Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J88a67n 63R71á71ž

10. 3. 2022 14:15

Bez ohledu na to, jak negativní mám názor na pana Paroubka, ztotožňuji se z jeho a každým jiným, kdo upozorňuje na to, že JUDr. Rychetský je z titulu své funkce hlavním viníkem dnešního stavu, kdy z politicky neutrálního Ústavního soudu, jakým by z principu měl ÚS být , se stal orgán výrazně politický.

1 0
možnosti
ZZ

Dnes jsem si ráno před odchodem pustil zprávy a byl tam Rychetský - který se vyjadřoval k dění na Ukrajině. Měl v sobě tu zažitou komunistickou rétoriku, která mu byla vždy vlastní - jen vyměnil nepřítele. Nevím, jestli by se měli soudci takto veřejně vyjadřovat.

;-(

0 0
možnosti
JR

J12a34n 30R15á81ž

10. 3. 2022 14:24

Jsem toho názoru, že JUDr Rychetský jde každým svým veřejným projevem za hranu toho, jak by měl předseda ÚS jim řízenou organizaci reprezentovat. Jako předseda ÚS totiž svým politicky angažovaným vystupováním popírá důležitou zásadu , že Ústavní soud jako vrcholný orgán demokratické justice, musí být vždy politicky neutrální.

1 0
možnosti
MS

Ještě, že československý odboj měl jinou náturu, než zženštilí sociopati se sexy mozkem, ale bez odvahy učinit i kontroverzní rozhodnutí.

Bezletová zóna mohla a nemusela způsobit jaderný konflikt. Ta šance zůstane ve hvězdách.

V protektorátu každý čin odboje mohl způsobit šanci na vyvraždění celé ulice, nebo celého města. Kdyby čistě hypoteticky Anthropoid předem věděl, že dojde k vyhlazení Lidic, že by nechal Heidrycha žít? To se taky nedozvíme. A přesto díky takovým kontroverzním činům tady můžete spokojeně exhibovat.

5 0
možnosti
JF

Myslím, že jste si docela dobře odpověděl ... je třeba jednat tak aby to neohrozilo ty dnešní Lidice (dalo se to myslím předpokládat i před tím)... jsou možná i jiné možnosti než hrát vabank ... či snad chcete s Rusy přistoupit na jejich hru a hrát jejich hru? ... ruskou ruletu ???

1 4
možnosti
MB

"Klaun, je to klaun !", volaly deti ...

1 0
možnosti
Foto

Pane Paroubku, skvělý blog. Jistě jste ho zamýšlel jako parodii, a proto tak vytrvale urážíte pana Rychetského. Kdo by totiž taky bral vážně socialistického náměstka v RaJ, který uráží signatáře Charty?!

Dokonalé je i vyjádření "podle kuloárních zpráv", kterými jistě parodujete dezinformační weby. Podle kuloárních zpráv, které mám zase já, prý své blogy píšete pod vlivem omamných látek. Je to pravda ?

Také Váš "jedině správný" názor na vytvoření bezletové zóny skvěle připomíná zbabělost premiérů Chamberlaina a Daladiera, kteří také pro své země "zachraňovali mír" před Hitlerem. Předseda ÚS každé země by možná měl mít elementární znalosti o mezinárodních vztazích, ovšem každý premiér (i bývalý) by měl mít morálku. Nejvyšší politika a diplomacie je vždy trochu o blafování. Opravdu by Vova Putinů rozpoutal jadernou válku proti silnějšímu nepříteli, kdyby NATO hlídalo bezletovou zónu? Nebo by třeba začal brát negativní reakci Západu na jeho válčení konečně vážně? Nikdo to neví jistě, ovšem Vy o svém názoru nepochybujete.

Geniální je také Vaše obhajoba fake news, že Ústava zaručuje svobodu slova každému. Evidentně jste tak mířil na adminy idnes, protože ti porušují Ústavu, když některé "otevřené názory" na Vaši osobu nedovolí svobodně vyjádřit.

Brilantní je také logický paradox ve větě "Rychetský by zkrátka měl rezignovat na svou funkci v ÚS, neboť je až příliš patrné, že jeho duševní schopnosti už na výkon tohoto náročného úřadu zřejmě nestačí". Napíšete-li, že je něco "příliš patrné", pak nemůžete vzápětí psát "zřejmě", neboť tím zpochybňujete to "patrné". To určitě chápete, protože by to jinak znamenalo, že Vaše duševní schopnosti už nestačí ani na napsání obyčejného blogu.

A ta pecka na závěr s tím státním vyznamenáním. Každý v tom musí cítit závist, že p.Rychetský málem dostal státní vyznamenání, zatímco geniálního J.Paroubka nenavrhli ani na Puškinovu medaili.

NEBO SNAD TEN BLOG NENÍ PARODIE A MYSLEL JSTE HO VÁŽNĚ ???

9 2
možnosti
LK

Jak se můžete do autora, znalce vína s teploměrem z RaJ, takto navážet?

1 0
možnosti
JP

paroubku, tys byl vždycky k...l

5 0
možnosti
Foto

Už jenom to, že neumíte dát před jméno Rychetský slovo pan, vás posílá tam, kam patříte...

15 2
možnosti
JF

dle ovací publika níže čistá desitka - gratulace R^;-D

3 3
možnosti
JK

A nestydíte se takhle lhát? Nejspíš ne, protože vy se neštítíte ničeho.

5 0
možnosti
ZZ

Tak ona Ústava nezaručuje svobodu slova každému ?

Cp lze svobodně pronášet a co ne ?

Kdo tvoří tyto normy ?

8-o

1 3
možnosti
  • Počet článků 843
  • Celková karma 25,23
  • Průměrná čtenost 1910x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik