Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

gumidos

11. 3. 2009 8:28
To je pěkná blbost

jak již uvedl někdo níže. Odečet provádí buď vlastník (jestli máte družstvo) nebo společenství vlastníků jednotek (jestli jste ve vlastním). Teplárně to je opravdu šumák. Podle toho "paneláku" soudím na družstvo, takže stížnosti směřujte spíše tam.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

11. 3. 2009 7:51
Vám odečet v domácnosti provádí výrobce

tepla????8-o  Pokud vím, tak jeho zajímá pouze údaj u paty domu. To co máte na radiátorech a v šachtě jsou pouze poměrová měřidla a jejich odečet provádí majitel, nebo správce nemovitosti, případně jím pověřená osoba. Teplárna pošle jednu fakturu do domu a jí naprosto jedno jak se nájemníci na její úhradě podílejí.

0 0
možnosti
JD

pedr64

11. 3. 2009 8:05
Re: Vám odečet v domácnosti provádí výrobce

on je ten řetězec složitější: teplárna-překupník(distribuční společnost vlastněná městem-majitel domu- obyvatel bytu. U nás nám zálohy na teplo stanovuje družstvo(majitel domu), ale vyúčtování na barák i jednotlivé byty vyhotovuje ten překupník, který si i zajišťuje odečet(brigádnicky).

0 0
možnosti
JD

pedr64

11. 3. 2009 7:37
tak to je hustý

u nás(okresní město) se odečty u všech poskytovatelů dělají zásadně ve večerních hodinách a někdy i ve dvou termínech. A k té vodě, i když máte panelák relativně zánovní(15-20let?), asi máte původní trubky tak zanesené, že to způsobuje  popisované problémy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3005x
Obyčejný člověk s obyčejnými problémy.
Jen pro pořádek, nejsem poslanec a nemám s panem poslancem stejného jména nic společného.