Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já CHCI rakety. Z mnoha důvodů, ale stačí i jen jeden - že je tady Paroubek nechce!!!

0 0
možnosti
JS

Chudák Jyrka, tolik podpásovek na něj zase novináři připravili, ten už z toho musí mít podbřišek úplně rozbitý.Rv

0 0
možnosti
JP

Tak je to tady...postavím se do čela.. Přece jen touha po korýtku a prestiži je Vaším hlavním mottem...když už Vás nikdo nikam nechce..

1 0
možnosti
MK

Já tady rakety rozhodně chci.

0 0
možnosti

Nic ve zlým, ale být ekonomickou špičkou v socialistických Restauracích a jídelnách, mj. pod ochranou půl milionu sovětských vojáků, tak bych dnes raději nic nekomentoval.

14 0
možnosti
MB

Tohle jsem dal pod jeho minuly prispevek a myslim, ze to konecne neskodi pripomenout ... aspon jednou:

Protoze soudruh Paroubek diskuse pod svymi vytvory bud vubec necte, nebo radeji nereaguje, je tudiz celkem zbytecne s nim polemizovat. Ja bych videl prinos jeho svezich dilek spise jako doplnujiciho materialu pri studiu psychickych poruch, jejich projevu a symptomu, jako napr. neschopnost sebereflexe, sebestrednost, narcisismus, megalomanstvi, nekriticke precenovani vlastnich schopnosti, nedostatecna schopnost vnimat realitu atd.

8 0
možnosti

Ty rakety v Kaliningradské oblasti jsou na Prahu a jiná evropská města namířeny i bez toho amerického radaru, šašku. Je neuvěřitelné, jaký kretén tady byl kdysi premiérem.:-/

16 0
možnosti
MV

Tak minule jste přemítal nad tim, co byste...kdybyste byl oremierem. Dnes uzavírate své zkušenosti s Bleskem... zmínkou i tom, že se postavíte do cela hnutí"Ne základnám". Ale voni vás už nikde nechtějí, co? Možná Benda jako účetního...

7 0
možnosti
IS

Kdo u nás chce Paroubka?

4 0
možnosti