Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Míru systémového rasismu bych zkoumala třeba na Asiatech, kteří jsou vzdělaní a pracovití.

0 0
možnosti
PB

Zestátnit výrobcům vakcíny! To je nápad!

Můžete mi říct, kdy měla ČSSD naposledy jiný nápad, než jen něco zakázat, přikázat, nebo někomu něco ukrást?

0 0
možnosti
Foto

Kupodivu souhlas, oni jsou teď Britové na rasismus obzvláště hákliví, když byla z rasismu obviněna i královská rodina.:-)

0 0
možnosti

Nikdy bych neřekl, že s vámi budu někdy souhlasit. Stalo se.:-)R^

7 0
možnosti
MP

Na ty chudáky Rangers se to valí ze všech stran :-). Nejdřív měl Gardyne (Ross County) rasisticky urazit Morelose, pak Kúdela Kamaru, a teď ještě tohle:

http://www.theguardian.com/football/2021/mar/22/police-investigating-alleged-online-racial-abuse-of-rangers-alfredo-morelos

0 0
možnosti
OT

Nikdo kromě toho černého anglána neslyšel, co mu Kúdela řekl. Všichni ale viděli, jak se jiný černý anglán pokusil zabít slávistického brankáře.

1 0
možnosti
JR

J85a84n 14R28i92c19h84t97e95r

23. 3. 2021 13:56

Není to anglán, je to Fin.

0 0
možnosti
Foto

Británie je hodně divná země. Ve svých koloniích způsobily mnoho škod na lidských životech. Mnozí Britové stále nezpracovali, že se jim rozpadlo impérium a svět dle nich již neskáče.

Teď se tahají s EU o dodávky vakcín, viz

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/britanie-vakciny-eu-nizozemsko-ockovani-astrazeneca.A210322_123756_zahranicni_jhr

Nelíbí se mi EU byrokracie, ale ve sporech s UK má EU často pravdu. UK nekritizuji za to, že se rozhodli z EU vystoupit. Jejich odchod však byla jako telenovela, kdy se dlouho nemohli dohodnut na tom, co vlastně chtějí.

2 0
možnosti
Foto

Velvyslanec je politik a ten vždy hovoří v souladu s duchem doby. A v čase kdy fotbalisté líbají barevným hráčům nohy, aby dali najevo jak je moc mrzí, že jejich praprapraprapradědečkové byli oškliví na jejich africké předky je třeba být také "korektní". Dnes jsme v době, která připomíná pohádku o králi Lávrovi, který šel nahý, ale nikdo se neodvážil mu to říci.

8 0
možnosti

Král Lávra šel nahý...?!

To jsou nějaké nové pověsti české? Nebo to vysílali na Radiu Jerevan?

1 0
možnosti
JL

Jak Angličani dosáhli své citlivosti ve věci rasismu? Přes své kolonie - okupovali Indii asi 300 let a vyznamenali se tam například střelbou kulometem do davu civilistů. Podobně ušlechtile se chovali zajisté i při převozu otroků z Afriky do Ameriky nebo v afrických koloniích, odhlížím od amerických indiánů a australců v Austrálii. Čili napáchali pěkná zvěrstva ve snaze se obohatit, mají na hlavě metráky másla a teď nás Skotové poučují - Skotský fotbal je už hodně dlouho znám jenom tím, že je tvrdý. Tvrdost nám předvedli i neskotové v glasgowském mančaftu.

7 0
možnosti
PK

Kdyby předvedli jenom tvrdost ... Tu pamatuji za mého mládí (tak před 50-60 roky), když tam hrávala PMEZ Dukla.

0 0
možnosti
  • Počet článků 840
  • Celková karma 27,22
  • Průměrná čtenost 1913x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik