Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

zcek

2. 7. 2008 16:52
MHD

Včera jsem jela do nové práce MHD. Celková trasa cca 35min. Těšila jsem se po časech strávených v autě na "sociální kontakt". Toto mě přešlo už při nástupu do prvního busu - čas 8:03. Hic jako kráva, v buse cca 20 důchodců ve svetrech, otevřené jedno okýnko napůl, protože BY PAK FOUKALO. Smrad nepopsatelný. V metru nade mnou týpek zvedl ruku k držadlu - ten z podpaží odér cítím ještě teď. A do tramvaje - už na pokraji mdlob. Dali mi hned ve firmě auto. Díkybohu. Asi bych pošla. Sociální kontakt oželím:)

0 0
možnosti
V

Vikina

5. 8. 2008 16:12
Re: MHD

jestli ty, holka, nejsi trochu cimprlich.

0 0
možnosti

Thorbear

2. 7. 2008 11:56
Rád bych znal důvody

pro fundamentalistické hnutí proti fuseklím v sandálech.Na základě různých článků a diskusí jsem nabyl dojmu,že je to jev stejně zavrženíhodný a škodlivý,jako v 19.století onanie.Já chodím naboso od tak od května do října,a to ze dvou důvodů :

a) ekonomický - neopotřebovávám ponožky,nešpiním je,nemusím je prát

b) zdravotní - nohy se méně potí,lépe větrají

Pokud je důvodem,že ponožky nasáklé potem smrdí,tak bych řekl,že kdo je takové prase,že si fusky denně nemění,patrně si ani nemyje nohy,a možná ani nic jiného,takže bude smrdět stejně,byť zcela nahý.Pokud je důvodem estetický diktát(blbě to vypadá) nějakých homosexuálních módních návrhářů,tak musím říci,že Picassovy kubistické obrazy se mi taky nelíbí,ale nebudu takový blbec,abych zakazoval jejich vystavování.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3005x
Obyčejný člověk s obyčejnými problémy.
Jen pro pořádek, nejsem poslanec a nemám s panem poslancem stejného jména nic společného.