Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

především by se mělo jít ke kořenu zla. Kdo byl v zákulisí Majdanu, kterým to všechno vzniklo. Zda USA financovaly povstalce. Kdo sestřelil civilní letadlo. Vyluštit tento rébus a jsme mnohem chytřejší a obávám se, že i notně šokovaní.

0 0
možnosti
MP

I když Sobotka by měl kvůli zadlužení sedět na doživotí, vážím si každého , kdo má odvahu jít proti proudu.

0 0
možnosti
LN

..naprostý blábol...Sobotka žádné sankce neodmítl..on se jen ve své neschopnosti rozhodnout opět rozhodnout nedokázal....neřekl ani ANO...ani NE...vyblábolil MOŽNÁ....a uděl ostudu až neskutečnou...

...a to že sním souhlasíte vy soudruhu...to jen potvrzuje vaše komunistické myšlení...čím hůř..tím pro vás lépe...že???...tak podporujete slabomyslnou loutku ve víře...že pokud se něco podělá .....možná byste se ještě dostal k lizu....

2 5
možnosti
LW

L67e27o 27W74o86l17f

1. 9. 2014 16:22

Podle mne, politická odvaha vypadá zcela jinak!

 Ale když si to myslíte předsedo, vaše věc.

2 6
možnosti
Foto

Že by se ze slabého velitele stal vojevůdce. Poprvé za dobu jeho vládnutí odvážné gesto. To je to co sociální demokracie potřebuje, říci jasné stanovisko k této situaci, jen prosím už žádný krok zpátky, to by otřáslo důvěrou toho zbytku věrných, kteří stále doufají, že jejich kandidáti nebudou po zbytek svého volebního období jenom ustupovat, ale že konečně začnou prosazovat své volební sliby.

8 1
možnosti
PV

Samozřejmě karma. R^Váš názor je přesný, Sobotka překvapil mnohé. Myslím, že i rozumné voliče pravice. 

Jo, váleční štváči, ti budou chvíli soptit, ale to oni vždy. S tím asi nic neuděláme, ta čtyřprocentní podpora strašení zbraněmi už asi jiná nebude... Chtělo by to víc pohledu do historie, třeba i nedávné.:-)

12 5
možnosti
OK

Když používáte fráze minulého režimu, není bezdůvodné se domnívat, že používáte i tehdejší stereotypy v uvažování?

5 5
možnosti
KH

Souhlas.

Pokud by vůbec měly být nějaké sankce, tak především vůči tomu, kdo celou situaci na Majdanu vyvolal. A je velmi dobře známo, kdo za 5 miliard USD Majdan vyvolal.

Do Majdanu byla Ukrajina demokratická země, kde se střídaly vlády podle volebních výsledků. Nyní je to země, kde je u vlády hrstka oligarchů, která se k moci dostala se zbraní v ruce a s nácky za zády.

13 1
možnosti
PV

Ono se stačí podívat na některé státy, kam v poslední době vyvezly USA svou demokratúru, a co se tam nyní děje - Irák, Afghanistán, Libye...

10 1
možnosti
Foto

Já osobně z celého toho cirkusu začínám mít ten dojem, že Evropa, respektive Západ, vlastně začíná chápat, že pro Ukrajinu válčit nebude, a protože se současná ukrajinská vláda ukazuje jako dost neschopná a s odpuštěním nedůvěryhodná, přicházejí evropští a světoví lídři na to, že protože je obchod s Ruskem žádoucí, klidně se smíří s okupací třeba celé Ukrajiny, protože pak nebude mezi Ruskem a zbytkem Evropy žádná neřízená střela typu Ukrajiny, o které nikdo neví, kdy jí rupne v kouli a začne si hrát s kohouty plynu a ropy mířícími z Ruska dále do Evropy. Tak dnes vymýšlejí v podstatě bezzubé sankce, jen aby se něco dělalo, prd záleží na tom, že to nikam nevede, jde přeci o budoucnost... Jsem zvědavý, co se bude dít, až tohle všechno dojde Porošenkovi, Jaceňukovi a spol.

10 0
možnosti
Foto

Jen někteří obyčejní lidé to nepochopili a neustále se mají potřebu pasovat do role buď tzv. Rusofoba anebo tzv. Rusofila :-( [>-]

3 0
možnosti
MK

Polickou odvahu v demokracii? :)) 

Jo, kdyby za komunistů se stavěl proti politice KSČ, tak to by byla odvaha, ale to vy neznáte, protože jste z toho komunistického režimu sám měl prospěch. 

Jinak jsem si vzpomněl, jak jste křičel, když Klaus nechtěl podepsat Lisabonskou smlouvu a mluvil jste málem o vlastizradě, stejně jako v případě kdy podpis podmínil, že pro ČR nebude platná doložka o sociální právech.

3 2
možnosti
AS

A67d33a83m 54S59t77a38v40a

1. 9. 2014 18:02

"Polickou odvahu v demokracii...": Udeřil jste na hlavičku! To je sranda, co? Nejhorší je, že nás dnes nesleduje státní represivní  moc, ale agresivní, nenávistné a pomlouvačné mínění určité skupiny lidí, přesvědčené o vlastní pravdě - v podstatě se ta skupina z dlouhodobého  vývoje  událostí vždycky mýlí -,  a v té které konkrétní době nestoudně a bezostyšně, vždy až teroristicky agresivně, dehonestujícím způsobem kritizuje své oponenty, jen aby tak ostatní  přesvědčila o té své  vlastní  pravdě.

1 0
možnosti
Foto

Emancipovaná vláda.

2 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,33
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik