Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprostý souhlas, ještě že je pryč. V poslední době vystupoval spíše jako politik a ne předseda a ty uvedené věci v článku to jen potvrzují.

7 10
možnosti

Kdo ví co bude dál ?

Je nezdolný optimista se může domnívat, že horší už to být nemůže.

0 0
možnosti

Já s Ústavním soudem v kauze Melčák celkem souhlasím. To, že parlamentní většina přijme ústavní zákon, ještě neznamená, že ho nemůže zmršit a udělat ho neústavním. Materiální jádro Ústavy byla na české poměry sice celkem novinka, ale není to nic proti ničemu.

3 4
možnosti

Pan Jyrka vykládá o tom, že za někým zůstala řada pomníků.

To nevymyslíš.

6 3
možnosti

Zaplat Bůh, že jistý Paroubek je dávno pryč.

Furt se snaží, Jyrko máš to marný.

10 1
možnosti

Jó Rychetský, to je přímo učebnicový příklad co to je integrita osobnosti, či apolitičnost moci soudní.

4 0
možnosti
Foto

Divím se, že uliční výbor tentokrát zcela vynechal útoky na můj článek: https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=804877 Je ještě možné Evropu zachránit. Je vidět, že ul. výbor je perfektně organizován, že ani jeden z jeho členů nenapsal ani jednu jedovatou řádku pod můj článek tentokrát. Co to? Co to?

5 9
možnosti

Co to? Nebude to tím, že uliční výbor existuje pouze a jen v představách některých zde?

9 9
možnosti
Foto

Naprosto pravdivý článek. Zásah Rychetského poškodil také významně také mne, neboť se tehdy naše strana jmenovala Suverenita, já byl jejím předsedou, Jana Bobošíková lídrem. Před těmi předčasnými volbami jsme měli preference 10%. Čekalo se na vzestup TOP09 a Věcí veřejných. Proto se využil naprosto nesmyslný požadavek jednoho poslance, že bude krácen na v podstatě mzdě:

2 10
možnosti
Foto

Znáte to, drhne to, snažíte se sebevíc, nejde to.

0 2
možnosti

Konec pana Rychetského mně také nevadí. Ovšem to, že nehrozí Paroubkův návrat do politiky je přímo výbornou zprávou.

9 0
možnosti
Foto

Aneb: "Zaplať pánbůh, že je pryč z české politiky již několik krásných let samotný Děd Vševěd Jyrka Paroubek"

6 1
možnosti

Docela se zájmem, očítám autorův povídkový cyklus.K. Čapek měl povídky Z jedné kapsy Zde zase pokračování z obsahu Mastného fleku - Číšníkovy šrajtofle. Je prázdná, kšefty nejdou. A tak je vinen kde kdo. Co blog, to osloven nějaký zloduch. I na nejvyššího soudce země došlo...

Nevím, zda to někdy bývalému zaměstnanci RAJe dojde. Co tak ukázat sám na sebe? Blbě vařil, ještě hloupěji obsluhoval. Jako na Mýtince. Zřídil si krčmu a lidi mu tam přestali chodit. Zoufat přesto nemusí. Profese omývače nádobí u dřezu? Je žádána stále ! ...

21 2
možnosti

Proč se pořád zde v diskuzích vytahuje RaJ? Proč se nevytahuje zaměstnání jiných politiků před listopadem 89? Že by zde fungoval ubohý dvojí metr?

12 17
možnosti

Aurora, jsem velice rád, že jste zaplať pánbůh odešel a návrat nehrozí.

13 2
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,32
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik