Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

A taky národní program proti návratu tak provařených politiků jako je autor.

0 0
možnosti
Foto

Tuhle část předvolební senátorské kampaně pana Paroubka komentovat raději nebudu, protože by můj ostrý slovní projev mohl administrátor blogů iDnes smazat;-(

1 0
možnosti
Foto

Kdybych měla jako věřitel nést odpovědnost, tak nikomu nic nepůjčím ani neprodám. Národní program není nejlepší, lepší jsou národní akční plány, těmi se to všude jen hemží. Jak je to "národní", tak je to výhra. ;-D

1 0
možnosti

A jak jste pane Paroubku hlasoval ve vládě o OKD?? Dočkáme se už konečně odpovědi?

1 0
možnosti
PB

P69e45t62r 84B57u29r49i17a12n

18. 9. 2018 13:38

Především je třeba zavést odpovědnost věřitele za reálné splácení dluhů. Vždy zejména v nebankovní sféře se často půjčují finanční prostředky doslova za hubičku, bez jakékoliv úvahy, zda existuje návratnost. Věřitel, který poskytne půjčku či úvěr, aniž by si ověřil návratnost či ji dokonce i veřejně ignoruje, musí být postižen.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=679568

Panebože!! Jak chcete vynutit od neplatiče dopředu, že bude řádně a včas splácet? A proč tuto povinnost uložit jen v nebankovní sféře? To jakože dluhy bankám se neplatí gratis? A víte co jste právě prohlásil? Že např. všechny závazky vůči operátorům, nebo zboží na splátky se nemusí hradit, protože je za ně odpovědný sám poskytovatel! Velká gratulace. Co se týče nebankovních půjček, tam už toto striktní opatření existuje. Půjčka vyplacená bez řádného prověření bonity žadatele je neplatná a dlužník splácí pouze jistinu v době přiměřené jeho možnostem. Takže o jakých nebankovních institucích se tu vlastně bavíme? O autoservisech, které vystaví třeba účet na 20 000kč bez prověření příjmů klienta? To by se mi taky líbilo, kdyby za splácení faktury nesli odpovědnost oni!

1 0
možnosti
Foto

A dále můžeme uvést třeba neplacení alimentů - to si zato ta holka také může sama, nebo pokuta za jízdu na černo - to si měl revizor dobře rozmyslet komu dává pokutu? Neplacení nájemného? Těch případů je spousta a pan Paroubek řeší až ten konec řetězce, exekutory, kteří nastoupí až úplně nakonec, když už tu dluhy máme a exekutor už je jen "kosmeticky" zvedne a nikdo je stejně nezaplatí ani před ani po exekuci. Řešení pro takové případy nemám, to mají jen jiné než demokratické.

1 0
možnosti
OT

To od Jyrky opravdu sedí.

0 0
možnosti
MB

Dnes jsme v naprosté jednotě, milý Jiří! Česko fakt potřebuje program proti zadlužování a exekucím - To jsou svatá slova Zdeňka Altnera, který se svých 318 milionů Kč - již nedožil ! ... Nechť žije Lihový dům - Kandidatura na ostravsku a miliony v domácím sejfu ! ... :-)

2 0
možnosti
VH

Takže:

Za vznik soukromých exekutorů nese odpovědnost vláda M. Zemana, tedy vláda ČSSD (případně koalice ČSSD - ODS)

Vysoké poplatky exekutorům stanovil ministr Paroubkovy vlády v roce 2006.

ČSSD, v čele s předsedou J. Paroubkem, nepovažovala za nutné dát do volebního programu před volbami 2006 úpravu exekučního zákona. Raději vsadila na Marťany.

Pan Paroubek se po 12 letech probudil.

3 0
možnosti