Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

proto nás už tak dlouho straší islámem a imigranty -aby odvedli pozornost od skutečných problémů této země-a zatímco se lid hádá tak je okrádán dál

1 0
možnosti
JD

J67i32r61i 85D53v95o80r39a20k

17. 9. 2018 22:17

Takze nejde o "migranty", ale o Exekutory..., fajn. Nezacala ale se tahle Mafie roztahovat uz za vasi Vlady? Proc jste ale tenkrat MLCEL?;-O!!

0 0
možnosti
PK

Nestačím vše sledovat, ale myslím si, že žádný ze známých zájemců o senátorské křeslo (Bělobrádek, Fischer) se nepostavili otevřeně proti Babišovi v části migrace, sirotci. I když partaj říká - AB fuj. Aby si nepodřezali pod sebou větev. Pan Paroubek tak odvážně učinil, ale ...podle mne je i v Ostravě bez šancí.

0 0
možnosti
JS

Pane Paroubek, ale to jste mě zklamal. Nápad té dámy je "Trojský kůň". To jste nepochopil nebo chcete zase změnit partaj?

0 2
možnosti
VS

Kéž by jste si vzal ponaučení s nadpisu a nic nepřeháněl. Třeba s psaním.

1 1
možnosti
FL

S těmi sirotky je to jako ze změnou času. Nic moc nám to neudělá 2x ročně si přeštelovat hodinky - ale proč vůbec to máme podstupovat, když nám to nic dobrého nepřináší? Tahle pomoc sirotkům pomůže těm 50ti. Ale lidí co potřebují podobnou pomoc jsou stovky milionů, proč Šojdrovou napadlo zrovna 50, když to v globálu je jenom kapka v moři? Je to jen nějaké gesto - a vůči komu a proč chceme dělat taková gesto?

1 0
možnosti
Foto

Lidí v chudobě je 5 miliard. Především oni sami musí chtít svou životní situaci zlepšit pracovním či studijním úsilím, místo natahování rukou pro podpory a dary. Němci měli po 2. W.W. totálně rozbombardovanou a zničenou vlast. Sami si ji znovu dali do pořádku a svou prací dokázali hospodářský zázrak.

0 0
možnosti
VH

Jo - hloupé kecy, jako Merkelová. Hrál jste si jako dítě na písku a stavěl přehrady? Jakmile Vám voda vymele jen pár zrnek písku, bortí se celá přehrada. Nejprve pomalu, téměř neznatelně a pak čím dál rychleji. Stejné by to bylo s běženci.

Mimochodem - jak víte, že se jedná o děti? Pokud jsou to opravdu děti, ba syrotci, jak se až k nám dostaly? Kdo zaplatil převaděčům.

Nesmíte hloupě věřit darebákům. Tak, jako my hloupě nevěříme Vám.

2 0
možnosti
VH

Doplňte si vzdělání!! Píšete o příjmové chudobě. Tedy o hranici příjmu, odvozené od mediánu příjmů. To ještě není chudoba, jako taková. To je jen statistický údaj (jestli se ještě pamatujete, co je statistika).

Příjmová chudoba je definována výhradně výší příjmů, nikoliv výdaji. Jakýmikoliv, tedy ani exekučními. Takže to do chudoby nepleťte.

Pokud vím, tak problematika poplatků exekutorů je řešena. Na druhou stranu nulové palmáre právníkům či poplatek exekutorům těžko obhájíte.

Já vím - post senátora by se hodil. Co konkrétního byste, jako senátor, s problémem udělal (kromě sepsání nějakého pamfletu)?

1 0
možnosti
PK

Do toho, vaší soukromé iniciativě není nic v cestě pane autore...

0 0
možnosti
OP

Pane Paroubku, máte teď volný byt bez rodiny, přijměte tedy několik výrostků kolem 17 až 25 let do svého příbytku

3 1
možnosti
Foto

Pan Paroubek osobně asi těžko, protože by jim musel najmout služebnictvo a tlumočníka a tím pádem by se velmi rychle do příjmové chudoby dostal sám. Pan expremiér tím, kdo se má o syrské sirotky postarat - myslel, kromě sebe samotného samozřejmě STÁT...8-o

1 0
možnosti