Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dispute

20. 10. 2010 13:37
Chce to v Čechách uspořádat referendum, aby poplatky za

veřejno-právní televizi  byly zrušeny. Na Slovensku se jim podařilo referendum na základě petice uspořádat, ale bohužel přišlo málo voličů, a tak referendum bylo neplatné. A to mohli oficiálně snížit i počet poslanců Národní rady a omezit jejich imunitu.8-o

0 0
možnosti
VV

vitka

25. 8. 2010 20:00
soudy

Dnes se soudí podle práva a zákona.Na spravedlnost se jaksi zapomělo.A přitom by stačil jen selský rozum.Někde jsem četla,že pokud se na "případ" nenavleče" přesně paragraf,může se protistrana odvolat a soudy jsou donekonečna. Smutné je,že soudy,které by paní měly od drzého nenažhrance pomoci, jsou ještě na straně ČT. Takoví darebáci by měli dostat klepanec přes prsty a ne jim ještě pomáhat proti obyčejným lidem.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

25. 8. 2010 10:19
Ve staré Číně

chtěl boháč zaplatit na chudákovi za to,že onen čichal vůně jídel unikající z jeho domu.Soudce vyslechl požadavek boháče,pak vzal minci,a cinkl s ní o stůl.Jeho výrok zněl,že strany jsou si vyrovnány,neboť boháč má v pokladně o tolik víc peněz,jako chudák v žaludku boháčových vůní.Škoda,že nemámé tak moudré soudce...;-(

0 0
možnosti
PK

pavel kula

25. 8. 2010 11:23
Ano, je to o soudcích.

Že se ČT snaží vyrazit peníze z čeho se dá i nedá, bych ještě jakžtakž pochopil. Ale že soudce rozhodne v její prospěch, to je naprosto nepochopitelné a může to být stokrát podle zákona, když je to proti zdravému rozumu.

0 0
možnosti
A

Andrea1

25. 8. 2010 10:16
Plně s vámi souhlasím

i když podle nadpisu jsem si původně myslela, že se koncesionářské poplatky budou platit i za dekoraci páně generálního ředitele Janečka (touto dekorací míním třeba ty několikery luxusní hodinky, BMW, čtyřkolku, luxusní motocykl atp. s tím, že to bude nutné dát do zákona, aby ti hloupí koncesionáři pořád neremcali).

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3005x
Obyčejný člověk s obyčejnými problémy.
Jen pro pořádek, nejsem poslanec a nemám s panem poslancem stejného jména nic společného.