Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

překabátěný petr

26. 6. 2011 23:18
Justiční mafie a korumpující zkorumpovaná ODS

se bezdiskuse vyznačuje dlouhodobým spolčením mafiánského vzývání, kde se jeho protagonisté vyznačují přímo vzorovou bezcharakternosti, bezpáteřníctví, prolhanosti, ignorantství, zkorumpovanosti....Rv kde není těmto trapným podvodníkům nejen nic proti srsti, ale naopak se chlubí se svou hroší kůží či svým nedejstaline PRAVÝM ukázkovým kačením žaludkemRv

A toto mají být PRÝ TY PRAVÉ vzory pro své následné pravicové noshledy a býti jim ukázkou, co to jako znamená býti kovaným pravičáČkem...-->Rv.

Co by nám k tomu asi tak řekli jejich dnešní kovaní funkcionáři ods jako jsou Drobil, Vondra, Dalík...či za justici Rampula, nebo například taký Barták a další obzvláště povedení ideologičtí gurové pravice?

0 0
možnosti
HMP

hujeroskeptický modrý pohůnek

25. 6. 2011 19:24
Tak pseudopravičáci OPĚT dokázali to, co nedokáže nikdo jiný

Nejenom že česká pseudopravicová premiantská;-D... cházka dokázala, to co nedokázal ještě nikdo na světě.... třeba přivést k bankrotu monopolní sazku;-(.... .... tak i jak píše níže přimodralý Jojo, tak dokázali tito jako-pravičáČci i vyvrátit blábol a pravičáckou modlu jako je kupříkladu tzv. Laf. křivka, kde tito čeští jako-pravičáci dokázali tento pravičácký blud LEHCE PATKOU VYVRÁTIT;-D a poučit světové pravicové ekonomi jak se nejen mýlí, ale i setrvávají na pravicových bludech!

Takže ODS odborníci i se svými koaličáky dokázali, že čím více sníží daně mezinárodním firmám a korporácím, tak tím i VYBEROU MÉNĚ DANÍ a to tak zoufale málo, že se dostává ODS s koalicí do NEBEZPEČNÉ DLUHOVÉ SPIRÁLY..->

0 0
možnosti
HMP

hujeroskeptický modrý pohůnek

25. 6. 2011 19:39
Re: Tak pseudopravičáci OPĚT dokázali to, co nedokáže nikdo jiný

a to do tak NEBEZPEČNÉ DLUHOVÉ SPIRÁLY, že prostě nemají peníze na nic a proto vymysleli tito pseudopravicoví diletantští hlupáci to, že to prostě zaplatí OPĚT náš dan'ový poplatník(ted' mele chemik Kalousek o dalším navýšením o 15.miliard).

Umí vůbec tito pravicoví hlupáci něco jiného, nežli SVOU VLASTNÍ NESCHOPNOSTÍ, HLUPÁCTVÍM, SVOU OMEZENOSTÍ, AROGANTNÍM NEJEDNÁNÍM O NIČEM S OPOZICÍ, OPOVRHOVÁNÍM A NEJEDNÁNÍM NA TRIPARTITĚ S ODBORY ještě něco jiné než ZATAHOVAT TUTO KRÁSNOU VLAST DO JEJICH PRAVIČÁCKÉHO BANKROTU?

Má vůbec smysl při mezinárodní krizi zatahovat tuto republiku do co nejhoršího ekonomického postavení tím, že sníží a to nesmyslně a v nejméně vhodnou dobu nadnárodním firmám daně??

0 0
možnosti
PJ

přimodralý Jojo

25. 6. 2011 15:01
Připravte se na bankrot hlásají s.Nečas s chemikem ! !

Ještě nedávno neekonomové a laici-> chemik Kalousek a s.Nečas tvrdili lživě, že když sníží hlavně nadnárodním firmám daně, tak jak o to více PRÝ i budou plnit státní pokladnu a jak PRÝ jich vyberou VÍCE s pomocí Laf.křivky...;-D.....  Nesmyslně nepromyšleně, ba hloupě a neekonomicky diletantsky snížili v době krize hlavně těmto nadnárodním gigantickým firmám daně, když především kvůli této nebetyčné NEVHODNÉ, ŠPATNĚ NAČASOVANÉ A PŘEDEVŠÍM DÍKY PRAVIČÁCKÉ PITOMOSTI A NEKORUNOVANÉ HLOUPOSTI odtékají dneska až stovky miliard korun do zahraničí k těmto nadnárodním bohatým firmámRv.

A hle najednou tito dva neekonomové a neobolševíčtí jakopravičáčtí modří soudruzi s pláčem zjišt'ují, jak dneska prohlašuje tento chemik Kalousek, že díky svým NESCHOPNÝM, HLOUPÝM, NEPROMYŠLENÝM DEformám arogantních...->

0 0
možnosti
PJ

přimodralý Jojo

25. 6. 2011 15:21
Re: Připravte se na bankrot hlásají s.Nečas s chemikem ! !

..arogantních pravicových překabátěných diletantů se rychle, ale jistě a neodvratně dostáváme na rovenˇ toho jejich TÉŽ pravicí dohospodařeného ŘECKA!! A toto samozřejmě ZA NADŠENÉHO A "UVĚDOMĚLÉHO" POTLESKU vypatlaného modrosvazácky fanatika pravicové neschopnosti a kardinální blbosti.

Prostě HISTORIE SE OPAKUJE stejně jako za vlád ODS a toho JEJICH "čestného" pionýra "privatizace" v devadesátých létech, kdy vláda ODS pomocí svých kmotrů vytunelovala kompletně ČR a tuto republiku přivedla těsně před bankrot. Přivedla skomírající ČR strana Ods před bankrot a ač všechny státy dokola v té době prožívaly ekonomický boom, tak vláda ODS za jejich "čestného" předsedy se utápěla v červených číslech a stát stál před bankrotem DÁVNO PŘED ŘECKEM.

.

Prostě histirie se jenom díky Ods OPAKUJE, nic víceRv.

0 0
možnosti
E

energetik22

21. 6. 2011 22:45
Děsím se, jestli je pravda TOHLE :

blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jan-urban.php?itemid=13521

0 0
možnosti
SSOASS

Seventh son of a seventh son

22. 6. 2011 7:58
Re: Děsím se, jestli je pravda TOHLE :

Toto a náš Jirka??? Zhola nemožné... ;-D

0 0
možnosti
HMP

hujeroskeptický modrý pohůnek

20. 6. 2011 17:47
Tak vláda s.Nečase si koleduje o další stávku.

Ještě jedna stávka pořádně nedozněla, kdy si pravičácká vláda s.Nečase ufn'ukaně líže rány a pláče kolik miliard nás prý stála. Zdá se, že je jí toto evidentně šumafuk a již si koleduje o další. Tentokrát zase se svým nepromyšleným paskvilem, který honosně nazývá dan'ová a zdravotní DEforma. Tato DEforma je bohužel nejen špatně nastavena, nepromyšlena, neprodiskutována a nedobře diletantsky odbyta tak, že se proti ní staví nejenom zdravotníci, tak všichni občané se zdravým rozumem, ale i živnostníci a podnikatelé, průmysl a dopravci.

Opravdu by s.Nečas s celou touto svou švindl vládou udělal nejlépe, kdyby hodil konečně ten ručník do ringu a za ZATÍM relativně malých škod odešel s touto celou partou na ten politický cintorín, tam zatáhl za sebou betonový poklop a než to udělá měl by si sebou vzít i toho JEJICH čestného tunelářdědka. A nám nezbude nežli říct, tak čau a bambino modří hoši.;-D

0 0
možnosti
PP

překabátěný petr

19. 6. 2011 15:48
Promarněný rok, rok zmaru!

V pokračování dnešního zhlédnutí politických debat na tv. jsem přepnul na Čt 1, kde po 12.hodině vysílala televize Otázky V.Moravce. Zde dneska vystupoval s.Nečas a za opozici B.Sobotka. Hned na záčátku dostal slovo s.Nečas, který se hned zkraje chlubil, jak že je koaliční vláda Ods "dělná";-D inu něco tak směšného jsem už dlouho neslyšel. "Dělná" v čem jako dělná? "Dělná" snad v korumpování, v aroganci, ve lhaní, v tunelování, či v čem? To nám s.Nečas jaksi neřekl. Ano, snad v tomto "dělná" jistě je tato pravicová vláda a když došla řeč na smutnou kauzu PAPALÁŠE VONDRU, tento symbol dvou pravicových vlád v tunelování s korupcí a to do nebe volající, TAK NIC! Tímto s.Nečas jen dokazuje, že jsou opravdu vládou ignorance, arogance, korupce a tunelingů. A prostě boss s.Nečas nic, co však umí velmi dobře je neustálé skákání do řeči právě hovořícímu, což je v tomto případě jak redaktoru pořadu..

0 0
možnosti
PP

překabátěný petr

19. 6. 2011 16:09
Re: Promarněný rok, rok zmaru!

tak spoludiskutujícímu B.Sobotkovi. Tady slušnost dostávala od s.Nečase jaksi na zadek, zde by mu snad mohl pomoci ním vzpomínaný Jung, který by mu mohl být v tomto směru snad i nápomocenRv.

V pokračování diskuse k případu Drobil dokazuje s.Nečas, že není prostě žádný policejní president. Naštěstí, páč když tento s. radí policejnímu presidentu, že by místo Kauzy Drobil se měl raději věnovat "kolapsu dopravy", tak to už mně fakt stávají vlasy hrůzou na hlavě. Stejně jako jeho nepovedené exkurze do pro něj zřetelně tajemné ekonomiky, kde jéj omlouvá jenom to že není skutečně ekonom. Když tady nejenom že nechápé, že škrty nejsou žádná reforma či jsou mu neznámé jeho vládou plánované záhadné toky peněz v připravovaném důchodovém systému a už vůbec né, kam vlastně vláda tyto peníze přesouvá8-o...-->

0 0
možnosti
PP

překabátěný petr

19. 6. 2011 11:45
Plešatý bakalář lhal, až se modralo.

A kde že? No přeci dnes dopoledne na Primě a to v pořadu Partie. Vědí už tito "politici" pseudopravicové lži, korupce a tunelářství, že jejich čas už skončil? Že se už konečně DEFINITIVNĚ HISTORICKY ZNEMOŽNILI tak, že jim nezbývá nic jiné, nežli skočit do toho svého politického hrobečku, který si sami vykopali a jen si dobrovolně za sebou zatáhnout ten betonový poklop. Ví to snad i ten jejich rot'ák s.Nečas?

Lidi je jich už vážně mají plné kecky. Demagogie, ideologie J.v., lži to jsou denno denní zbraně této pseudopravičácké kliky. Co na to říct? Nakonec dojel na to bolševík, dojede na to i modrý;-€NEObolševík. Prostě trapnost, trapnost, nad trapnost. Tolik závěrem            překabátěný petr ;-)R^

0 0
možnosti
PJ

přimodralý Jojo

17. 6. 2011 19:17
Korupce, korupce, modrá mafie, korupce a zase jen korupce!

Modrá mafie ods se stará jen o to, aby zde dobře fungoval mafiánský stát pod jejím vedením!! OPĚT JSME SVĚDKY ZAMETÁNÍ TUNELOVÁNÍ A KORUPCE ODS POD KOBEREC. A opět je na scéně "práce" justiční modré mafie a to v nevyřešeném případu odeesáckého tuneláře Drobila, KTERÝ SVOJVOLNĚ ZASTAVILA a zametá pod koberec žalobkyně!!!!Hercegová, která nutí podřízenou Pokornou NESNAŽIT SE VYŠETŘIT PODEZŘENÍ Z KORUPCE!!!!!!

0 0
možnosti
PJ

přimodralý Jojo

17. 6. 2011 19:31
Re: Korupce, korupce, modrá mafie, korupce a zase jen korupce!

To snad ani není normální, aby ještě dneska někdo po těch všech zkušenostech s mafiány ods je ještě vůbec volilRv. Pokud někdo je tak vypatlaný, tak by měl opravdu, ale opravdu navštívit toho Chocholuška a nechat se kompletně vyšetřitR^.Skutečně!

.

STOP KORUPCI, TUNELOVÁNÍ a JUSTIČNÍ MAFII!!!!

.

           [>-] R^

0 0
možnosti
ŠP

Shadow stalker

17. 6. 2011 17:24
Jirka je pořád nasranej

Chápu - když někdo v roce 2009 udělá nejblbější rozhodnutí svého politického života, tj. na základě hysterické reakce rozhodne o odložení plánovaných voleb (které způsobil vlastní blbostí, při níž si udělal z ostudy kabát), a pak ve volbách "vyhraje" natolik, že mu i jeho vlastní soudruzi řeknou, aby už konečně vypadnul, tak musí být zatrpklý nad vlastní hloupostí dlouho. Takže Jirko, já ti rozumím, že se musíš furt ospravedlňovat, ale opakováním své lži z toho pravdu neuděláš. Prostě jsi páprďa, dostals zaslouženě vajíčkama, pak jsi to zvoral ve volbách, no a teď jsi v...a hlavně tam prosím tě zůstaň!

0 0
možnosti
HMP

hujeroskeptický modrý pohůnek

16. 6. 2011 23:42
Stávka svůj účel splnila, pravicová vláda je naměkko.

Přesto že s.Nečas s Kalouskem a i další vládní pravicoví papaláši dělají velká ramena, jak je černá bílá a bílá černá přesto je stávka oprávněně velký úspěch s další nadějí pracujících do budoucna! Na tomto nemůže nic změnit neustálé pseudopravičácké lži jejich překabátěných papalášůRv. Kteří hrají divadlo, jako že se nic jako neděje...;-D.... a to nemůže změnit ani žoviálněfrivolní divadelní amatérské divadlo M.Kalouska, ba ani vlivem napětí mamutí bedˇár na tváři premiéra a už vůbec né křivohubé papalášství A.Vondry atd...

.

 Odborářská stávka prostě dokázala, že se s odboráři PROSTĚ MUSÍ POČÍTAT.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,33
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik