Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P33e44t45r 17Č40e20r64n28ý

13. 9. 2022 14:04

Jyrko, jste opravdu odporný kolaborant ;-O;-(

1 0
možnosti
JK

Tady podle "sexy mozku" může projít krvavá agrese (tedy vražda) komukoliv, kdo to dokáže zdůvodnit, když se správně podíváte, co tomu předcházelo, třeba, že se agresor (vrah) začal bát, že by ho mohl někdo sledovat.

No svérázné, a to jsem výrazově neuvěřitelně hodný. [UA][UA][UA]

0 0
možnosti
Foto

Před vaší moiudrostí se vše v prach řítí, jen mám strach abychom se neocitli v ř... síti, zlého zlobra, to je myslím otázka dobrá, co tedy dělat abychom měli paliv do sytosti a přitom se nestali vazaly toho zlobra a zda tedy lépe není, místo objímání se s ním, hledat lepší, jiné řešení. (parafráze) Čekal jsem, že od protřelého politika snad dozvím se, jak v krizi postupovat k dosažení situace, která rozumným líbí se, leč ze slov vašich jen afinita a nadšení z Putina valí se, což neblaze na mé vnitřnosti působí a čekám, kdy ve vniveč obrátí se.

Proto pravím: mozek do hlavy patří, Paroubek však nikoliv.

1 0
možnosti
Foto

Proflláknutý a neuspěšný politik se opět před volbami zviditelňuje. Brát jeho slova vážně může jen jedinec bez paměti nebo bez vlastního obeného názoru. Karma mne sice udivuje, ale zase ne tak moc, protože k podílu občanů nedostatečně vybavených obranou proti propagandě jsem se tu už několikrát vyjádřil.

4 0
možnosti
Foto

Tento článek je uveden v sekci "politická aréna".

Navrhuji, aby byla pro pana Paroubka založena nová s názvem "cirkusová aréna".

Protože politická aréna je pro politiky, zatímco pan Paroubek je šašek.

13 0
možnosti
JK

J76a63n 93K28a89z57d16a

13. 9. 2022 6:08

Trefil jste hřebíček přímo na hlavičku;-D

2 0
možnosti
TC

Dodnes čím dál tím víc nechápu, jak tento ekonomický sexymozek mohl být premiérem vlády České republiky.

10 0
možnosti
Foto

Ale když jím mohl být i nikdy neodstupující stíhaný a obviněný. :-/

0 0
možnosti
PZ

pan Paroubek sice kvantifikuje jako podporu/nepodporu má současná vláda, ale všichni Víme jakou podporu má on, strana LEV 21, <3%, ale hodně dávno, nyní je pod rozlišením přrůzkumů

8 0
možnosti
MK

Paroubku, vy si opravdu myslíte to, co jste zde napsal? Vy se opravdu zastáváte ruského agresora?

Doufám, že to nemyslíte vážně. V opačném případě bych vás musel považovat za neobyčejně zbabělou, slizskou a odpornou bytost.

9 0
možnosti
JZ

Dříve se holt našli Ti, co podporovali Hitlera, nyní se najdou Ti, kteří podporují Putina.

6 0
možnosti
MB

Jiří, hlásím splníno! Všechno čtu, tedy lotrem je V. Prečan. Dnes překvapení, už je to zase Z. Staňura a J. Rusnok. Kdo se v tom má vyznat- Výčet stále není kompletní? A kdy dojde k sebekritice. Mohu pomýšlet, nějaký blog bude ... ? :-)

7 0
možnosti
Foto

NEBUDE, nikdy. Na to je autor snad přímo alergický.

0 0
možnosti
DR

Pane Paroubku, máte můj velký obdiv za to, že jste u toho Moravce dokázal vydržet. Tohle vypadalo spíš jako klábosení po letech starých přátel někde u karet.

2 14
možnosti
MB

Dane, nic proti obdivu. Nicméně prosba. Nemohl by jste Jiříkovi sdělit, že - Jsme ve válce? Ona má mnoho podob, nyní se jedná o tu potrubní. Pokud by jste tlumočil, zase bych obdivoval já Vás! Podobně, učebnice přepsat. Pryč s Gabčíkem a Kubišem. Podivní chlapci, vedli speciální operaci, teroristé. I cosi mleli - "Jsme Češi a nikdy se nevzdáme". Třeba sázet Duby, stavět Mosty. Skrýt se pod mocnou korunou a nechat po sobě šlapat ... :-)

4 0
možnosti