Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Chápu vás, je to těžký když už nevychází Socilaistický směr a ke všemu jste nula která nikoho nezajímá. Kdyby každýmu grafomanovi v tomto státě měli vytisknout příspěvek, tak by noviny měly sto stránek a stály stovku. A ke všemu by to nikdo nečetl, takže by noviny zbankrotovaly a zvýšila by se nezaměstnanost. Což jako sociálně cítící politiky určitě nechcete. Jaké řešení? Odstěhujete se do své  vily v Řecka, věniujte se své dceří, případným vnukům a vzdychejte jak to bylo krásně, když díky dvoum neschopným politikům jste se nečekaně stal předsedou vlády. Bohužel jste si to svou neschopností pořádně zkazil.[>-]

3 1
možnosti
RO

Chybí tu blijící smajlík.

0 0
možnosti
Foto

Samomluva osamělého autisty :-) Vůbec nevíte, Paroubku, co se kolem děje, o čem je aktuálně řeč, co jsou momentální problémy.... Žijete si ve svém světě, zcela odtržen, zcela izolován, vše točí se u vás kolem závažných křivd, které vám působí nějaký bezvýznamný admin, editor nebo blogující poslanec.... , kteří vás zaznamenali jen omylem, náhodou. Karma posledních článečků pod 10 znamená, že už to čte jen Petra s Michkem, ale ani to vám neotevře oči.... Jako kafemlejnek melete si pořád dokola jakési svoje rádoby-intelektuálské pitomosti, které sice nemají hlavu ani patu, v nichž jste ale posledním chrabrým hrdinou..... Kafemlejnek - co mi to jen připomíná....  ;-D

3 0
možnosti
MP

Jako premiér jste vystupoval jako diktátor a sám media cenzuroval- zakázal jste pořad Na rovinu, imitátora Jablonského, pořad Dementi, atd. Přesto s vámi musím souhlasit, že media jsou nejen babišovská, ale i proevropská a proamerická. Jsou jednostranná, neobjektivní.!!

2 0
možnosti
JP

Zajímalo by mě, jestli si Paroubek vůbec uvědomuje, že jen zažívá stejnou situaci, kterou za jeho vlády okusila spousta jiných .... viz výše uvedené příklady. Ale spíš si to ani připustit nechce.

1 0
možnosti
JH

J56a65n 81H64a44n10á51k

1. 8. 2014 18:52

no, vážený pane Paroubku, myslím, že jste tím Babišem už tak trochu posedlý.

1. Andrej Babiš má na svá média nejmenší vliv ze všech "kmotříků" vč. toho, kterého jste jmenoval. Protože od národní grilovačky, kdy si jako majitel dovolil upozornit svého zaměstnance, je nejsledovanějším mediálním magnátem v ČR.

2. Nicméně ve Vašem případě jde evidentně o kolektivní ignoraci a jediný, kdo Vám to řekl, je MfD, což je spíš pozitivní ;-)

3. My jsme Vás několikrát oslovili v rámci naší výzvy v rámci našeho protikorupčního projektu a ignoroval jste nás, tedy cca 1700 občanů. Inu, kdo s čím zachází, tím také schází.

Hezký zbytek dne.

1 0
možnosti
  • Počet článků 841
  • Celková karma 27,16
  • Průměrná čtenost 1911x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik