Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Paroubek je ten typ politika, který by klidně jako předseda vlády s nadšením budoval nějakou verzi protektorátu po uzavření "spravedlivého míru" následujícího po "osvobození" utlačovaných menšin. S ničím menším by se nespokojil.

2 1
možnosti
Foto

J54a69n 51S93v39a27t82e12k

9. 4. 2024 14:31

Tedy označit Piráty za pravičáky chce od autora skutečně hodnou dávku fištrónu...

Ale co čekat od sexy mozku Jyrky, že?

4 0
možnosti
Foto

Technická: Týdeník Echo není ultrapravicové médium, je spíše liberální a paní Zlámalová v něm již nepracuje. Jako chcimír jsem stranil Pellegrinimu.

0 0
možnosti

Pellegrini si vzal příklad z Miloše Zemana. Ten v první volbě zvítězil nad Schwarzenbergem díky "německé kartě", která se po volbách ukázala jako falešná. Stejně falešnou kartou bylo Pellegrinihio tvrzení, že Korčok zatáhne Slovensko do války, kterým oslovil některé vystrašené slovenské voliče. Přitom soudný člověk ví, že k samostatnému ozbrojenému konfliktu mezi Ruskem a Slovenskem (nebo Českem) nemůže dojít. Pokud by ale došlo ke konfliktu s s celým NATO (což si nikdo nepřeje), půjdou do boje všechny jeho členské státy, tedy i Slovensko, a ani Pellegrini tomu nezabrání (leda by postavil Slovensko do role zbabělce, který nedodržuje smlouvy).

3 0
možnosti
JZ

A především si uvědomte jaké jsou pravomoci slovenského prezidenta, velmi malé. Ještě menší než českého.

1 0
možnosti
JP

Uvidíme, až se projeví vliv bruselských dotací. Kdo se potom celý pogalvanizuje.

0 0
možnosti
MR

"Pravičáci, jako Fiala"......?

Hlavně, že díky Paroubkovi jsme ruským raketám vystaveni napospas. Protože když tu nebudeme mít radar, tak se z Putina stane hodný strejda, protože ho to nebude provokovat, říkal.

9 3
možnosti
JZ

Z evropského hlediska je Slovensko naprosto bezvýznamné.

0 0
možnosti
Foto

Kolaboranti všech zemí, spojte se

3 2
možnosti
RK

Raději bych parafrázoval p. Kodeta

3 0
možnosti
Foto

Situaci na Slovensku jste popsal velmi dobře a výstižně. Jen prosím nepoužívejte metafory jako např. "Galvanizace veřejnosti", protože některé "elity" blogu Idnes a protekční blogeri si s těmito výrazy neví rady a jsou z toho neklidní a nejistí a tuto svoji nejistotu řeší urážkami.

Jinak, karma

4 13
možnosti
VF

Když jste tedy zástupcem té lepší společnosti, která chápe každé slovo pana Paroubka, můžete mi to vysvětlit?

Co to je galvanizace, to vím. Jen mi není jasné, jak se dá galvanizovat společnost. S tím jsem se ještě nesetkal a neučili nás to ani na SPŠ ani na VUT.

Děkuji za tu část zdejších blogerů i čtenářů, která si s tímto výrazem neví rady, že nám to zasvěceně vysvětlíte.

13 1
možnosti
  • Počet článků 844
  • Celková karma 22,94
  • Průměrná čtenost 1909x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik