Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
WS

wandering star

31. 8. 2009 3:49
Inteligentní humor je všude, kam se podíváte

Tuhle jsem zrovna už posté otevřela Dobrodružství Huckleberryho Finna a smála jsem se stejně jako poprvé.

0 0
možnosti
PB

newark

31. 8. 2009 2:44
Humor

Ano, stímto článkem souhlasim, ale když se udělá inteligentní hmor, tak to buď nikdo nepochopí nebo je to bráno povrchně. Vymyslet něco takového a ještě k tomu, aby se člověk neopakoval je velmi složité. Já přávě stímto začínám, ale vymyslet inteligentní humor mi skoro nejde.      http://scenky.wz.cz   !!!!!!!!

0 0
možnosti
S

saturninka

16. 4. 2008 14:08
zadinka

no srandy je dost dá se říct přímo prd---l;-D

0 0
možnosti
AH

nyny.

16. 4. 2008 13:47
máte pravdu

televize v posledních několika letech jasně utvrzuje v tom, že jediná kvalifikace pro jakoukoli práci v tomto mediu je nenávist k televiznímu divákovi a schopnosti zlomyslně znemožňovat koukat i na to málo, co by bylo k něčemu alespoň vysílacím časem, když už k záplavě braku musí vzít jeden slušnější film.

0 0
možnosti
VZB

Výběr z bobulí

16. 4. 2008 11:47
ESTRÁDY

Nejde jen o tvůrce těchto estrád, ale jde i o to, co divák žádá.  A bohužel, lidi se na to koukají stejně jako čtou deník s největším nákladem Blesk.  Takže si myslím, že vstup komerčních televizí znamenal v honu za sledovaností pokles úrovně, ale poklesla úroveň i většiny diváků, kteří raději než by dělali něco smysluplnějšího, raději pasivně tráví svůj život sledováním těchto braků. 

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

16. 4. 2008 14:26
Re: ESTRÁDY

Divak je vniman pouze jako konzument reklamy a z toho ostatniho se mu podava to nejhorsi (a tudiz nejlacinejsi) co jeste muze snest.

0 0
možnosti
PS

xlb2

16. 4. 2008 10:59
masova zabava

vyzaduje masovy humor... cim hrubsiho zrna, tim lepsi. driv mela televize jiste, ze se na bude neko divat, ostatne zadny vyber nebyl. dnes musi televize o sve divaky bojovat a nalejme si cisteho vina, tech inteligentnich zas tak moc neni...

0 0
možnosti
S

stormon

16. 4. 2008 10:46
Když už bych na ten termín IH přistoupil,

musím jako vzor uvést forbíny Wericha s Horníčkem. (Ty z V+W z Osvobozeného se asi nezachovaly.) Tam se inteligence projevuje v tom, že se jedná sérii vtipů, propojených v jednu uzavřenou logickou konstrukci. O vlivu inteligentních bytostí nelze pochybovat. Někomu to ovšem k smíchu nepřipadá. Vtipy Menšíka jsou často dílem okamžitého nápadu, inteligentní nám připadat nemusejí. Ale díky momentu překvapení, se člověk zasměje taky a od plic. Tak vo co de?

0 0
možnosti
AT

Lexinka

16. 4. 2008 10:46
V zásadě

souhlasím s autorem článku a nechápu lidi, kteří se do něho tak prudce naváží. Některá srovnání sice nejsou úplně trefná, ale v zásadě souhlasím s tím, že úroveň zábavy v TV poněkud upadá. I já (jak zde někteří doporučují) takové situace řeším vypnutím TV a jdu do divadla/kina/za zábavou.

0 0
možnosti
S

stormon

16. 4. 2008 10:47
Re: V zásadě

Ten zmíněný Werich jednou řekl, že televize je všude na světě blbá už z principu - pokud k ní člověk takto přistupuje, může být překvapen jenom příjemně.

0 0
možnosti
KD

divilek

16. 4. 2008 10:40
Moderátoři by to zvládli...

ale pisatel má tvrdé y :-). Ale je otázka, zda lze inteligentně uvádět neinteligentní pořady :-). Ale neviděl bych to černě se seriály - Ztraceni nebo Útěk z vězení mají laťku určitě hodně vysoko. A na detektivky typu Policie Miami nebo New York bych si asi taky nestěžoval. A i ta Ordinace v růžové zahradě či Místo v životě či Dobrá čtvrť asi ještě pořád bohatě převyšují socialistické seriály za bolševika, ty byly mnohem úděsnější, ba přímo nesledovatelné Rv.

0 0
možnosti
P

parnassius

16. 4. 2008 10:34
Mohu autorovi dát jen jedno doporučení....

Před dvěma lety jsem oslovil svého poslance s dotazem, proč mám platit poplatek ze svého TV přijímače televizi, na kterou se nedívám ( měl jsem ji kvůli DVD ). Nedokázal mi odpovědět a zvedl ruku pro další zvýšení poplatků.

Přijímače jsem se zbavil, poplatky zrušil. Měl jsem sice abstinenční příznaky cca čtvrt roku, ale teď jsem vyléčen a televize mi nechybí. Na filmové novinky chodím do kina, zprávy si vyhledávám na netu a zábavu mám raději aktivní. Vám doporučuji něco obdobného.........

0 0
možnosti
VM

Si0

16. 4. 2008 10:48
Re: Mohu autorovi dát jen jedno doporučení....

Tak snad i ty DVD si pustíte na počítači, ne? K čemu ještě televizi?

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3005x
Obyčejný člověk s obyčejnými problémy.
Jen pro pořádek, nejsem poslanec a nemám s panem poslancem stejného jména nic společného.