Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vklidecku

3. 2. 2009 23:40
referendum

Pane Paroubku,když se řídíte tím,co chce většinou většina,PROČ není referendum o Lisabonské smlouvě?

0 0
možnosti
F

Fero73

1. 2. 2009 19:39
Inzulíny

Lantus stojí 1752 Kč, s odpočtem 1728, úhrada je 1612, doplatek je 116 Kč.

Humalog stojí 1059 Kč s odpočtem 1035, úhrada je 984, doplatek 51 Kč.

Nikde nevidím 300...

Je možné, že se nemocniční lékárna dohodla s firmou o stažení doplatku a firma jim to kompenzuje nemocnici příspěvkem na vzdělávání nebo tak něco...

0 0
možnosti
F

Fero73

1. 2. 2009 19:41
Re: Inzulíny

omluva, omylem vloženo, mělo jít k diskuzi o bordelu v poplatcích a doplatcích... :-/

0 0
možnosti
F

Fero73

1. 2. 2009 15:20
Soudruzi...

nechci vám brát iluze, ale zvýšení daní pro "bohaté" a firmy zaplatí zase "chudí" vyšší nezaměstnaností, zvýšením cen zboží a služeb.

Pokud by se to stalo, tak se budu věnovat daňové optimalizaci s takovou vehemencí, jako nikdy předtím. Nezaplatím ani DPH z toaletního papíru. Všechno bude legální a tak křišťálově čisté, že to ani křišťálově čistější být nemůže :-)))

A jestli ještě víc přitlačíte na pilu, tak pověřím svého daňového poradce založením offshore společnosti a vyvezu zisk někam, kde se tak velké daně neplatí. Není problém. Teď se to moc nevyplatí, při vysokých daních se to ale vyplatí velmi :-)))

Slováci daně snížili a vybrali víc než předtím.

Chce to trošku přemýšlet o důsledcích... :-)))

0 0
možnosti
Q

qetinac

1. 2. 2009 17:17
Re: Soudruzi...

Souhlas, ale obávám se, že toto soudruzi nepochopí;-D

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

1. 2. 2009 10:39
Evropa se 'baví'

Zatím co se odeesáčtí Švéjkové v čele předsednictví EU představují jako ta nespolehlivá a nezodpovědná parta trapných modroneobolševíků od kterých nikdo neví co zrovna může očekávat za roupy, tak tato si vystrojila drahý grandiosní ples bratru v řádu milionů a to z peněz dan'ového poplatníka, kterého ořezává o každou korunu, kde může!   Ples, kde se hrají na lampasáckou modrohono'ru a za cizí.  Hlavně, že si dodnes nikdo z nich neví rady, jak se stavět a čelit hospodářské krizi u nás doma, ze které jsou bezradní a nemohoucí!

 Zatím co evropský tisk sleduje nedůvěřivě počínání této 'modrokoaliční' prezentace, tak domácí tisk v čele s LN a spol. píše oslavné články plné vítězných vavřínů a to ještě před tím, než to tento modrý hoštaplér nám všem osladil!

Tfuj...zatím je to hořké a po kyselu, ale LN a spol. už cítí cukr, že by si tito vašnostoslužebníčci pisálkovští už lízli trochu málo z té cukrovky! Modří dementi to určitě nepotvrdí, ani nevyvrátí. 

Občani mysleme na to u volební urny!

0 0
možnosti
A

antizelenka

1. 2. 2009 14:12
Re: Evropa se 'baví'

soudruzi opravdu vědí jak s krizí bojovat:

zvednout daně,zvednout daně,zvednout daně

zvednout příspěvek v nezaměstnanosti ať se nevyplatí dělat

a hlavně zatnout pořáááádnou sekeru do státní a krajské kasy;-(;-(;-(

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

1. 2. 2009 9:29
Zejména se těším na morální vzor:KOCÁBA

ANTIKOMUNISTA a zavilý odpůrce ČSSD ZNÁMÝ NENÁVISTNÝM POSTOJEM K PAROUBKOVI: fakta: v USA registrovaný narkoman Michael Kocáb,krycí jméno MÍŠA,reg.číslo 37868,řídící důstojník npor.ŠAŠEK Josef,1.ODDĚLENÍ-pravicové, antisocialistické síly.Udavačem STB od 09.08.1982.!!!!! (Y) Jen aby to bylo pro modrozelené ubožáky produkující výkřiky proti ČSSD typu FÁFA kompletní.Nebo že by FÁFA=Kocáb?

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

1. 2. 2009 9:36
Re: Zejména se těším na morální vzor:KOCÁBA

pokrytecká neobolševická ODS a její nohsledi ZELENÍ se rádi prsí svým ANTIKOMUNISMEM a rádi se předvádějí monstrakcemi jako "Ukaž si svého STBáka".Nějak ale přitom zapomínají na STBáky a BOPLŠEVIKY ve vlastních řadáchm, a že jich tam je 99% ví každý, kdo má v makovici alespoň trochu rozumu a není postižen totální ztrátou paměti. A JÁ ŘÍKÁM ANO,ukažme,si na svého STBáka. zde se podívejme na řídícího důstojníka Michaela Kocába,známého antikomunisty a paroubkobijce,dřívějším povoláním UDAVAČ STB! http://www.geocities.com/capitolhill/senate/2927/s10.html  ;-O(Y)!

0 0
možnosti
JN

Jostik

31. 1. 2009 19:15
Z článků pana poslance vyplývá jediná věc

Že bohužel nemá tvořivé myšlení, a proto by měl dle mého mínění zůstat v poslanecké lavici a nemít ambice na vyšší pozici...

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

31. 1. 2009 11:17
snaha modrobolševických propagandistů je marná

Každému alespoň trochu inteligentnímu člověku v našem státě je jasné, že předsednictví EU pod taktovkou ODS a jejich lžikoalice je OSTUDA NA OSTUDU. Čech denodenně trne,jaký průšvih nebo istudu zase vyvedou.Už se těším na SUMMIT EU/ČÍNA! Topolánek s VLASTIZRÁDCI Bursíkem, Kocábem a Havlem budou tančit tanec svatého Víta zahaleni ve vlajce Tibetu a Kateřina Jaujau Jacques-PAJEROVÁ z ULTRABOLŠEVICKÉ rodiny komunistických diplomatů se bude VÁLET PO CHODNÍKU,HYSTERICKY ŘVÁT U BUDE MÍT PĚNU U HUBY! Je vidět,jak ta banda usilovně myslí na BLAHO ČESKÉ REPUBLIKY! FŮJ-HNŮJ! :-©

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

29. 1. 2009 7:01
Zakomplexovaný fáfaOO opět zvrací.

Chudák fáfaOO už mu modrému oslu, ted' použiji modrožumpáckého výrazu, z toho všeho skutečně asi jebe. Ještě že nám chudáček nepopisuje, jak se mu chce zase blít v čemž je zřejmě přeborníkem a jde mu podle příspěvků snad ze všeho nejlíp!:-©.  Holt né každý modrý osel umí stříhat ušima, vid' OO;-€.  Dej si pohov. R^                                                          ;-D

0 0
možnosti
PK

kraken

30. 1. 2009 14:21
Re: Zakomplexovaný fáfaOO opět zvrací.

Plati ti alespon dobre, kdyz uz se musis chovat, jak se chovas? A nebo to jde z tebe prirozene?

Kazdopadne nadavek a urazek jsem od tebe uz cetl slysel mnoho, ale jinak informacni hodnota obsahu =0

0 0
možnosti
PH

NERATHRATHA

28. 1. 2009 15:06
OSTRAVAK

V Ostravě žiji od svého narození , více než 40 roků mám odpracováno v koksárenství , ale že "snaha se nedá koksovat " ???  Tak takovou CYPOVINU jsem ještě v životě neslyšel ! Ale tuším odkud vítr vane , jeden jeho kolega  L. Z. se před mnoha a mnoha lety pohyboval ve zdravotním středisku Koksovny na Zářičí v Ostravě - Bartovicích .Tuším , že tam byl za svým rodinným příslušníkem - to by jeho úrovni plně odpovídalo, už blbne !.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

29. 1. 2009 13:27
Re: OSTRAVAK

Modráci zdraví CYPA;-€ z Ostravy. Zdar CYPER^

Vše nasvědčuje tomu, že tento CYP;-€ z Ostravy ještě hoooodně CYPOVIN neslyšel!

Důležité však je, že tento CYP z Ostravy alespon' tuší odkud vane vítr. R^

  ;-D ;-D ;-D

 

0 0
možnosti
JP

itučňák

28. 1. 2009 14:14
Nabídka spolupráce ze strany ČSSD vypadá tak,

že při každé možné i nemožné příležitosti namydlit Topolánkovi, vládě a potažmo celé ČR schody. Řeči h..jungeho Ratha o tom, že se budou vyvolávat hlasování proti vládě, když bude co nejvíc ministrů v zahraničí, nepárování apod. Na nabídku ODS, aby jste byl předseda parlamentu a podílel se na spolupráci i v EU nic. Jen nesmyslné požadavky na předčasné volby, zrušení poplatků, ostuda s vysláním vojáků do zahraničí a neustálé domáhání se nějakých omluv. Při ustanovení týmu NERV vaše tvrzení, že žádné odborníky nebudete poskytovat, protože jste v opozici a pro opozici je nejlepší, aby země byla v co největší krizi a tím snažší by byl opět Váš nástup k moci. Vaše slova. Před volbami v roce 2006 i 2008 jsme slyšeli akorát samé ODS - a vloni, co všechno zrušíte. Teď jsme se dozvěděli 52 bodů a to je hrůza. Zůstaňte s Tvrdíkem u kampaně ODS mínus a raději nic nevymýšlejte. S ekonomickými odborníky jako stalinista Havel, neekonom Sobotka a doktor ekonomie h..jungem Rathem nic nevymyslíte.

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

29. 1. 2009 13:54
Re: Nabídka spolupráce ze strany ČSSD vypadá tak,

že ty lachtane, lachtane že ty v tom zase plaveš8-o!! Ba jo, to je výplach za něj by se nemusel ani Marek Bormandalík stydět. Polepši se vopičáku jedna modrá;-€. Doufám že néjsi marod, či jo?? Kdyby přeci jen, tak si lachtan déj do huby kuřinec, natři dehtem a vyválej v péří. Budeš zase zdravéj, jako ta rybkaR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,33
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik