Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Diskutuje se o datu 7.4.2021, kdy Bellingcat + 2 novináři Respektu předali naší BIS podklady k této kauze, aniž by BIS do té doby cokoliv sama vyšetřila, nebo dodala prezidentovi, už půl roku požadované, údaje o jménech ruských agentů na území ČR.

Podklady jsou natolik vážné, že staré členské státy se na tuto ( pro ně ) bezpředmětnou kauzu úplně vykašlaly a zjištění neberou vůbec v potaz.

Z toho důvodu Andrej Babiš požádal evropské státy, aby alespoň zvážily vyhoštění alespoň jednoho ruského diplomata v solidaritě s Českou republikou kvůli kauze Vrbětice.

Dosud se tak nestalo !!!

;-D;-D;-D

0 1
možnosti
Foto

Lžete.

Na nic se nevykašlaly, jen dosud nebyly požádáy o solidaritu.

To je podmínkou pro solidarní vyhoštění

0 0
možnosti

Jyrku poměrně výrazně nemám rád, ale...

Článek jsem si pečlivě pročetl a musím uznat, že je napsán SKVĚLE! Tak asi tedy děkuji.

Malá poznámka: Když jsem hned po zveřejnění Kroupova článku jako jeden z prvních napsal, že je to blbost a že to vyšumí do ztracena, byl jsem Seznamem do 5ti minut smazán a na můj protest dodnes nikdo ani nereagoval.

Nemohu nevzpomenout na film "Marečku ...", kde už tvůrci filmu měli jasno a napsali na stůl: "Kroupa je .ů."

Janku - pust si to!

Tak hezký den

0 1
možnosti

A37l29e24š 49N25o40v98á11k

6. 5. 2021 20:35

Je to drama. Asi přijde ještě další tajná schůze sněmovny...

0 0
možnosti

Už jsem to psal k článku paní Vlachové, ale přesto svůj naivní názor zopakuji. Celá ta fraška ve sněmovně měla za cíl pomstu za nezvolení Petříčka a nezvolení rady ČT.

0 0
možnosti

P88a70v90e38l 36V49é76b63r

5. 5. 2021 7:49

Je jaro a všelijaká odporná žoužel vylézá z pod kamene. A píše blogy.

3 0
možnosti

Chce to hodně drzosti a pomoc marťanů abyste dokázal druhé vinit z prefabrikovaných lží. Váš naturel je ale znám, takže překvapení se nekoná.

5 0
možnosti
Foto

Nechat si říkat Janek už je důkazem demence. O dalších není třeba mluvit...

1 4
možnosti

Kdykoli vidím něco od druga Paroubka - včetně jeho kontrflé vexláckého křena - vzpomenu na Černé Barony a výrok inspekčního generála (Václav Postránecký): blít, chce se mi blít! Rv

5 0
možnosti

A co tomu říkají vaši ošetřující lékaři?

2 3
možnosti

Janek Kroupa s nějakou investigativní reportáží v tom předvolebním blázinci fakt chyběl. teď už je to kompet. ;-D

4 0
možnosti

Rusové by na takový obchod, který popisuje Kroupa nikdy nepřistoupili, protože by tím přiznali, že ve Vrběticích měli prsty. Kdyby si to Kroupa uvědomil, musel by vidět, že mu někdo schválně podstrčil nesmyslnou věc. Je jisté, že mu ji někdo záměrně podstrčil a on asi moc nepřemýšlel. Teď je otázka, kdo mu to podstrčil a proč. Hamáček se táže "Komu to mělo prospět?" Já myslím, že celé to divadýlko vymyslel Hamáček a také jemu to prospěje. Hamáček se zaklínal "To je nejhorší den v mém životě." Ale nevypadal na to. Vypadal klidně, byl klidný. On ví, že až lidé pochopí, že ta historka je tak hloupá a nesmyslná (a nebude to trvat dlouho), on z toho ve veřejném mínění vyjde jako vítěz. Prospěje mu to. Závěr: On si to divadýlko vymyslel, on sám to nějak poslal Kroupovi.

4 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,65
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik