Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J56i30ř72í 77H91o19r12á48k

13. 9. 2018 16:16

Ať je Soukup jaký chce, ale jak zmapoval situaci při privatizaci OKD od roku 1990 nebo znárodnění Agrobanky stbákem Tošovským a její následný převod (splácené úvěry) na GE nemělo chybu. To by se měli všichni pisálkové učit.

0 0
možnosti
Foto

říká se že nahoru se dostávají a světu tak vládnou jen ti největší psychopaté-člověk by tak moc chtěl věřit že jen ti nejlepší nejinteligentnější ale první varianta bude asi pravděpodobnější, jak dokazuje každodenní realita:-/

4 0
možnosti
Foto

I negativní reklama je reklama. Ve Vašem případě, pane Paroubku, to platí dvojnásob. Už jen růst četnosti Vašich článků je přímo úměrný blížícímu se datu voleb. A usednout v senátu po všech těch poníženích a posměšcích dřívějších "přátel a pochlebovačů", to by bylo něco pro Vaše ego. Pomsta by byla sladká, že.

0 0
možnosti
MV

Vás dva vedle sebe a pak už jen odpálit někam do černý díry ve vesmíru...

0 0
možnosti
MB

Soukup je dobrý člověk - Zeman, mu za čínské prachy koupil televizi. Miloš tam má plechovou zaměstnaneckou skříňku na převlékání a papuče. Zas problém, prachy jako typicky - hradní investorský humbuk odtekly a co teď? Soukup se rozhodl TV zničit. Pokles sledovanosti = Zrušit večerní zprávy + více Soukupa. Opět pokles + opět více Soukupa! Majitel i ten papoučový jsou pokleslíci - sledují jak jim, to pěkně klesá - dílo se daří! Více Miloše + více Soukupa, je to dobrý člověk - Soukup na Hrad! Ten zkrachovat nemůže ... :-)

6 1
možnosti
PK

Čistý a schopný pan Paroubek a všichni mu jdou po krku a spikli se proti němu. Až by to jednomu přišlo líto :-)

3 0
možnosti
RC

Nejak moc nechapu, cim jste Soukupovi nepohodlny....

1 0
možnosti
RC

Barandov je zumpa, Soukup principal, ale v tomto pripade mu preji uspech :-P

2 1
možnosti