Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

totalkeks

15. 4. 2008 22:18
Ježiši Kriste

Co to tady kážete? Myslíte si snad, že jste Papež? Jo, aha. Pardon...

0 0
možnosti
JJ

Havelock Vetinari

15. 4. 2008 13:25
Hmmm

Ja naprosto nechapu co vidite spatneho na placenem parkovisti. Doporucuji vam najet na Britsky system, kde jsou na krajnici 2 cary se parkovat nesmi, kde jsou hodiny se musi platit. Takze to udelejte jako jeden muj soused tady a zaparkujte si auto i s karavanem normalne v kruhaci. No co, cary ani hodiny tam nejsou, tak tam ten karavan ma uz dyl nez 8 mesicu bez pokuty.

0 0
možnosti
H

Hulu

14. 4. 2008 21:12
Berte to z té lepší stránky

Až nastane stav, kdy Vám bude dovoleno parkovat jen před vlastním domem, bude Vám auto úplně k ničemu. Takže vlastně ušetříte statisíce ...

0 0
možnosti
D

darkrazor

12. 4. 2008 9:57
...

Nechci nic řikat, ale jelikož právě dost lidí přemejšlí podobně a jezdí "za bráchou na kafíčko" autem, apod., tak ta doprava je potom tak zasekana jako je. Kdyby si autor článku přečetl ceník DP Praha, tak pozná, že roční jízdenka stojí méně než 5 tisíc Kč, což podle mě je dost slušná částka.

0 0
možnosti
F

Flynn

14. 4. 2008 17:56
Re: ...

a kdyby jel MHD, tak si muze dat i pivko...

0 0
možnosti
S

stormon

12. 4. 2008 9:34
Moc to nechápu.

Na tu večeři snad mohli metrem? Problémy s parkováním jsou ve většině měst, i malých a takový moderní prostředek + perfektní síť MHD nemáme. Když jsem v Praze, dostanu se MHD kamkoliv, možná rychleji než autem. Snad trošku víc úcty k vlastnímu městu. Chápu, že se rozčilujete, když nemůžete zaparkovat před vlastním domem, ale to známe jinde taky. Tenhle stát prostě není zařízen na tolik aut a bude to chvilku trvat, než se dostaneme k nějaké rovnováze.

0 0
možnosti
F

Flynn

14. 4. 2008 17:51
Re: Moc to nechápu.

No ja si "socku" nemohu vynachvalit. Prestu si relativne v klidu denni tisk, knihu, obcas si i sednu na cistou sedacku...

0 0
možnosti
ZM

kvikavec

12. 4. 2008 8:31
vy to nechápete...

Místní úřady nechtějí mít žádnou kriminalitu v ulicích, žádný binec, poházené odpadky, bordel po psech a tak. Jak toho dosáhnout??? No tak, že lidi budou sedět doma! A jak toho dosáhnout?? No tak, že nikam nebudou moct jet! A jak toho dosáhnout? No že kdyby je napadlo vytáhnout paty, tak dají kilo buď za tramvaj, nebo za parkování! A jsme doma a máme vyhráno! Jestli to necháapete, jste natvrdlý;-)...ne, je to fakt problém. Jezdím po Praze za zákazníky. A mám potíže. Tahám s sebou nejaký materiály, docela těžký. Ale abych předešla kroužení po městě, jela jsem teď párkrát MHD. Narazila jsem ve firmě (mám hroznou krávu šéfku) - prej když mám služební auto, nemám jezdit MHD a jestli to auto nechci používat, ať ho vrátím, ona mi žádné jízdenky na MHD nebude proplácet. A tak jsem mezi dalšími mlýnskými kameny. Asi to vyřeším. Nebudu jezdit za pražskými zákazníky - a jsme u toho-nejedu nikam!!!

0 0
možnosti
NN

natelius

12. 4. 2008 7:08
Ten konec to zazdil

Kdyby byla městská doprava pro obyvatele Prahy zadarmo, jezdily by nemytí houmlesové tramvají celý den a každý den. Jako obyvatel Prahy může autor jezdit celý rok městskou dopravou za pár tisíc, což je cena v rámci České republiky naprosto skvělá, vzhledem k nabízeným možnostem.

0 0
možnosti
PK

dolch

13. 4. 2008 11:41
Re: Ten konec to zazdil

Tenhle argument neobstojí. Homeless mají už dneska MHD zadarmo. Pokud je načapá revizor, tak si vystoupí a počkají na jinou tramvaj. Co si na nich kdo vezme?

0 0
možnosti
MDF

Dr. Fe1

11. 4. 2008 23:53
Vážení uvědomělí antiautomobilisti ....

..... ty svoje laciný kydy si nechte vod cesty. To že někteří lidé auta nadužívají není důvod pro tak nehorázný zásah do osobních svobod jako jsou zmíněné parkovací zóny, tohle znemožňuje normální fungování města. A k městu patří i ta auta. Nehledě k tomu že všechno se zvládnout MHD prostě nedá i kdyby se člověk snažil. Nedávno jsem řešil jak odvézt matku z nemocnice, když bydlí na Praze  7 a já na jiné Praze. Měl jsem jí podle Vás po operaci vláčet MHD ? Nebo stovky metrů od placeného parkoviště ? Prostě MHD není všeřešící. Tyhle zóny jsou naprostá nehoráznost.

0 0
možnosti
F

Flynn

14. 4. 2008 17:40
Re: Vážení uvědomělí antiautomobilisti ....

si zaparkuj treba se Svatovitske katedrale, aby ti nikdo nesahal na "lidskou svobodu". Dokonce pak muzes vybirat na benzin tim, ze okolookounejicicm a cvkajicim japonskym turistum reknes, ze to je takova postmoderni performance...

Ale jinak s prevozem nemocne babicky z centra mam podobny problem

0 0
možnosti
VD

všd

11. 4. 2008 23:50
Je to složité

S těmi řemeslníky má pan poslanec pravdu. On je totiž v Praze problém parkovat, i když je člověk ochoten zaplatit. Když chce někdo postavit parkovací dům, Matěj Stropnický mu to zkouší zatrhnout. Opravdu je třeba, aby bylo kde parkovat, ale na druhé straně by se to mělo majitelům aut osolit, a z výtěžku dotovat MHD. To je běžný postup na "západě". MHD zdarma bývá někdy v nejužších centrech měst, např. ve Washingtonu nebo Seattlu, v Evropě jsem se s tím nesetkal.

0 0
možnosti
MH

1255

11. 4. 2008 23:23
Parkovací zóny

Parkovací zony v Praze, to je tragédie. Potřebuji několikrát do roka mamince vygruntovat. Musím si ssebou přivézt výkonný vysavač a různé další potřeby, převlečení apod. Ale kde mám zaparkovat, když bydlím v jiné pražské čtvrti než maminka? Přece nemohu jezdit hromadnými prostředky s těžkým a neforemným vysavačem, kbelíky a hadry. Kam jsme to díky radním došli? A teď se po Praze chtějí opičit i České Budějovice. Prý se to v Praze osvědčilo. Prý.,Kdo jim to nakukal!

0 0
možnosti
JJ

MiW

12. 4. 2008 8:35
Re: Parkovací zóny

Na vylozeni a nalozeni veci z auta lze zastavit i v modre zone na 3min a nebo mezi 6-8hod zdarma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3005x
Obyčejný člověk s obyčejnými problémy.
Jen pro pořádek, nejsem poslanec a nemám s panem poslancem stejného jména nic společného.