Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jyrko ty seš fakt poklad, ještě tě vykopat

0 0
možnosti

Slyšel jste někdy mluvit bez přípravy tohoto pana prezidenta ?

A paní prezidentové nepomůže ani papír s přípravou !

http://www.youtube.com/watch?v=KaSDKeuuMRw&t=28s

No, hlavně že vypadají reprezentativně.

Hlavně aby nikde neotevírali pusu.

1 0
možnosti

Problémem je, že náš pan prezident se setkal přímo s nezávislou soudkyní, aby ji přesvědčil o své pravdě.

To si nemůže dovolit žádný náš soudce - ani na okresní úrovni, aby se osobně setkal s jakoukoliv stranou sporu a projednával s ní další postup !!!

0 0
možnosti

O šlapání v porcelánu pane Jyrko něco víte, že...

2 1
možnosti

Proto také může jednoznačně určit toho slona - PePa107 to dokazuje prakticky každý den !

1 0
možnosti

Jestli je pravda těch 107, tak není čemu se divit.

2 0
možnosti

Svými výroky to pan prezident prakticky neustále dokazuje.

1 1
možnosti

Raději rusožrout než rusofil Paroubek !

5 0
možnosti

Už aby pan Paroubek zase někam kandidoval. Jeho předvolební kampaň by se mi velmi líbila.

3 0
možnosti

P78e75t33r 73Č35e18r71n57ý

6. 10. 2023 7:24

"Prezident Pavel není žádný politický Einstein."

Píše někdo, kdo je na 150. místě kandidátky, kterou vede komunistka Bravo, Jyrko

7 0
možnosti
Foto

Po každém ublognutí pana Paroubka si říkám, že už narazil na dno. Není tomu tak. Srovnávat páně Mynářovu ingerenci do trestních kauz, na kterých měl zájem jeho guru s tím, že naše republika se chce férově vyrovnat s krádeží majetku jednoho z významných evropských šlechtických rodů, může skutečně jen totální mešuge.

Neustálé připomínání "chudoby" mnároda nějak úplně nekoreluje se zhruba milionem rekreantů jen v Chorvatsku /kde naše média neustále psala o drahotě v této zemi).

Stran poradců. Jsem si jist, že pan JUDr. Kysela a pan Kolář jsou na vyšší úrovni, než jistý Benda z Ústí, Foldyna z SPD či Kočka od kolotočů.

9 1
možnosti

Takže jste nám sdělil, že byste rozdal republiku Lichtenštejnům a Němcům a ještě byste si chrochtal nad spravedlivou věcí. To, že českému občanovi za poslední dva roky díky inflaci o pětinu zchudly příjmy je fakt, který těžko zpochybníte. A to, že by Foldyna nebo Kočka pracovali jako něčí poradci jste si vysnil, lépe řečeno vylhal. Hezký den.

0 6
možnosti

Paroubku, Vy si nedáte pokoj, děláte ze sebe velkého politika, ale jste úplná, neúspěšná nula. Pavlovi nesaháte ani po kotníky jak profesně, tak lidsky. Konečně máme schopného, zásadového a reprezentativního prezidenta, na kterého můžeme být hrdi. Právo je třeba ctít, i když to nemusí být výhodné, ale dlouhodobě se nám to vrátí. Při těch Vašich výlevech akorát odhalujete své špatné vlastnosti - namyšlenost, bezzásadovost, prospěchářství a proruskou orientaci. Když Rusku tolik fandíte, mohl byste si tam zkusit žít, mohl byste tam být i deportován.

14 11
možnosti

Mluví z vás ve skutečnosti bolševik. Taky byste rád deportoval?

2 5
možnosti

Souhlasím s názorem prezidenta Pavla, že s lichtenštejnskými knížaty by bylo rozumné začít vyjednávat. Není možné, aby Česká republika dále vlastnila neprávem ukradený lichtenštejnský majetek. Chápu, že levice, ke které se hlásí i Paroubek, ráda žije z ukradeného, ale v civilizovaném světě to tak nefunguje. Česko musí co nejdříve vrátit uloupený lichtenštejnský majetek jeho právoplatným vlastníkům Lichtenštejnům.

16 7
možnosti

J94a43n 21K44a88r93a54s64e25k

5. 10. 2023 19:36

potomci zlodeje, knizete Karla I, zadaji, aby majetek, ktery si tento nakradl jim byl vracen pote, co jim tento majetek byl jinymi zlodeji ukraden.

2 9
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,31
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik