LS

Nemusíte mít žádný program, stačí se prezentovat jako mírumilovný kandidát, který chce mír a hlavně neustále vyjednávat o míru. Dokola to prezentovat a s tímto kandidovat kamkoliv.

Kdo má jiný názor tak je válečný štváč a nechce mír. Babišovi to nevyšlo, Peleginimu to vyšlo. Doufám, že vám to taky nevyjde.

Foto

Mne by zajímalo objasnění pojmu "galvanizace" společnosti. Pamatuji, že se tento termín používal na pokrytí železa proti rzi. Proč je občan galvanizován, mi jasné není. Jinak samozřejmě snůška pitomostí, jak je u pana Paroubka již tradice.

Foto

Jde tu opět jen a jen o základní morální aspekty, na kterých vám nikdy nezáleželo. Proto můžete psát takové hnusy a být na sebe ještě pyšný.

ST

Slováci prostě nemají rádi, když se jim do jejich života a jejich společnosti pletou cizí vlivy, ať jsou to ty z Washingtonu anebo z Bruselu či z Prahy. Vlivy z Moskvy jsou však velmi příjemné, ty se plést můžou. Každý blog tohoto autora je horší a horší.

Foto

J50a88n 92Š61i89k

8. 4. 2024 20:18

Já jsem rád, že soumrak nastává hlavně Vaší politické činnosti. Vlastně už nastal. Radši škoďte tady než ve Strakovce nebo parlamentu. Hezký večer

Foto

Podle nadpisu jsem čekal, že se dozvím, že rezignoval Putin.

PK

Čím dál více se nad vašimi úvahami směji. Když nenecháte mlátit děti při zábavě, tak jste docela směšný člověk.

Pellegrini i Fico projevili v zájmu Slovenska neocenitelnou schopnost korektní politické dohody.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=815452

Jen tohle mě nakonec z celého vašeho elaborátu zarazilo. Opravdu si myslíte, že je v zájmu Slovenska, lézt válečnému zločinci putinovi do pozadí?

MV

... naděje ve vítězství válečného štváče... Co vykouzlíte příště?

MB

... to snad ani nechci vědět ... možná najde další dno ...?

MK

Paroubku, o jakém zklamání to tady hovoříte?

Podle vaší definice jsem pravicový volič a válečný štváč. A Pellegriniho vítězství je mi přitom úplně šumák. Jak mi to vysvětlíte?

Slovensko je na světové šachovnici naprosto neviditelnou figurkou. Je to takový mikropěšec. Proč by mě mělo zajímat, kdo je u nich prezidentem?

PK

Dohoda postoupením území cizího státu... Nebylo už to tady někdy?

Foto

Hlavně to "zajištení míru pro danou dobu", které tenkrát ta dohoda Franzouzům, Anličanům a vlastně všem Evropanům zajistila ...

  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,65
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik