Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

myspulin2011

24. 1. 2011 15:58
:-)

nenechal jsem tu někde bačkůrky;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D?

0 0
možnosti
HMP

hujeroskeptický modrý pohůnek

21. 1. 2011 20:11
Vrah D''uričko sedí, ale korupčník ve jménu ODS ne!

Člen ODS, tunelářský zloděj a podvodník Vaškůj zatčený v Rakousku na útěku je opět na svoboděRv. Důvod?Justiční mafie pod  vládním "protikorupčníckým" vedením Ods nedodala všechny potřebné dokumenty a žádost o jeho vydání do ČR nebyla v souladu s platnou legistativou doplněna!!Rv

A závěrem jen tolik, tak takto tato samozvaná "protikorupční" vláda Ods v čele s panem čistým s tou korupcí určitě moc nezatočí, nebo nám snad její zfanatizované modré pro k opice chtějí namluvit či nalhát něco jiné?

Raději ne.

0 0
možnosti
S

s.mike

21. 1. 2011 10:30
Jiří, Jiří ...

Jiři, tvoj odchod z postu predsedu strany bola podla mna najvacsia tragedia aka cssd mohla stretnut, som sice zo SR ale myslim ze nase krajiny su si politicky celkom podobne a vidim ze praviciakom ide iba o to aby "vyciciavali" obycajnych ludi. My mame nastastie v socialne demokracii fica a ten je vyrazna osobnost a aj vdaka nemu ma SD preferencie okolo 40% a myslim si ze po zvyseni dph budu tie preferencie len dalej stupat(aj ked v poslednych volbach tym praviciakom ta grecka cesta vysla, uznavam ze to bol sikovny tah) Myslim vsak ze ty za seba nemas plnohodnotneho zastupcu na post predsedu, ziadna vyrazna osobnost tvojho kalibru tam neni ... ti ludia typu bohuslava alebo michala haska to su iba take slabe odvary

0 0
možnosti
KP

Karel Prokopic

19. 1. 2011 18:50
Psal pan Kubík (MFD) Ďuričkovu knihu?

Otázka pana HYPERAKTIVNÍHO bloGaře zní:

"Psal pan Kubík (MFD) Ďuričkovu knihu?" Jsou v tom patrné prvky stihomanství.

V diskusi bychom proto měli neustále opatrně reagovat na tuto otázku, případně okolo ní kroužit. Byť se nám to právem jeví jako býkárna prvního stupně. Další pokyn: Neurážet notorického pisálka. Jinak by byl jeho stav nezvratný.

To je doporučovaná metoda, která potencionálním pacientům psychiatrické léčebny pomáhá. Nevyvracet, souhlasit. Myslet si můžete své. JDE NÁM PŘEDEVŠÍM O ZDRAVÍ NAŠEHO CHORÉHO PACIENTA. Kdyby to gradovalo do negativních projevů, tak na něj hoďte deku a zavolejte MUDr. Chocholouška. Telefon: 604,446,901!!

0 0
možnosti
JV

el-lobo

19. 1. 2011 9:05
Já teda nevím,

ale Paroubkovy texty ve mně vyvolávají stále silnější pocit, že trpí nějakou duševní poruchou. Zajímal by mě názor odborníka.

0 0
možnosti
KP

Karel Prokopic

18. 1. 2011 20:54
Agentovi Jyrkovi Roko to zřejmě dosud nedošlo.

Prožívá svoje POSLEDNÍ poslanecké období. Finito. A já také učurávám blahem. Neboť:

Je vyloučena jeho jakákoliv funkce v sociální demokracii.

Potažmo nějaký premiér nebo snad první,  celým národem zvolený  "tatíček"

Bude záležet,  jak se na toto budou dívat jeho bližní: mladá paní rádoby první dáma   a jakýsi pan Kočka.

Aby se ještě nedivil.8-o

0 0
možnosti
V7

Vasco 75

18. 1. 2011 21:47
Re: Agentovi Jyrkovi Roko to zřejmě dosud nedošlo.

Že on vám pan Jiří přebral Petru? No jo, nešťastná láska je nešťastná láska...s tím vám nikdo nepomůže. Jen si ulevte. ;-)

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

18. 1. 2011 19:56
Tak pan Paroubek znovu a znovu škodí ČSsd

Jeho uražená ješitnost způsobuje rozkol ve straně, kde byl ještě před nedávnem neohrozitelným diktátorem. Nyní rozjíždí štvavou kampaň proti M.Haškovi, kandidátovi na post předsedy ČSSd a to na všech frontách. Kde se v něm bere tolik nenávisti, zloby a intrikaření? Ne že by překlapil, ale v divadélku zřejmě bude pokračovat už kvůli postavení v očích své druhé, o dost mladší manželky. Tady pomohou snad už jenom Marťani. Kdy už si pro něj přiletí.......

;-D;-D;-DRvRv[Rv

0 0
možnosti
OK

Kurri22

18. 1. 2011 17:39
No jo, Kubík.

To je jeden z těch, kvůli kterým ztrácím i zbytky mé úcty k novinářům.

0 0
možnosti
SG

strycek-Joe GmbH

18. 1. 2011 16:35
Zapšklí paroubkobijci jsou jednodušší lidé

kteří nejsnáze konzumují režimní propagandu ... Samostatné kritické myšlení u nich nelze očekávat - nepřekvapuje mne, že jich je zde, na serveru iDnes, většina ...

0 0
možnosti
M

mevak

18. 1. 2011 18:01
Re: Zapšklí paroubkobijci jsou jednodušší lidé

Pane Pochu, Vy musíte kecat do všeho ! Věnujte se raději těm Vašim pomateným feministkám. Zatím o nich píšete sotva půl roku.

0 0
možnosti