Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J82a61n 22M12a46r74e18k

5. 7. 2023 21:10

Odpověd' na nadpis: Normální francouzské blbnutí.

0 0
možnosti
ZZ

Současná Francie je pouze věrným obrazem oné volné migrace, kterou nynější vláda a příznivci vládní pětidemolice, podporují.

0 1
možnosti
MR

Podobná situace už zde byla tuším po roce v 90. letech pak 2000 ..., kde byl prostě fakt, že první generace byla vděčná, za to zde být, ale jejich potomci vyrostlí v hojnosti, už mají jiné vidění a tlačí svůj svět. Je to i tím že, rodičovskými instinkty, prostě "zabíjíme" ve svých dětech, schopnost duševního celostního vývoje, kde je cit k tradici, hodnotám, k sobě, tím že jim dáme všechno, a bráníme jim dát si pořádně od života ne hubu, tlak z uhlí vytváří diamant, tlak života zase osobnost a společnosti, přidanou hodnotu v podobě její duše, osobností typu Křižík, Kolben, Čapek.

0 0
možnosti
DR

Funes kdysi ve svých filmech říkával sladká Francie. Dnes je z ní muslimská republika a pouze nehorázný bo.del.

Jinak koukám, že budějický kádrovací výbor se tu zase předváděl.

8 4
možnosti
JZ

Ano, správně po bolševické. Kdo má jiný názor, je kádrovací výbor. Tak pravil kádrovák. Mimochodem ve Francii jsem byl před několika lety a bylo to v pohodě.

0 8
možnosti
JM

J40a65n 49M95a40r57e50k

3. 7. 2023 19:56

Plnou Parou-back!!!

6 3
možnosti
PZ

Kdybych nevěděl, že to píše expremier ČR tak dle odstavce " Upřímně, kdo jiný – byť jsem si vědom, že se jedná o autokratického vládce – by byl schopen rozehnat vzpouru dobře organizované vojenské jednotky během několika málo desítek hodin. Přitom bez velikých ztrát na životech. A přemístit tuto jednotku jinam (do Běloruska), kde bude protivníkovi jako možná hrozba velmi nepříjemná." získám dojem, že to psal některý z propagantistů třeba železná panenka, je vídět za koho JP kope, ale proč si tedy namísto do Francie nezaletí zaplavat na Krym?

9 0
možnosti
MK

Stávky a divočina v ulicích patří ke francouzskému koloritu. Klid tam nikdy nebyl a nejspíš ani nikdy nebude. A nikdy se nikam nic nepřeneslo a ani nepřenese.

Ostatní totiž nejsou takoví tupci a jižanští lenoši, aby se něčím takovým nechali nakazit. A je úplně jedno, která konkrétní událost současné běsnění způsobila. Podstatné je, že jižané si chtějí zařádit a záminku si k tomu vždycky najdou.

Obávám se však, že hlavním sdělením tohoto článku měla být informace, že se Paroubek pravidelně jezdí rekreovat do Provence. Kdo z vás to má?

12 3
možnosti
Foto

Ano, rusofil Paroubek se kazdorocne jezdí rekreovat do té problemove Francie a nikoliv do skveleho Ruska.

7 4
možnosti
Foto

Pane autore, nemohu než zopakovat to, co jsem napsal do diskuse pod Vaším předchozím článkem. Když jsem v sobotu 24. června pročítal Putinův projev, měl jsem dojem, ze šéf Kremlu to cele (Prigožinovu vzpouru) hodnotil jinak než jako operetní revoluci.

9 1
možnosti
JZ

Paroubek je opravdu srandista a totální mimoň. Neříkám, že nepokoje ve Francii jsou ready, ale ony skončí, jak skončily jiné nepokoje. Ovšem bagatelizovat pokus o státní převrat v Rusku, při kterém ozbrojení povstalci obsazovali bez odporu města a sestřelili šest vrtulníků a jedno letadlo vypovídá o ztrátě zdravého rozumu.

A pokud jsme u té životní úrovně, tak běžné platy v Rusku mimo Moskvu a Petrohrad činí 9000 Kč měsíčně a důchody cca 4000 Kč měsíčně při cenách srovnatelných s našima. To trvá už mnoho let a Putin s tím.nic nedělá.

Pokud jde o postup Ukrajinců, je rychlejší než ten ruský u Bachmutu.

Inu Paroubek už je jenom bezcenná a bezvýznamná nula.

Slava Ukrajiny.

13 8
možnosti
ZV

Stačilo napsat miluji Putina.

8 5
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,32
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik