Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady horuje pro neomezenou svobodu, včetně proruské válečné propagandy, člověk, která nechal jako premiér zmlátit obušky děti na hudební párty. Když se podívám na tu řadu šéfů ČSSD, tak se nemohu divit, že jsou dnes mimoparlamentní opozicí.

1 1
možnosti
Foto

Jiří Paroubek se kdysi stal premiérem z leknutí.

Soudě dle úrovně jeho textů se z toho leknutí dodnes nevzpamatoval.

1 0
možnosti

On ale nerozhoduje o současné politice a Fialově drahotě !

;-(

0 0
možnosti

Nečekal bych, že s vámi budu někdy souhlasit, ale bohužel dnes ano.

Bez rozhodnutí soudu, bez opory v zákoně vláda luská prsty a maže data stále více webů. Důkazy netřeba, "Franta říkal, že to je proruský".

1 1
možnosti
Foto

Všechny weby sklouznou občas k nepravdám. Stačí zveřejnit neověřené zprávy. Jako příklad poslouží 13 ukrajinských vojáků na Zmijím ostrově. Měli pod palbou z ruské lodě padnout a stali se z nich národní hrdinové. Pak se přišlo na to, že přežili, jsou v zajetí a mají být puštěni domů pod slibem, že se už nezapojí do války. Za války se situace mění každým okamžikem.

0 0
možnosti

Sebrali vam noticky, no a co.

2 0
možnosti

Protoze soudruh Paroubek diskuse pod svymi vytvory bud vubec necte, nebo radeji nereaguje, je tudiz celkem zbytecne s nim polemizovat. Ja bych videl prinos jeho svezich dilek spise jako doplnujiciho materialu pri studiu psychickych poruch, jejich projevu a symptomu, jako napr. neschopnost sebereflexe, sebestrednost, narcisismus, megalomanstvi, nekriticke precenovani vlastnich schopnosti, nedostatecna schopnost vnimat realitu atd.

7 1
možnosti

Jirkovi Paroubkovi se podařilo přetransformoval svůj sexymozek na obyčejný kýbl pilin. Zasloužil by si zápis do Guinessova knihy.

8 1
možnosti
Foto

Pane Paroubku, tuhle blogzónu byste si měl označit nápisem "Hic Sunt Leones" a vyhýbat se ji obloukem.

1 0
možnosti
Foto

Možná by mohl zapadnout do vaší společnosti. Ale váš návrh by měl aplikovat na veškerá seskupení lidí alespoň se zbytky mozku.

1 0
možnosti
Foto

Je mi nevolno když čtu vaší kritiku mnohého, čeho vy sám jste byl propagátor a realizátor v politice.

Když jste to dělal na RaJ Praha 1, bylo to taky hnusný, ale jen lokální a s malým dosahem. Teď předvádíte v podstatě tentýž hnus, špínu a křiváctví a je štěstím tohoto státu, že už ne ve vrchoných funkcích, ale musel jste vzít za vděk tímto fórem, protože jinde už o vás nestojí.

Plivate na demokracii, ale rád využíváte demokratických hodnot, abyste ten svůj hnůj mohl šířit. Mít v Rusku protirežimní kecy (netroufl byste si, vím, ale) seděl byste v kobce. Tak tady holt musíte sedět v kopce (hromadě svého hnoje) a zamořovat okolí s prohlašováním, že se jedná o očistně socanský parfém, který má pomoci této společnosti. Jenže lidé už vás prokoukli a vědí, co jste za ..... Ne, ať si každý dosadí své, nechci zneužívat momentální tolerance adminů. A nechci se od vás upatlat víc, než je nezbytné, abych připomněl, co jste za ......

Přeji pevné nervy všem lidem dobré vůle.

3 1
možnosti
Foto

Zásah NATO v Jugoslavii byl legální humanitární intervenci, která směřovala na ochranu hodnot chráněných kogentními normami mezinárodního práva. Zásah NATO v Jugoslavii nesměřoval proti územní celistvosti ani politické nezávislosti JSR, proto se na použití síly ze strany Severoatlantické aliance zákaz použití síly nevztahoval. V Kosovu robíhala genocida a RB OSN by byla nečinná z důvodu Ruska, které využilo svého právem veta ostatním členům mezinárodního společenství nezbylo , než těmto zvěrstvů zabránit za použití síly.

7 0
možnosti

Jiří tady vám pšenka nepokvete. Na takový sexy mozek se jistě těší v... Moskvě. R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,86
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik