MV

Já se divím, že se soudruh Paroubek stále zdržuje v zemi a společnosti která má tak daleko do kvalit Ruska, nebo Číny. Že se neodstehuje tam, kde to obdivuje.

Foto

Ale jistě, třeba v transplantačním programu je Čína opravdu v čele. Když chybí ledvina, plíce či jiný použitelný orgán, je tato země schopna jej dodat do 24 hodin. Ty, co tak nějak nesouzní s režimem, jsou "zpracováni". Co se týče oné mírumilovné nátury Číny, tak Tchaj-wan by mohl vyprávět. Jistě máte doma auto čínské výroby, že?

Foto

Ale já opravdu nestojím o sociální kredity, mizení lidí, umlčování opozice, nesvobodu slova a mlácení demonstrantů.

JL

Čínský převýchovný tábor, by vás přivedl na zcela jiné myšlenky o

národní značce Číny.

ST

Škoda že se Jirka s tímto slovním elaborátem opozdil o padesát let. Tenkrát by se mu v naší milované socialistické vlasti dostalo zasloužených ovací. Fuj, to byl zase závan minulosti.

JZ

Tak Čína posiluje, mimo jiné také v násilném odebírání orgánů vězňům.

VR

Pane Paroubku, četl jste knihu Tomáše Etzlera Novinářem v Číně? Doporučuji! Pro obdivovatel "čínského hospodářského zázraku" by to měla být povinná četba, aby se něco dozvěděli i o pozadí toho zázraku!

JK

Tuším, že by se poměr Číny a rusáků dal vystihnout obrázkem, kde čínský prezident vede putina na vodítku jako pejska.

O totéž, o co šlo Miloši Zemanovi - lézt do rekta komunistické Číně.

MB
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,65
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik