Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Lombardo666

12. 6. 2008 14:02
žumpa společnosti

Měšťáky ignoruju, nejsou na takové úrovni, abych s nima vůbec vedl hovor.

0 0
možnosti
RH

retkini

12. 6. 2008 11:00
hezký

mě to teda přijde že každý kdo někdy zaplatil pokutu tak se přišel do této diskuse vyzvracet.téměř nic věcného....

0 0
možnosti
MN

Forrrest

12. 6. 2008 4:21
S clankem nesouhlasim

a nechapu tak vysokou karmuRv

0 0
možnosti
H

Hladova_veverka

11. 6. 2008 10:50
MP

Ne že bych se chtěl zastávat chování MP, ale přijde mi, že většina diskutujících zde jedná značně krátkozrace. Ti kdo nemají nárok na parkování v modré zóně na ně nadávají, zatímco ti, kterým se díky modrým zónám usnadnila životní situace s parkováním před vlastním dome, se s úlevou komentářů zdržují za za zóny jsou rádi. Přičemž tady každý nadává, že policajti nic jiného nedělají, než že odtahují ze zón, ale řekněte mi, k čemu by tam ty zóny pak byly, kdyby si na nich stejně parkoval kdo chtěl?? Policie se v tuhle chvíli na parkování zaměřuje, to všichni víme, ale kdyby se sbor posílil a policajt byl na každém rohu a kontroloval uplně vše, budou tu hned všichni řvát, že žijeme v policejním státě.

Kritizovat umí opravdu každý, ale něco vymyslet, to už moc lidí nesvede...

0 0
možnosti
W

wrangler

11. 6. 2008 10:10
na dvě věci....

na nic a na ho.no!(Y)

0 0
možnosti
PS

ravo

11. 6. 2008 9:41
MP

Inu, MP dělá to, co ji stojí nejméně úsilí a zaplní tím obecní kasičku. A je-li k tomu vypracován plán výběru pokut, na kterém je závislá odměna jednotlivých strážníků, pak to vypadá tak jak to vypadá. Když k tomu přidáme lukrativní odtahovou službu, co můžeme čekat jiného. Doplníme vzorek vzděláním a IQ městských strážníku a máme jasno.

Je naivní domnívat se, že MP bude někde mezi povlem dělat pořádek.  Z toho si totiž nic nekápne. Příslušník MP na Černém mostě chčijící do keřů vedle služebny mi zůstane v paměti natrvalo. Nedej bože, že bys to udělat ty, občane.

0 0
možnosti
PS

ravo

11. 6. 2008 9:43
Re: MP

Avšak jsou i velmi vzácne výjimky. Pred mnoha léty jsem v Ostrave navigován otecem dojel až na peší zonu, kde jsem byl zastavem mestkým policistou. Vše skoncilo prekvapivou pokutou v závratné výši Kc 50,- (slovy: padesátkorunceských) s úsmevem zaplacenou na míste. Vezmu-li v potaz kombinaci Ostrava, v OP Praha, tak jsem lépe dopadnout opravdu nemohl. Zasmáli jsme se a odjel jsem s úsmevem ac jsem ocekával zkaženou náladu na dva dny dopredu. Inu, na vás "PANE" strážníku také nezapomenu:-)

0 0
možnosti
Z

zafod41

11. 6. 2008 8:55
nástroj městské buzerace

Dokud budou naši radní vymýšlet výpalné za parkování a jiné způsoby jak si na úkor občana namastit kapsu, budou potřebovat někoho kdo bude desátky násilím vymáhat.

Toť účel městské policie.

Rv

0 0
možnosti
RF2

Rudla Fára 2

11. 6. 2008 8:29
Ano,

takto to přesně chodí u nás v Kolíně. 42 darmožroutů vozících se (a nakupujících si) auty po městě za naše daně a..... plné chodníky, trávníky, přechody, zákazy naparkovaných aut, vykrádání aut, povalování se lůzy, devastování městského majteku "smažkami" atd... To vše za přihlížení MP - ubohost, jsem pro okamžité rozpuštění těchto "darmožroutů". A pro autora, dodržujte siln. zákon a nemusíte se s těmito "hochy" vůbec potkat, já strach nemám, ale chováme li se jako "dobyteček" a porušujeme li vše co jde s úsměvem, jsme této lidské "lůze" na pospas, bohužel ta lůza jsme poté i my. Stačí se chovat jako člověk a né líné "prasátko" - potrefená huse se vždy ozve.

0 0
možnosti
TT

prenda

11. 6. 2008 9:44
Re: Ano,

Rudlo, ty burane :)!

0 0
možnosti
P

prying

11. 6. 2008 8:19
Většinou jsou zbyteční.

Naprosto přesně jste vyjádřil mé pocity. Super. R^

0 0
možnosti
S

sinclair

11. 6. 2008 8:18
Vizovice

městskou policii zrušily. Rada města vedle sebe položila náklady na její provoz, efektivitu jejich práce a vyšlo jim, že se to městu absolutně nevyplatí. Takže požádali o posílení místního oddělení PČR o dva příslušníky, ve Vizovicích je klid, nikdo nikoho nebuzeruje, šoféři si tam řeší drobné záležitosti mezi sebou a město za ušetřené dva milióny korun udělalo komplet noou zahradu místní mateřské škole a zrekonstruovalo jídelnu Základní školy. Tož tak..

0 0
možnosti
CI

Cocotus_Interruptus

11. 6. 2008 10:17
Re: Vizovice

Zrejme ve Vizovicich nemeli radni mestskou policii jako svuj osobni kseft R^ (Timto zdravim darmozrouta Blazka ;-€(Y)).

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3005x
Obyčejný člověk s obyčejnými problémy.
Jen pro pořádek, nejsem poslanec a nemám s panem poslancem stejného jména nic společného.