Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle autora tím, že někdo někomu zrušil pronájem sálu "nastupují represálie hodné Norimberských zákonů"... Málokdy se hloupost autora projeví tak jednoznačně! Autor by si místo sebevědomých prohlášení měl raději doplnit základní dějepisné znalosti. Opravdu hodně trapný článek...

0 0
možnosti

Norimberské zákony by měly platit i pro na nějakou funkci čekajícího putinovce Paroubka. Po událostech na Ukrajině " putinovec= hitlerovec". A k tomu ohrožování Ruska. Pokud vím, v žádných postkomunistických zemích, na které si Putin začal znovu dělat nárok, žádné americké základny před invazí na Ukrajinu nebyly. V rámci NATO jsou i naši letci v pobaltí, které čelí neustálým provokacím ruských letadel. Nezaměňujme příčiny a následky.

1 0
možnosti

A tobě by Jyrko přišlo jako normalní, pořádat koncerty kámošovi Hitlera? [UA][UA][UA]

6 0
možnosti
Foto

Už se ke zdravému rozumu vrátit nelze. V civilizovaném světě se k moci dostali podivní jedinci, kteří klekají, protože jejich praprapradědečkové se nechovali hezky k černochům. Bourají sochy velikánů, protože před dvě stě lety se nechovali podle dnešních norem. Médiím přikážou, co mají psát a říkat a běda těm, kteří se nepodvolí a veřejnosti sdělí svůj opačný pohled na věc. Pokud dá někdo najevo, že myslí jinak, je perzekuován jak v padesátých letech fabrikant či kulak.

3 0
možnosti

Netrebko si netřeba pouštět. Tu již dávno předběhl Leoš Janáček. Podobně Janis Joplin. U mne i s Nohavicou. Předběhli jej Deep Purple a Led Zeppelin. Sice žádnou medaili nedostali. No zase hráli na Woostock 1969. Rok poté, kdy nás rudá armáda osvobodila podruhé .

Nové Norimberské zákony netřeba. existují. Jmenují se rozum, čest a paměť. Podobně hrdost a vlastenectví. Řada vyznavačů internacionalismu na označení zapomněla. Doporučuji připomenout, uložit do mobilu.

Co hůře! Poslední prokurátor z Norimberka, ještě žije. Benjamin Ferencz, má 102 let. Vyjadřuje se ovšem hrozně. Říká - "Hnát k odpovědnosti ty, kteří se podle dostupných informací dopustili na Ukrajině válečných zločinů. Podle Ferencze by měl mezi nimi být i ruský prezident Vladimir Putin". Benjamin zločince pozná, je zkušenej ... :-)

6 0
možnosti

Vážení přátelé, sledujeme zajímavý proces rozpadu integrity osobnosti u našeho drahého Šuplíka, českého Napoleona Bonacaparta.

Alzheimer či senilní demence tu nehrozí, takže sledujeme další zajímavý klinický případ.

Ruku na srdce, přátelé, kdo z vás by tohle chtěl jako premiéra?

11 1
možnosti

Ani jako souseda přes ulici.

6 0
možnosti

Takový nepřehled v souvislostech bych od vás nečekal. Ale chápu - na část lidí tohle vaše chucpe zabere.

9 3
možnosti

A zabralo, jak vidno... Odhadnout jejích jména je snadné.

6 2
možnosti

Tohle přirovnání je od Jiřího Paroubka těžké chucpe.

10 3
možnosti

Dovolte mi, abych vam pripomnel jednu podstatnou vec:

Norimberske zakony byly namireny proti lidem kvuli jejich puvodu. Ten si ti lide nevybrali a nemohli ho ovlivnit.

Ale ti, kteri podporuji Putina, to delaji o sve vlastni vuli. Vibrali si to sami a ovlivnit to mohli.

11 2
možnosti

Automaticka oprava z meho mobili se omlouva za to "vibrali". Mam dva mobily a tohle jsem nepsal z ceskeho, nybrz z italskeho.

0 0
možnosti

A putinovce Jaromíra Jágra nezmíníte proč ? Víte vy vůbec, že odehrál sezonu v Omsku a že podporuje komunistickou totalitu v Čině ?????? Věřím, že jsem vám otevřel oči a že příště přijdete s něčím hodnotnějším, než je nářek nad zrušeným koncertem kolaboranta a vlastizrádce nohavicy.

Jaromír Jágr. To je žába na prameni. Rv;-O

[UA]V[UA]

0 2
možnosti
Foto

...tak nám povstali noví kádrováci.

4 7
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,33
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik