Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Schröder už je hodně dlouho mimo aktivní politiku. Na své politické dráze vždy hledal blízkost Putina a pro Putina byl spojovacím článkem s Evropou. Bohužel i Schröder je příčinou stavu, kdy se Putinovi příliš důvěřovalo a prozření přišlo až při napadení Ukrajiny.

Od diktátorů je třeba držet odstup.

Dnes, je-li Schröder ještě náhodou pozvaný na nějakou společenskou akci, nesedí na očích, ale mimo záběry kamer, osobnosti, které k němu měly blízko, mu veřejně odmítly blahopřát ke kulatým narozeninám, obecně je rozšířený názor, že je Schröder vychvalováním Putina ostudou a že tak o svou dosavadní dobrou reputaci přišel. Je tzv. černá ovce politické strany.

Schröder sice podlézá Putinovi, ale protože to pro něho nic neznamená, zajímá se Putin svým způsobem jen o čínského prezidenta Xi nebo severokorejského diktátora Kima, které potřebuje pro svou válku.

Dodatek: die SPD, o níž je m.j. řeč, není socialistická strana, ale sociálně demokratická národní strana.

4 0
možnosti
JP

Možná by nějaké nakladatelství mohlo vydat sborník projevů autora blogu. Já si ho pamatuji z jeho četných projevů v TV jako sparingpartnera jistého M. Zemana v hulvátství. Byl to velmi vyrovnaný souboj. Dnes si zvolil disciplínu kolaborantsvtí. I v tom má zdatné soupeře.

3 0
možnosti
Foto

Svého času byla vydána fotografická publikace ve smyslu Paroubek a světoví politici. S kým vším se vyfotil. Beznadějně rozebráno

1 0
možnosti
JV

Zločinec Putin zatáhl Gerharda s sebou do kanála.

0 0
možnosti
Foto

Je tam jeden omyl. Ti evropští velikáni byli 4. Jen skromnost pana Paroubka to nedovolila přiznat. Tak aspoň ten podařený projev.

1 0
možnosti
DR

Jo, nikdo nemládne.

0 0
možnosti
Foto

To je krásné, jak se pan Paroubek, který dokázal prohrát i vyhrané volby, umí vychválit div ne až do nebe.

7 0
možnosti
OS

Jméno Paroubek bych už skutečně nejradši jako autora článku nikdy neviděl. Neuvěřitelné slinty sexymozka.

4 1
možnosti
PD

Projev se mi velmi povedl...pochval se Jiříku, nikdo jinej to za tebe neudela

8 0
možnosti
MR

Nebude to tim, že on spolu s Paroubkem jsou ti největší a skuteční sluhové Rusko?

A nikoli každý, kdo se trochu otře o EU a chce jen svobodu slova?

5 0
možnosti
Foto

Jedno vám budiž připsáno k dobru, autore, že jste na české klávesnici dokázal vymyslet přehlásku nad o. Nebo, že byste měl nainstalovanou ještě i německou a ruskou, a střídal je podle potřeby?

0 2
možnosti
Foto

Přehláska na české klávesnici bývá. Na některých klávesnicích je klávesa mezi českými nabodeníčky a mazací šipkou (backspace), na jiných klávesnicích je mezi § a Enter, někdy bývá i jako poslední klávesa v řadě mezi backspace a Enter.

1 0
možnosti
  • Počet článků 844
  • Celková karma 22,94
  • Průměrná čtenost 1909x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik