jedno krasne dievca ktoreho budem syn....tedy dcera..dlouhovlase maminky..V.

0 0
možnosti
VP

Vítek P.

15. 10. 2008 13:20
Pro milovníky dlouhých vlasů

, kteří jsou nad věcí, jsem na konec textu doplnil odkaz na článek Vlasy a psychika.

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1976x
Hledám a zažívám Zdraví a Štěstí a podle toho i píšu ...

Spolu s Mínou píšeme o štěstí … Šťastní lidé

Další zápisky si můžete přečíst na osobnějším blogu DeoSum.Com

Můj byznys: Osobní byznys … Živte se tím, co milujete

Šířím myšlenku poctivých peněz.

(Některé kliparty Copyright © 1999 Corel)

Seznam rubrik