Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

jana.krcova

30. 9. 2008 11:33
Milý Vítku,

já si osobně myslím, že občasné zanadávání není vůbec na škodu. Mě když něco upadne nebo se zkrátka něco přihodí, většinou ze mě automaticky vypadne nějaká nadávka. Naštěstí jsem se jich dost naučila v portugalštině (díky kolegům) a tomu zase spousta lidí nerozumí;-D Mějte se hezky

0 0
možnosti
VP

Vítek P.

30. 9. 2008 15:18
Milá Jano,

Jednoho dne se dozvíte velké Tajemství, že věci nepadají jenom tak, samy od sebe, ale na něco nás upozorňují … ne na to, že jsme nešikové a nešikulky … na něco jiného. Děkuji za příspěvek a za přáníčko, mějte se krásně.R^

0 0
možnosti
JM

Hucul

30. 9. 2008 8:40
Nijak mne to nerusi.

Ja jsem od natury naturalistka. Ta basen by se dala napsat jinak, ale znamenala by neco jineho.

0 0
možnosti
VP

Vítek P.

30. 9. 2008 10:51
Re: Nijak mne to nerusi.

A psal by ji někdo jiný. Takhle alespoň vím, co by zač.

0 0
možnosti
P

philby

29. 9. 2008 17:28
musím souhlasit s předchozími.....

....... a nakonec vlastně i s vámi, Vítku :-) taky prosazuju trochu drsnější výchovu a svým dvěma dětem - podotýkám "hodným holčičkám" - klidně řeknu "jestli budete votravovat, tak vás nakopu do prdele" ;-D Konec konců, stejně se s těmihle výrazy budou běžně setkávat, tak raději ať je umí používat v přiměřené míře...... ale rozhodně to nějak nepřeháním, nebojte.

0 0
možnosti
VP

Vítek P.

29. 9. 2008 17:45
Re: musím souhlasit s předchozími.....

A nakopete je pak? Nebo si z toho odnesou, že maminka říká něco jiného, než dělá.

Jak jste přišla na to, že prosazuji drsnější výchovu? (Prosazuji vlídnou a důslednou výchovu.) To já bych klukům neřekl, řekl bych jim, že dostanou na zadek. A slovo votravovat bych jim taky neřekl, ale rušit, zlobit, neposlouchat, dělat naschvály.

0 0
možnosti
AH

nyny.

29. 9. 2008 14:51
nemám ráda sprostotu

a vulgaritu, nicméně si pod ní představuji něco trošku jiného, tedy když pro běžné situace v běžné mluvě se používají sprostá slova (musím se jít vych... apod.).

Ale v emocích, zlosti, jako nadávka si člověk jinak neuleví a tam si myslím i své místo mají (a mne nepohoršují).

0 0
možnosti
HN

ajka33

29. 9. 2008 13:30
Jak kdy

Taky nemam rada neslusnost a take nekdy sprosta slova pouzivam. Nekdy mi prijdou i vtipna, ale zalezi na situaci. To, co se mi nelibi, je jejich uplne bezne pouzivani, stejne, jako se mi nelibi, kdyz lidi treba porad pouzivaji nejakou vetni obezlicku (ty jo, vole, atd). Ale nevadi mi, pokud se cokoli pouzije ucelove a clovek vi, kdy a proc to pouziva.

0 0
možnosti