Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Zopakuji to, co je třeba aby zaznělo. Píšete o velkých očekávání ohledně projektu soudružky Konečné. Ano. I já se "těšil" s čím přijde. A upřímně mě soudružka Konečná překvapila. Nečekal jsem až tak velký bizár.

Za všechny mě asi nejvíce pobavila kandidatura Jana Skalického. Člověka, jehož kabát má více barev, než je ročních období. Člověka, jenž se "proslavil" informací o tom, že všechny volby světa jsou cinknuté a dokonce že některé země pro volby používají stejný počítačový algoritmus.

Pokud je někdo znalý, nad kandidátkou STAČILO! se zasměje, pobaví se, ale volit to opravdu nebude.

Zcela upřímně Jiří. Právě vy byste v tom projektu docela i seděl. Bylo by to ještě o kousek úsměvnější.

4 0
možnosti
PM

P37e66t54r 60M65a78n90d18a

12. 12. 2023 17:27

ty jseš trapák jyříku

2 0
možnosti
DR

Tomu výsledku průzkumu se vůbec nedivím.

0 0
možnosti
JZ

jsou to pohyby na hranici statistické chyby. Jisté je, že za ekonomický vývoj bude současná koalice těžce pykat. Tak to na světě chodí a není se třeba ptát Paroubka aby to potvrdil

0 0
možnosti
JL

Nechci svou myšlenku příliš vnucovat, ale řekl bych, že je to tím, že jsem nejméně půl roku hovořil o tom, že KSČM vytvoří předvolební alianci levicového charakteru s menšími levicovými stranami, na které se také zúčastním. Vytvořil jsem určitá očekávání, jež se nenaplnila. Předvolební levicová aliance se nekoná, ani má účast v eurovolbách se tak nekoná, takže preference jdou dolů.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=810213

To snad ani není třeba komentovat.

9 0
možnosti
Foto

Ale to jste mne, autore, zklamal, vaše jindy tak průbojné a informativní blogy a dnes tohle? Vždyť růst preferencí ANO jste mohl odhadnout již min. před rokem a to sám bez průzkumu. Stejně tak i vývoj vámi marně hledané levice, která se zabydluje v ANO.

Občas si říkám o něčem, že horší už to být nemůže, ale .... Nikdo není prorokem.

4 0
možnosti
JB

J70i41r83i 41B72o72r

12. 12. 2023 12:51

To je úžasné jak dokážete ovlivňovat preference. Vy jste zkratka macht.

4 0
možnosti
Foto

Nevím proč, ale článek pana Paroubka mi připomněl scénu z filmu, kde Hitler v bunkru pár dní před sebevraždou plánuje nad mapou protiútok.

10 5
možnosti
Foto

Schiessbudenfigur - tak se říká v Německu politikům, kteří skončili jako J. P.

0 0
možnosti
Foto

Němčina Vám moc nejde, máte tam přeházená písmenka.

1 0
možnosti
MM

O vaší poněkud komickou postavu se nezajímám, ale přeci jen, jak si v tom průzkumu stojí nějaká ta obskurní strana, ve které momentálně působíte?

6 0
možnosti
LH

O Vaši postavu se nezajímám, nicméně přispěchám si s chutí kopnout

1 3
možnosti
  • Počet článků 841
  • Celková karma 26,88
  • Průměrná čtenost 1914x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik