Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pepa z Honkongu

15. 12. 2007 13:34
Za co nás trestáš Vašku.

Za co nás trestáš Vašku, copak neumíš nic jiného než zfanatizovat ty největší debili, aby ta největší debiloslovoč v této krajině byla tvá modrá halasná trouba!?!

0 0
možnosti

Pepa z Honkongu

15. 12. 2007 11:28
Pouze další modrý bezmozek!

Další modrý bezmozek, kolika takých prostˇáčků má slavná modrá Ods vůbec skladem? Slovo "pokritecký" je převzáno a kritizováno od další modré spolubojovnice Hubáčkové. Hloupích lidí má, jak se zdá slavná Ods opravdu dost a dost. Hlupáku, kteří pod hlavičkou modré vlády Ods tady přispívají je jak se zdá neurekom. Alesponˇ v tom má modrá vláda Ods navrch!!!          ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

NEMÍT RÁD PAROPRASÁK

14. 12. 2007 1:21
jyrko jyrko

vsadil jsi na dobrou kartu a do parlamentu se vzdycky sockom dostane, protoze v teto zemi je hloupych lidi dost a dost. mezi volici sockomu je nejvetsi procento bezmozku, kteri jsou schopni napsat napr. slovo "pokritecky". Doufam vsak, ze alespon ty osobne pujdes brzy od valu. Mit trochu soudnosti a sebereflexe, davno bys se propadl hanbou za svou aroganci a demagogii.

0 0
možnosti

Pepa z Honkongu

30. 11. 2007 21:35
Když modrá straka kráká!

Kdyš, modrý debil objeví pokritectví!   ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Hubáčková

30. 11. 2007 17:07
Jak zloděj Paroubek křičí, chyťte zloděje

Pokritectví je hned po touze po moci nejvlastnějším povahovým rysem Jiřího Paroubka a to nám dokazuje každým svým životním krokem. Kdyš se objevila zpráva o prorůstání mafie do vládních struktur řval náš Jiří chyťte Kubiceho. A ejhle z odposlechů bývalého TOP mafiána této země vyplynulo, že mafie má na úřadě vlády snad i kanceláře. Pan Paroubek se na rozdíl od ostatních nerozvádí. A ejhle, on nám konstruktivně řeší své rodinné vztahy. V páteční MF dnes další majstr štich. Ve svén výblitku otisknutém pod titulkem NÁZORY nám popisuje, jak musel v době totality číst mezi řádky. Jak strašná to byla doba, když je on četl samizdat a jeho dvojník Jiří Paroubek, mladý svazák, glorifikoval ve stranickém tisku velký únor a socialistické zřízení.

Lidi si nepamatují a již fašistický ministr a mistr propagandy Goebels říkal, že opakovaná lež se jednou tou pravdou stane. Jenže my si pamatujeme ty Vaše únorové puče!!! Bajky si nechejte pro své stranické ovečky a šetřete papírem.

0 0
možnosti

Haf

16. 11. 2007 23:01
vláda je výsledek - systém je vadnej

Demokracie má mnoho podob. Pokud nebude změněn systém voleb, nic se tu nezmění. Posílení prvků přímé demokracie je předpoklad změny a předání nástroje - vlády  - zpět do rukou občanů. Přímá volba starosty, hejtmana, prezidenta počínaje. Současné systémy nestaví do čela ty nejlepší z nás, ale největší partajní řiťolezce...Poté Soudce, šerifa a zákonodárce. Ubyde korupce ....

0 0
možnosti
JC

myšička

16. 11. 2007 19:51
Volby?Nutnost pro všechny

 Až budou volby zůstaňte doma a pak všichni nadávejte(Y).Volby jsou pro všechny nutnost.Nemysíte si, že je třeba volit také jiné kandidáty a ne stále jedny jména a ty samé?Parodox je potom v tom, že naši miláčkové se nepohodnou a přecházejí z malé strany :)do velké strany;)! No je to smutné, čekat jen co nám naši miláčkové slíbí hezkého.Před volbami se slibuje vše.´jen to nej.....POZOR! JE TO JAK MANŽELSTVÍ, sliby, chyby.8-o

0 0
možnosti

Pepa z Honkongu

17. 11. 2007 14:29
Re: Volby?Nutnost pro všechny

!!!!!!!!:-/

0 0
možnosti
K

karelklima

12. 11. 2007 10:35
Není už toho populismu příliš?

Pane Paroubku, proč stavíte vaši politickou kampaň pouze na kritice druhých? Současný politický stav v České republice mi připomíná frašku, kde každý každého kritizuje a ještě k tomu své útočné názory šíří v mediích. Uvažoval jste někdy nad tím, že byste energii věnovanou kritice investoval například do věcí prospěšných pro stát? Protože, pane Paroubku, kritizovat umí každý. Ale jen málokdo dokáže opravdu vládnout.

0 0
možnosti

Pepa z Honkongu

17. 11. 2007 14:19
Re: Není už toho populismu příliš?

;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O8-o

0 0
možnosti

jonas. xaver

12. 11. 2007 7:59
Paroblb

Tobě je líto Kubiceho, ježišmarjá ty si svině.

0 0
možnosti

Pepa z Honkongu

17. 11. 2007 14:20
Re: blb jonas.

;-€:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©

0 0
možnosti
JC

Mr-Rubikon

12. 11. 2007 6:33
Pane poslanče

Pane poslanče, Vaše chorobná nespoutaná touha po moci má mnoho podob. Z nedostatku častější příležitosti momentálně vyhřezla v tomto článku. Doufám že si nemyslíte, že většině voličů není  zcela jasné, jak je to s tím "občanským sdružením" vaší bývalé. Prostě jste vynalezl - myslíte že zcela legální - pračku na prachy, kam vám vaši "vděční" přispívají. vaše drzost nezná mezí a já doufám že ji voliči v příštích volbách ocení. 

0 0
možnosti

Pepa z Honkongu

17. 11. 2007 14:22
Re: Pane poslanče

;-€;-€;-€;-€;-€;-€;-€;-€;-(

0 0
možnosti