Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TS

T67o70m50á92š 51S15e77i30d61l

15. 11. 2014 12:10

Ajaj , pane Jyrko tohle jste si naložil trochu moc , tohle téma , zahraniční politika , je nad možnosti Vašeho sexy mozku .Prosím napište nám něco o Vašich silných tématech např. restaurace a jídelny za soc. , jak se přisát na veřejné rozpočty , jak vydělat balík na knize , kterou nekupují a nečtou ani Marťani , jak zblbnout lůzu a být zvolen , atd. máte toho přeci mnoho co říct , jen odvahu.

0 0
možnosti
Foto

J89a37n 59H15a53v87e29l94k85a

15. 11. 2014 11:11

Ne že bych s autorem uplně souhlasil, ale co už neopruzuje v politice, tak se docela dá číst. Rozhodně na parketě bloggera už nepůsobí tak odpudivě, jak působil v politice.

0 0
možnosti
AF

Panu Paroubkovi se článek dost povedl. 

Myslím, že je to zatím nejucelenější přehled situace v dané oblasti R^ .

Škoda, že není dál v politice.

Jinak na podobné shrnutí situace na Ukrajině ( a okolí ) všichni stále čekáme. Předpokládám, že máme u nás dostatek redaktorů, politologů,a jiných odborníků, 

kteří by lidem tento obraz současnosti poskytnout měli.

Pokud možno,  pravdivý ! 

Bulvár v dnešní době ať si strčí za klobouk a krmí jím doma děti !

0 0
možnosti
AF

PRODECENTI BULVÁRU - ať si strčí za klobouk svoje výplody..

0 0
možnosti
JJ

Celkem dobrý článek. Chybělo jen konečné řešení, jak se islámistů zbavit. Spojit se s Marťany.

0 0
možnosti
AF

O tom jaké řešení je vhodné a účinné, musíme přemýšlet všichni,

 a hlavně nemlčet !

Proč ještě neproběhlo Referendum v návaznosti na úspěšnou IVCRN  petici ???

0 0
možnosti

Já vím, že vám Baas učaroval. Svého času jste s ním chtěl sbratřovat naši českou ČSSD. Stejně tak jste považoval autoritáře Cháveze za standardního levicového politika. Ale bylo by dobré, kdybyste si uvědomil, že Baas je obdoba české KSČ, ale taková poněkud brutálnější. A bohužel jediná opoziční síla, která je schopná se mu postavit na odpor, jsou islamisté. Násilí plodí násilí. Vy fandíte diktátoru Asadovi, ale kdyby ten včas rezignoval, není tam dneska ISIL.

2 2
možnosti
JJ

Tak ISIL nevznikl určitě kvůli Assadovi.

Za podporou a vznikem ISIL můsíte hledat viníka trochu někde jinde. 

Tvrdit, že BAAS je horší než fanatičtí islámisté může opravdu jen fanatik

1 0
možnosti
Foto

Teď nezbývá, než aby si to tady přečetl i Obama a zachoval se podle toho :-)

0 0
možnosti
JB

Jednoduchá otázka. Co nám chtěl autor říct??? Nevím zda opakováním událostí je to pravé ořechové pro bývalého premiéra, ale možná ano. Když nebude jinak škodit tak at píše dál články typu "stalo se minulý týden ":-P

2 1
možnosti
DE

D20a96v90i54d 25E61v59a32n

14. 11. 2014 22:55

No a co z toho plyne? Byla to analýza nebo syntéza?:-P

Syrský konflikt je plný paradaxů a zvratů. Když je v závěru řeč o Obamovi, muži který svou prezidentskou kariéru založil na tom, že stáhne vojáky z Iráku i Afganistánu a v závěru svého druhého funkčního období tam tyto vojáky, (chtěl jsem říci poradce), opět pošle, je to paradox.

Další paradox je to, že Obama byl jenom jeden malý krůček od toho aby na Asada zaútočil, po té co použil chemické zbraně a zahynula spousta malých dětí. V tu dobu ale situaci využil Putin a dohodl jakýsi plán odzbrojení, na který k smrti vystrašený Asad velice ochotně přistoupil. A nyní se Obama s Asadem spojuje proti společnému nepříteli IS.

A třetím paradoxem je Rusko samotné, Asada vždycky podporovalo, a kdyby nebylo Krymu, tak dneska mohlo ruku v ruce postupovat se Spojenými státy a NATO. Stačilo jenom odolat malému pokušení a nechat Krym Ukrajině a proti IS by dneska stálo Rusko, NATO i USA a tím pádem bychom se o žádném IS už ani nebavili, protože by skončil dřív než by vůbec začal.

Čili globální šachovnice je velice křehká. Co je ale čím dál tím jasnější je to, že IS nepůjde zlikvidovat jenom samotnými zbraněmi, je třeba aby Západ udělal mnohem víc, především odstranil chudobu a hlad ve zmíněných oblastech, to je podhoubí pro islamisty...zkrátka aby Západ nabídl perspektivu a prosperitu, což vzhledem k tomu, že s tímto úkolem zápasí i ve svých vlastních zeměpisných šířkách, bude velmi složité...

1 0
možnosti
JB

Západ odstraňuje bídu a chudobu v Africe a Asii už přes 60 let a je to pořád horší. buďto je nechat si to vyříkat je samotné, nebo je naučit pracovat. Třetí cesta není

4 1
možnosti
AB

Jednoduchá dpověď. Jestliže bylo možné eliminovat Paroubka, je možné eliminovat i islámský stát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,33
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik