Což tahle dát si … F-u-c-kBook?

Vy ještě nejste na FaceBooku? Já taky ne, nějak to šlo kolem mě. Zatím netoužím po tom, mít další virtuální komunikační kanál a víc virtuálních přátel. Stačí mi blog a komentáře u něj.

Dostal jsem takový nápad, který jsem pracovně nazval F-u-c-kBook. Děkuji, když pochopíte, že nechci být za každou cenu vulgární, ale tento název se přímo nabízel. Jak asi tušíte, byla by to elektronická kniha, do které by každý napsal … s kým se vyspal. Stačilo by uvést jméno, příjmení, rodné číslo, datum a případně místo a polohu při styku a subjektivní hodnocení.

Uvedu několik příkladů, k čemu by to bylo dobré …

První příklad: Mladík se seznámí s novou dívkou. Podíval by se na F-u-c-kBook na její historii a hned by viděl, s kým má tu čest. Kolik měla partnerů, jak často to s nimi dělala a jak. Jak byla subjektivně spokojená a dalo by se kliknout na to, jak byli spokojení její partneři.

Druhý příklad: Manžela zajímá, jestli je mu manželka nevěrná a s kým. Podívá se na F-u-c-kBook a ušetří peníze za detektiva a vyhne se ponižujícímu výslechu manželky.

Třetí příklad: Mladý muž přijde k doktorovi a ten mu zjistí nakažlivou pohlavní nemoc. Podívají se na F-u-c-kBook …

Další příklady: Člověk by mohl sledovat, jestli neztrácí formu a nestárne. Dal by se zjišťovat vliv počasí anebo vliv zavedení novomanželských půjček na četnost styků a porodnost.

Já tu vidím jen samá pozitiva a spoustu zajímavých informací. A co vy? Jdete do toho?

---

Tento článek je bulvární a pro někoho může být i vulgární. Jenže to, co tu popisuji, není nějaký internetový výstřelek, nýbrž náznak budoucnosti vývoje lidstva. Pokud si uvědomím, že duše všech lidí jsou spojené a dokážou načítat informace o druhých lidech a pokud se naučím tuto schopnost používat, tak získám přístup k informacím kdo, s kým, kde a jak souložil anebo se miloval. Ty informace nezískám do té doby, dokud bych je mohl zneužít anebo nesprávně použít. Ono je jednoduché přizabít manželku, protože byla nevěrná. Složitější je dohledat, proč nebyla šťastná a proč si hledala jiného partnera.

Kdo nemá jednoho partnera, se kterým je šťastný, pokouší se uspokojit se s mnohými.

F-u-c-kBook by přinášel smutné svědectví o tom, jak hledáme pocity štěstí u různých partnerů, místo toho, abychom je hledali u sebe ve své duši. A když je tam najdeme, abychom si našli partnera, se kterým ty pocity budeme sdílet.

Doporučené čtení k zamyšlení …
Praktická lekce z nesmrtelnosti,
Film Avatar, můj první 3D zážitek

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vítek Paroulek | neděle 31.1.2010 8:46 | karma článku: 11,50 | přečteno: 1284x
  • Další články autora

Vítek Paroulek

Nikdy se nevzdávej!

28.7.2014 v 9:02 | Karma: 10,22

Vítek Paroulek

Miluji peníze ♥

26.11.2013 v 11:03 | Karma: 16,00

Vítek Paroulek

Teorie domácího bordelu

19.5.2013 v 13:01 | Karma: 10,35