Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A kdopak nám to kromě vyšších důchodů a všeho možného ještě dalšího mimo jiné sliboval v roce 2008, že když vyhraje krajské volby, tak také zruší poplatky u lékaře?? Krajské volby ČSSD v roce 2008 skutečně vyhrála, ale poplatky u lékaře Jyrka Paroubek /NIKDY/ nezrušil. A proč asi???;-O

0 0
možnosti
JL

Direkni platba mladsi generace na duchodove potreby starsi generace, je podle mne, tou snad nejhorsi metodou duchodove politiky. Machinace s jeji organizaci, je jen pozlatko pro obcany ze strany vedeni statu. Okradani touto methodou mladsi generaci, pokracuje. Jedine uspokojeni vedouci kliky, je stejny system ve vsech zemi ktere znam. Jsem sam odbercem s podobne sestavenou organizaci ze trech zemi. Ty tri zeme maji stejne problemy s pokryti vydaji na rostouci duchodovou skupinu a smrstovani te skupiny, ktera ty duchodce vydrzuje.

Stat nema snahu postavit cely system na produktivite hospodarstvi. To je prave ta cesta, mit sobestacny system te nejdulezitejsi casti zivota obcanu. Pan Paroubek hovori o investicnich organizacich. Zahranicnich!!!! Proc, s dohledem statu, nemuzeme mit neco podobneho s ceskymi investicnimi fondy? Pouzit tyto penize na zvysovani bohatstvi zeme a zaroven si pomoci vyresit te nejzakladnejsi problem statu?

Nejsem ekonom. Ale vim, ze moje investice behem mich poslednich 22let pred duchodem, mi poskytuje 1/4 navic, k memu duchodu. Jiz celych 19 let. Dekuji za pozornost.

0 0
možnosti
VH

Proč nemůžeme mít "něco podobného s investičními fondy"?

Protože to "sociálně citlivá" ČSSD, spolu s populistickou ANO za přivukování odobně "citlivé" a ještě více populistické KDU před pěti lety zamázly. A teď neví, co s tím. Tak jen rozkrádají rozpočet.

0 0
možnosti
VH

Jiříku, vzpomeň si.

Kdopak v roce 2006 vychvaloval (kromě ministra financí) důchodovou reformu Bezděkovy komise? No, vzpomeň si.

Kdopak s ostatními nekomunistickými stranami před koncem mandátu připravoval memorandum, zavazující signatáře k podpoře realizace této reformy i v následujícím období?

Kdopak od podpisu den před stanoveným termínem ustoupil? Neboť chtěl vládnou s Marťany, ale Marťané byli jednoznačně proti 2. pilíři. Bylo třeba připravit půdu.

Kdopak zvolil jako jedno z hlavních hesel pro následující volební kampaň boj proti 2. pilíři (kterému před krátkou dobou tleskal)?

Když to s Marťany nevyšlo, přišel nový předseda strany. Ano, ten bývalý ministr financí, který se nad Bezděkovou komisí rozplýval! A jsa prost jakýchkoliv vizí, převzal hloupý boj proti jedinému řešení - 2. pilíři. Bohužel, boj (jediný) dotáhl do "vítězného" konce. Pro budoucí důchodce zničujícího.

Takže kdopak může za fakt, že důchodová reforma není ani v plenkách?

4 0
možnosti
PK

Vaši "vzdělaní z východní a jihovýchodní Evropy" půjdou do Německa a spol. Proč by chodili k nám. Ponechávám stranou, že oslabujete tamější země ...

0 0
možnosti
PB

P81e76t29r 73B70u68r29i59a15n

14. 2. 2019 17:26

To je dobré. Takže jste si téměř 30 let spořil ve fondech:

Z vlastní zkušenosti mohu sdělit, že jsem začal na důchod dobrovolně spořit již brzy po pádu bývalého režimu, jakmile velké světové pojišťovací společnosti přišly na český trh s vhodnými návrhy investičních produktů. Spořil jsem a spořil a před pár lety, v souvislosti s mým důchodovým věkem, jsem konečně mohl tyto produkty finalizovat a valorizovat.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=700933

A proto jste došel k závěru, že:

Jsou to jen pravděpodobně se tvářící fantaskní konstrukce, které mají dosáhnout u veřejnosti souhlasu s tím, aby velké mezinárodní finanční skupiny prostřednictvím svých penzijních fondů ovládly významnou část úspor obyvatelstva, s nimiž mohou bez jakýchkoli zábran a ve svém vlastním zájmu po dlouhou dobu nakládat.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=700933

Hezká práce.

2 0
možnosti
Foto

R^R^R^ čo bolo, to bolo, Petře ;-D

0 0
možnosti