Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ozval se etalon upřímnosti, otevřenosti, demokratičnosti, nezkorumpovatelnosti a veškeré skromnosti.

Proč jen ho nelze poslouchat a řídit se jím????

Předznamenává jeho častý a častější výskyt zde nějaké volby či podobnou událost?

1 0
možnosti
Foto

Existuje jedno stré české přísloví. "Jsi-li pokálen, nevyskakuj" (tady je to jedno slovo trochu více expresivní, ale filtr by to smáznul). Pan Paroubek ho zřejmě nezná.

6 0
možnosti

Koukám, že metoda ,,What about ...." ještě nevymřela ........

1 0
možnosti

Klasická letní okurková sezóna. Novínáři se ze všech sil snaží udělat z komára velblouda, ale moc se jim to nedaří. Na odstoupení vlády to fakt nestačí.

A opravdu mě baví, když tady moralizuje panák, který v nejpřísnějším lockdownu chodil po zakázaných oslavách. To už chce opravdu silný žaludek.

8 1
možnosti

ja bych si treba rad priste precetl o tom, jak jste se ozenil s pí Petrou P. v hotelu pana Dvoraka (Esplanade), jemuz bylo za vaseho premierovani odpusteno 26 mio Kč z dani...

10 0
možnosti
Foto

Teda, Jirka to rozjíždí ve velkým. Jasně, že Kolářík je pako, jasně že Vaňková šňupe. Ale aspoň se nestřílejí, jako třeba Jirkův kámoš Ďuričko, který na večírku cvičně odbachne Kočku, který rozhodně, ale rozhodně nikoho nikdy nepodporoval.

Co tam máte dále, nejlepší diskutére střední Evropy?

8 2
možnosti

Od vládního slepence mě už nemůže překvapit nic.

4 10
možnosti

Daník Rozsívalů ve své jednoduchosti nechápe, jak je Paroubek směšný, když píše o něčem, co za dobu, kdy byl u koryta, bylo možná ještě horší než je teď. Čili si pořádně naběhl na vidle.

6 3
možnosti
Foto

Kdepak, „jánabráchismus“ a nepotismus, to se za Paroubka rozhodně nedělo. A už vůbec se nestalo, aby vysoce postavený člen Paroubkovy vlády měl manželku a milenku zároveň. To se musí jednou provždy nechat!

15 1
možnosti
Foto

jo, to bylo to první, co mne taky napadlo

4 0
možnosti

J38i95r41i 53B86o33r

3. 8. 2023 15:48

Už je jenom trapný. Ten sexy mozek se někam vypařil.

9 1
možnosti

A největší fresh horror na hlavu vlády je bezesporu pan Paroubek!

Gratulujeme a přejeme hodně zdaru v další politické kariéře (Paroubek plnou parou na Hrad!)!

11 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,32
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik