Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Sunny29

14. 3. 2008 9:21
Paní Urbancová,

nepište prosím, že jste při smyslech. Možná to už nejste schopna sama posoudit, ale jiní ano. Nemusím zde již dokládat Vaše výroky z jiných diaskuzí, stačilo by přeposlat pár Vašich e-mailů.

Co se tématu týká, nesouhlasím s panem Paroubkem, Jeho vláda nám za 8 let před posledními volbami přinesla pouze problémy, neutěšeně narůstající státní zadluženost. Žádné reformy nebyly uvedeny do praxe. Jeho politika je pouze populistická a plná prázdných gest, která bohužel budoucnosti nic dobrého přinést nemohou. :-)

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

15. 3. 2008 12:40
Re: Paní Urbancová,

Vlády sociální demokracie nás vytáhla z ekonomických krizí, kam nás zatáhla svým hospodařením vláda ODS v 90letech!  Následné investice vlád ČSSD nás uvedla mezi nejůspěšnější Evropské ekonomiky s nejrychlejším hospodářským rozvojem vůbec, což nese úspěšně ovoce jěště dodnes!  R^

Avšak poté co převzali otěž hospodaření vláda Ods a začali hospodařit modří soudruzi, tak se křivka vývoje začíná jistě a neůprostně otáčet. Hádejte kam! ;-(

0 0
možnosti

modrý pohůnek

4. 3. 2008 16:52
Hanba administrativě blogů IV !

Opět musím upozornit na admini, že článek psaný slušně a který LudkaP usvědčuje neustále mažou ale člověka, který byl chycen při podvádění, tedˇ lže a není schopen si přiznat porážku a ze vzteku napadá nemažou!  Styd'te se!Rv

0 0
možnosti

Žoržík

4. 3. 2008 0:41
Antisocan a modrý pohůnek

Pánové, vaše diskuse překonala mé očekávání a obohatila mě o výrazy a slovní spojení, o kterých jsme neměl já blb ani tušení a bavím se líp než při čtení některých blogů, u mě by jste měli karmu oba dvaR^R^R^

0 0
možnosti

Anty

4. 3. 2008 0:48
Re: Antisocan a modrý pohůnek

A já Vám tímto děkuji R^:-). Je to pro mě opravdu pocta R^;-D. Nyní mohu jít s dobrým svědomím spát, že jsem udělal aspoň něco dobrého, třebas někoho dalšího (krom sebe) pobavil, což bylo, kromě naštvání pohůnka, také mým cílem.

Ještě jednou - DÍK ;-)R^

0 0
možnosti

modrý pohůnek

3. 3. 2008 21:45
Hanba administrativě blogů II !

... u blogů Šimoníka, Malého ... aj. kde jsou nevybíravé útoky na ČSSD a JP ty necháváte a když někdo odpoví ve stejném duchu je ihned vymazán. Když už se stane, že něco vymažete těmto "pravičákům" tak až po několika dnech kdy je to už pasé, ale například mé jsou likvidovány ihned, jako tady nebo např. v blogu- Proč jde ČSSD nahoru nebo Cesta k budoucímu vítězství atd.

Chci slyšet, proč byl už podruhé dnes smazán můj příspěvek v článku níže a proč sprosté výpady na JP nemažete a ty zůstavají!!!

Žádám Vás o návrácení dnešního příspěvku zpět pod článek- Pane Paroubku, koukám opálený, odpočatý a to bez pardonu!!!

0 0
možnosti

Antisocan

3. 3. 2008 23:44
Re: Hanba administrativě blogů II !

Třes se - MODRÝ POHŮNKU !  Tvůj čas na tomto blogu nadešel !!! Ty jsi už totiž totálně vygumovaný. Jak chceš něco SLYŠET z písmenek? ;-D

Slyš, tedy: Výpady na JP nemažeme, jen necháváme tvé modro-poblblé sprostoty.

Nastává čas příchodu a totální nadvlády MODRÉ TOTALITY, vy všichni komanči a socani budete zatraceni ! ;-D

0 0
možnosti

modrý pohůnek

3. 3. 2008 21:29
Hanba administrativě blogů !

Admini co Vás žere, že už podruhé mažete můj příspěvek v článku níže, to že byl chycen za ruku nicka LudekP jak podvádí, to Vás žere? Žere Vás, že byl chycen pod jedním článečkem, kde píše součastně pod nicky Potter a Antisocan, to vám vadí? V blocích vystupuje pod několika nicky. Neříkejte mě ani to, že to mažete protože jsem mu po právu napsal, že je chudák, to už neobstojí vůbec! Přečtěte si jakýma urážky častuje mě a ty necháváte! Neobstojí vůbec, protože jako nicka Arth sprostě a nevybíravě napadá pana Jiřího P. kde se nacházejí také sprosté výrazy, že u jiných by byly dávno smazány! Tyto sprosté urážky se dají ještě dnes dohledat pod články!

Takže tímto mě neohlupujte! Naopak mě napište, jak je možné že agresivní, sprosté urážky na JP necháváte!!

Já Vás tímto upozorn'uju, že umyslně manipulujete s vyzněním článků! Kdo  Vám příjde, že se zastává z prava ODS ten mazán není a u oponentů mažete co chvíli na což nakonec v diskusích sami poukazují.

Nakonec je to vidět i v blocích u...

0 0
možnosti

Antisocan

3. 3. 2008 23:58
Re: Hanba administrativě blogů !

Nauč se už, chudáku, že se říká "NICK" od "NICKNAME" čti "NYKNEJM" (pro Troglodyty ;-D) . Takže nějaká "nicka" může bejt možná "Veronika" anebo "nik

0 0
možnosti
U

ur=BANcová

2. 3. 2008 2:57
Pane Paroubku, koukám opálený, odpočatý

a tak to má být. My při smyslech Vám fandíme.

0 0
možnosti

Potter

2. 3. 2008 21:55
Re: Pane Paroubku, koukám opálený, odpočatý

A my při úplných smyslech fandíme pravicové vládě, která zpomalí a zastaví neúměrné zadlužování naší země, které nastartovala ČSSD.

Opáleným vyjednavačům se sociálními teroristy z Blízkého východu se fandit nedá

0 0
možnosti

modrý pohůnek

1. 3. 2008 14:53
Řekněte nám konečně pravdu!!

Mnozí novináři s osvojenýma servilníma normalizačníma schopnostma rádi slouží svým stejně schopným pánům tak, že ve snaze se jím zavděčit problém klidně vysedí a zrodí jéj, jen se z něj bude kouřit! Co ale nechtějí vidět je, že se  m.v. Ivan Langr měl už dávno se svým mafiánským jednáním odporoučet a následovat služebníčka Kubiceho.  Že praktiky M.Dalíka a M.Šloufa, jsou praktiky polosvěta z podsvětí.  Že hrad udržuje kontakty na o.z. a tajně se schází!  To nás zajímá!  Ano to nám řekněte, co tak důležitého pečete!!!

Nechceme kampaně s vykonstruovaným výsledkem předem!!!

Úloha sociální demokracie při dobře odvedené opoziční práci se straně vrátí v následujících volbách, kterou zhodnotí volič, nikoliv folklo'rní tanečky kupovaných senátorů a poslanců!! A tento již poučený volič, je proto velmi důležitý!!     [>-]

0 0
možnosti
U

ur=BANcová

2. 3. 2008 3:04
Re: Řekněte nám konečně pravdu!!

Modrý pohůnku, bravo, drž se. Jsme na nepřátelském území MF iDnes, tak nevíme dne, ani hodiny. Děláš dobrou práci, modráci se roztahují nebezpečně všude.  

0 0
možnosti
MJ

Mrzout Jarda

29. 2. 2008 11:24
Demokracii zelenou...................

Po přečtení všech příspěvků modrého pohůnka konstatuji, že tomu človíčkovi definitivně švihlo.................;-D

0 0
možnosti
MJ

Mrzout Jarda

29. 2. 2008 11:25
Re: Demokracii zelenou...................

Panu Paroubkovi definitivně šlehlo taktéž.......... ;-D

0 0
možnosti

modrý pohůnek

26. 2. 2008 14:21
Demokracii zelenou!!

Psi štěkají, ale karavana demokracie jede dál, atˇ se to modré Ods líbí či né! A co že se to vlastně v Ods všechno nelíbí? To že je préj sociální demokracie málo demokratická, že je nedej bože dokonce totalitní sic. Evropa je moc socialistická a svět? No svět je moc zelený a málo modrý!!!

To pravé ořechové, že je v diktátorských pravicových režimech Jížní Ameriky a Jihovýchodní Asii, popřípadně v Evropě na východ od nás.

Ne demagogové Ods. Svět kráčí po správné cestě demokracie, tu nehledejte ani v režimech Jížní Ameriky, ani Jihovýchodní Asii. Ta se opravdu nalézá tam, kam chceme směrovat se sociální demokracií. Ne v totalitních režimech pravicových junt!

A proto atˇ žije demokracie v sociálních aspektech pro lidi, né naopak! Atˇ žije demokratická Evropa, potažmo demokratický svět, bez junt a pravicových režimů!

Proto ANO pro demokracii chceme zelenou!NE modrým totalitním režimům!!!

0 0
možnosti
JA

chytryhorak

26. 2. 2008 15:02
Re: Demokracii zelenou!!

Se soudruhem Paroubkem se dočkáme tak leda lidové demokracie! Pane vy vidíte rudě, dělejte se sebou něco.

0 0
možnosti

Bava

26. 2. 2008 11:57
ignorace mladých bolševiků, když protestovali

proti současné vládě na Palachovém náměstí. Je to hyenismus nejvyššího stupně a divím se některým občanům, že věří komunistům,  když oni svým  mladým v protestu nezabránili. Vesměs jsou to potomci současných komoušů a jak je vidět,  jejich výchova je pro národ velmi nebezpečná. Zodpovědný člověk má strach, aby znovu nedošlo k živé pochodni.

Paroubek, kdysi členský bratr Milady Horákové, jež byla popravena, naopak  nestydatě  s komunisty spolupracuje a proto POZOR !   a zavčas si loální občané uvědomte, že je to velmi riziková hra pro republiku.

  

0 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,31
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik