Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Paroubku. Kdyz jste byl ve vedeni te nasi republiky, jste delal vse opacne, nez je vas nadpis. Bral jste uspesnym, kteri meli penize a rozhazoval jste je tem "chudym", kteri meli natazenou ruku.

Dnes konecne se deje naprava. Mala naprava. Neni totiz na vic. A vy, dnesni velke "NIC", se snazite nam neco rici. Pani Konecna by mela si vas najmout jako mluvciho. Ta retorika by se jim hodila.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jak to má Letuška, ale většinou se dá pojistit storno za malý poplatek prakticky na cokoliv. Komerční pojišťovny to mají často jako přidružený produkt při pojištění domácnosti. Je třeba se vřdy seznámit s podmínkami nákupu.

Vždy, když čtu články pana Paroubka, tak slzím, proč je český národ tak pitomý a tohoto ekonomického génia již dávno neinstaloval do funkce premiéra, šéfa ČNB či jiné ctihodné instituce. Stačilo by mu dát hlas a za pár máme Švýcary za zády. A zatím jen LEV 21 má nějaké setiny promile.

Teď se rodí Nespokojení. Máme šanci. Vzhůru k volbám v čele s Rajchlem, Paroubkem a Zwyrtekovou.

7 2
možnosti
PZ

Jen tak dál, čím více takových vůdců, tím více bude po volbách pláče nad volebním systémem, ale hlasy budou fuč. Doufám, že i profesionální kandidátka p. Bobošíková, která kandiduje ochotně kamkoliv za kohokoliv se účastní.....

1 0
možnosti
JK

Je humorné sledovat, jak bývalý, neúspěšný premiér(naštěstí bývalý), zde bojuje svými lži a manipulacemi o karmu u pár proruských dezolátů. Dobře se bavím. Jen tak dál.

10 4
možnosti
MV

Myslím, pane Paroubku, že jste těmi neprodanými letenkami zasadil Letušce cz přímo smrtící úder.

Jak pocit z přečtení vašeho blogu popsat, abych vás neranil...? Asi takhle: dobrej pokus, ale na Havlíčka pořád slabý.

10 1
možnosti
PZ

Je jen dobře, že ekonom, který si objedná a zaplatí letenky, se při objednávce neseznámí s obchodními podmínkami a nyní zde brečí jak Kimova plačka, že platí storno již není odpovědný za chod této země

9 1
možnosti
MB

Toto fakt JE diagnoza ...

4 2
možnosti
TP

Super! A kdy bude tiskovka- Kdo z vás to má?

4 1
možnosti
DK

Mr Paroubek. Škoda, že tak intenzivně, jako melete na tomto blogu, jste nepracoval kdysi pro blaho těch "druhých".

9 1
možnosti
Foto

Pane Paroubku, storno poplatky tu byly i za vlády ČSSD.

7 1
možnosti
LS

Kdy budete dělat příště křoví panu Vrábelovi?

8 1
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,32
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik