Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V koncích rozhodně není, ale takový úspěch protiofenzívy vypadá rozhodně jinak, než dnes, kdy se musí Ukrajina uchylovat k bombardování civilních oblastí, aby mohla alespoň nějaký úspěch vykázat.

1 0
možnosti

Geniální stratég Paroubek. Kdo z nás to má?

3 2
možnosti

Vy to zcela jistě nejste.

0 0
možnosti

Jiřímu Paroubkovi pro doplnění vědomostí. Rusko bylo poraženo mnohokrát.

Okamura říká, že Rusko nejde porazit. Historie s ním nesouhlasí - Seznam Médium

3 2
možnosti

Trošku záměrně podvádíte.

Carské Rusko v minulosti samozřejmě také prohrálo různé bitvy, ale současné Rusko nelze s tím carským, víc než 100 let starým, srovnávat !

1 0
možnosti

Jiří Paroubek to má evidentně srovnané. Bylo by fajn, kdyby aspoň nastínil znění mírové dohody. Nemyslím úplně do detailu, stačí náčrt, např: Rusko může vpadnout do jakékoliv země, ve které má zájmy, může tam zabíjet a ničit, páchat válečné zločiny, a co obsadí, je jeho...

Hm, to by asi nešlo.

Zřejmě je tady lepší nápad. Sem s ním , pane Paroubku.

7 3
možnosti

A tak se nutně vkrádá otázka, kterou si nepoložil ani Napoleon, ani Hitler, když napadli Rusko (Hitler dokonce hovořil o tom, že stačí jen rozkopnout dveře a celá ta stavba Ruska se zřítí k zemi. Ale nestalo se tak.)

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=805067

Dodám jen věcnou poznámku k vašemu článku. Ukrajina rusáka nenapadla. Naopak. Brání se ruské agresi a čelí válečným zločinům putinových vojsk. A to je dost zásadní rozdíl od toho, co se nám zde snažíte nastínit.

17 2
možnosti
Foto

To je nad rámec Jyrkova chápání.

9 3
možnosti

Mne by zajímalo, proč Rusko, když je údajně tak skvělé, nad Ukrajinou nevítězí a naopak je v defenzívě.

3 3
možnosti

Stačí se podívat do mapy kolik ukrajinského území Rusko ovládá a je naprosto jasné, že Rusko do této chvíle vítězí. Bohužel je to tak, nemá cenu si nic nalhávat, tím Ukrajině nepomůžeme.

7 5
možnosti

Přání otcem myšlenek zrádce a kolaboranta. Většina nechce "novou realitu", t.j. ruské roztahování a poručníkování. Kolaborant Paroubek si asi dělá zálusk na ruského protektora v Čechách, protože ve volbách propadá skoro 15 let.

12 7
možnosti

Ráno jsem kdesi v diskuzi četl jeden naprosto výstižný příspěvek, ke kterému není absolutně co dodat. Snad autor promine:

"Celá slavná ukrajinská ofenzíva dosáhla jediného, naučila ruskou stranu bojovat a z armády ve špatném stavu udělat opět bojeschopnou armádu. Bohužel ale na ruské straně."

9 6
možnosti

Rozumím, Raichl svolává daší demonstraci. Není boha, aby to konečně 3% prefetencí nehodilo! I hesla má dobrá - "Volby jsou ničím, nárok na Státní příspěvek je vším"...Další chimírové, Oka můra zase mele - "Kdo mi to tady loupe perníček? Světová velmoc není schopna porazit národ, který ani neuznává. Jediný spolehlivý? Autor. Sám je v defenzivě. Jaký patron, patron vystřelí zase zítra ... ?

8 2
možnosti
Foto

Myslím, že jste situaci na Ukrajině zhodnotil velmi objektivně.

Už jen to, že Vaši oponenti se nezmohli na jediný protiargument, pouze na nadávky a urážky (čímž prokázali, jací jsou ubožáci), vypovídá za vše.

Karma

13 11
možnosti

Nejde o objektivitu, ale o slinu, která Paroubkovi visí z koutku, to samou radostí nad tim, že rusáci se drží v díře jako potkani.

11 6
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,32
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik