Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

1. Maláčová byla idealistka. ale výkonná? jediné, co dokázala, bylo rozhazovat státní peníze. To není nic těžkého.

2. Vnitřní příčiny inflace? Jsou dvě, pane Paroubku (první ročník, druhý semestr makroekonomie): - příliš nízká nezaměstnanost. Ekonomika, kde je méně nezěmastnaných než volných míst prostě způsobuje inflaci a

- monetární (příliš nízké úroky) a fiskální (deficit) expanze. Zatímco vnější příčiny jednka neovlivníme a jednak pominou hrou tržních sil. ty vnitřní musíme potlačit sami.

Další bludy kmentovat nebudu.

3 0
možnosti
VH

Jiří nic nebylo tragičtější, než vláda socanů....Rv

3 0
možnosti
RK

Bylo. Vláda socanů a Anofertu;-)

4 0
možnosti
JB

J73i50r31i 39B56o51r

8. 2. 2022 17:57

Kdo z vás to má? Myslím takové ego.;-D

4 0
možnosti
JZ

Já raději nebudu říkat, čím všechno se Paroubek zabýval v RaJ. Nic bohulibého to nebylo. :-)

4 0
možnosti
MK

Pane Paroubku, vy jste celý život sestavoval rozpočty? A proč jste těchto zkušeností nevyužil, když jste jako premiér předkládal státní rozpočet? Proč jste v době největší prosperity sestavil schodkový rozpočet?

A proč by vůbec měla současná vláda řešit nějakou cenu elektřiny? Vláda elektřinu nevyrábí ani neprodává, tak proč má řešit její cenu? Státem určované ceny už tu nemáme více než 30 let. To vám uniklo?

6 0
možnosti
Foto

S broukem Pytlíkem, který sepsal tento blog lze souhlasit s tvrzením, že v minulé vládě byli zkušení rutinéři. Tak třeba Alenka byla ohromně zkušená v barvě svého přelivu, křížů a křížků na šatech, případně výběru místa k focení - třeba s pávem. Andrej zase rutinně sbíral všechny dotace, které bylo možno vyzobnout z českého i evropského rozpočtu. Karel zase jako starý rutinér stavěl dálnice neskutečným fofrem

Jiří Paroubek začíná být zkušený rutinér ve stand up comedy. Ještě bílý cvičební úbor a šup na Primu.

14 0
možnosti
PS

Pravil Ferda mravenec, špinavá prace všeho druhu.

0 0
možnosti
KT

Tak ono řídit RaJ, to taky není jen tak!

7 0
možnosti
Foto

Rozumím tomu správně, že Fialová vláda nevyřešila za necelé ,2 měsíce vládnutí v ČR celosvětový nárůst cen ropy, obilí s dalších komodit a ani za tu dobu nestihla napravit chaos po tom co tu 8 let "řádili" ti co by považujete za odborníky?

15 0
možnosti
Foto

PS. Nemám 2 VŠ a zvládl jsem vždy vyplnit vše co bylo třeba, včetně těch papíru na různé doplatky pravda už je to nějaký rok, ale ony tam byly stejně i v době kdy jste byl vy v čele ČSSD a i předtím snad už když byl premiérem.Zeman.

Takže pokud by jste studoval někde v Plzni tak vaší úroveň nepodsouvejte ostatním.

3 0
možnosti
Foto

Když tam budou ti, kteří už něco řídili, tak tam budou vykukové jako vy, Babiš, nebo drahá Schillerová. Místo vykukové bych nejraději použila jiné slovo.:-/

18 3
možnosti
JZ

Zasloužená antikarma :-(Rv

10 0
možnosti
  • Počet článků 841
  • Celková karma 27,10
  • Průměrná čtenost 1911x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik