Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak my jsme ve vleku USA. Náš pan "politolog" asi nějak nepobral, že stejný názor na agresi Ruska vůči Ukrajině má i celá EU, jíž jsme členy. Mezi řádky taky nelze nevyčíst škodolibou radost autora nad tím, že rozvojové a jiné státy stejné názory nesdílí (aniž by pochopitelně rozebral, proč tomu tak je). Teď se Paroubek autor pokouší o trafiku v podobě europoslance na kandidátce komunistů. To jen dokazuje, až na jaké dno je schopen spadnout. Naštěstí je evidentní, že v eurovolbách dopadne stejně, jako kdysi s LEV 21 - tedy na samotném chvostu.

0 0
možnosti
JP

Samolibý křivák Paroubek opět ukazuje, že je vždy připraven vyměnit obhajobu hodnot - tentokrát podporu napadené země - za jidášský groš. On by se spojil i s Hitlerem, nakonec Putin je takový Hitler 21. století.

3 0
možnosti
IS

Pan Paroubek se necítí být členem kolektivního západu. To mám opravdu velké mrzení.

7 0
možnosti
Foto

Turečtější než Turek. To byla charakteristika čsl. a teď i české politiky od Únoru až po dnešek. Jednoduchá příčina. Odůvodněný strach politiků dříve z kremelské a nyní washingtonské event. bruselské vrchnosti.

1 8
možnosti
Foto

A tak autor opět se skromností jen jemu vlastní, neopomněl zmínit svou činnost, byť samozřejmě bez stinných stránek a negativních prvků.

A jako vždy svými válenkami od chlévské mrvy pošlapal míšenský i další porcelán, a také jako vždy již měl připravenou osobu zodpovědnou za jeho devastaci, kterou, také jako vždy, neopomněl veřejně učinit zodpovědnou za svůj úpadek.

Konec konců, myslím, že jeho "myšlenky" díky jejich obvyklému schématu, by dokázal sepsat kde kdo, jenže si nikdo takový nechce špinit klávesnici.

6 0
možnosti
Foto

Mně fakt udivuje jedna věc. Ta neskutečná samolibost tohohle směšného panáka, který jako správný brouk Pytlík všechno ví, všude byl a všechno zařídí. Je otázkou, proč ho tedy volí jen asi 3 tisícovky našich občanů a zbylých cca 8 miliónů voličů jde jinam. Jsou všichni slepí a hluší, když se nabízí takový klenot? Opakovaně jsem psal. Pan Paroubek dokázal nemožné, překonat práh směšnosti a dostal se kamsi, kde se to už špatně komentuje.

13 0
možnosti
Foto

Přiznám se k jedné své slabosti. Jsem mimořádně potěšen, že si Churchill a Roosevelt nenechali žádnou rezervu ve svých politických postojích ani ve vztahu k nacistickému Německu, ani ve vztahu k fašistické Itálii. (Možná také proto tu dnes JP píše své brilantní analýzy a my máme tu čest je číst.) Jeho styl uvažování se od mé schopnosti mu porozumět každým publikovaným textem vzdaluje stejně rychle jako nosná raketa v programu Apollo po vypuštění z kosmodromu.

5 0
možnosti
Foto

J14a41n 12Š88i21k

18. 9. 2023 20:37

Možná jste to neregistroval, ale Ukrajina se nenachází na africkém kontinentu. Kdyby ano, tak podpora Afriky by byla v poněkud jiné intenzitě než nyní. Jinak slon v porcelánu je určitě lepší varianta než had v bažině. Hezký večer

8 0
možnosti
MV

Takže "slon v porcelánu" podle vás. Bohužel sem nemohu v plném znění napsat přirovnání k vaší nátuře. Přál bych vám ale, abyste se díky těmto pamfletum brzy dostal do partaje, která vám sedne. Snažíte se dost, teď už jen, aby si toho všimli ti praví...

9 1
možnosti
Foto

J95o36s68e47f 51B42á77r34t68a

18. 9. 2023 18:25

Nedávno řekl Kolář v televizi, že s týmem poradců připravuji prezidentovi projev. Havel si psal projevy sám a Zeman je říkal z hlavy.

5 11
možnosti
JL

Chtel jste tim rici neco, pane Josefe Barto????

10 3
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,31
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik