Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak já v týdnu hledala taky klíče a našla je v pračce v zásobníku na prášek. Je to zvyk, hodit je na pračku, no a sklouzly mi tam. Asi to byl týden šotků;-Dzdravím Mirko od nás z deštivého dne.R^

0 0
možnosti
Foto

Jitko, možná máte stejnou značku ledničky jako my. e to šibalka - ale jinak je dobrá. U nás také mokro. Deště je třeba, ale o víkendu by se přece jen mohlo aspoň na chvíli ukázat sluníčko. Zdravím. ;-) A díky.

0 0
možnosti
Foto

Paní Mirko, zajímavé, také jsem nedávno měnila ledničku i sporák. Moje lednička sice nekrade, ale příliš chválit ji nemohu - ač vypadá velká, vejde se do ní méně, než se vešlo do té staré. No co už... A starý sporák, když jsem odstavovala, doufala jsem, že se pod ním najde moje krásná kávová lžička. Nebyla tam. Ale ono se všechno časem někde objeví, a ano, na místech, kde by to člověk nejméně očekával. Škrabku na brambory jsem našla po několika letech - v rozleženém kompostu.

1 0
možnosti
Foto

Díky, Jarmilko. Někdy se něco objeví i v době, kdy už to není třeba... Zdravím. :-)

0 0
možnosti
Foto

Bývalá kolegyně si uložila klíče i mobil do ledničky společně se svačinou.;-D Ten mobil vše prozradil dřív, než něco začala hledat.

1 0
možnosti
Foto

Uvažovala jsem nad tím, že na věcech stálé potřeby by měl být připevněn nějaký signální hlásič. Aby člověk např. zatleskal, a on se ozval. A existují. Měli jsme takový, ale už nemáme. Na klíčky by to bylo vhodné. Díky, paní Klárko, za reakci. R^

1 0
možnosti
VN

Mě zas spadly hodinky do peřiňáku. Půl roku jsem je hledala všude, jen ne v peřiňáku. ;-D Ale vy si umíte nakreslit nový klíče a hezčí ... R^

1 0
možnosti
Foto

Nejhorší je, když spadnou klíče venku do popelnice. Také se mi to jednou stalo. Nedávno koukám a z popelnice před doem koukají jen mužské nohy. To bylo leknutí. (A to náš soused, pan doktor, také hledal v popelnici klíče od domu...) To se stává mnohým z nás... ;-) Díky, paní Vlasto.

0 0
možnosti
Foto

Konec dobrý, všechno dobré. :-)

Demence je horší než skleróza. O demenci se nejedná, když nemůžete nalézt klíče, ale když je máte v ruce a nevíte, co s nimi dělat. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Díkybohu, zatím se mi to nestává, ale kdo ví? :-) Pane Chudáčku, díky za b nahlédnutí. Posílám pozdrav do "ulipánové" země.

0 0
možnosti
PK

Občas to prožívám též, klíče jsem potratil sice jen jednou ale to moje stáří je prostě tak nedůstojné:-):-)R^

1 0
možnosti
Foto

Pane Korecký, nic si z toho nedělejte - ztráta něčeho, nějakých věci, není znakem nedůstojnosti. ;-) Věci ztrácejí i docela mladí lidé. Horší už je ztráta rozumu... Díky za zastavení. S tou ledničkou to byla spíš záhada. kterou se naštěstí podařila rozluštit. Hezký zbytek dne, Vám přeji.

0 0
možnosti
ND

Tak ještě že to dobře dopadlo a záhada se vyřešila, můj byt spolkl stříbrný náramek...

A už ho nevydal :-)

2 0
možnosti
Foto

Paní Naďo, ten můj zase přívěsek, zlatého pavoučka - a také se nikdy nenašel. Mrzelo mě to, byl to dárek za syna - ale manžel mi koupil jiný, stříbrný, ten je také hezký. Díky za poznámku. Zdravím. R^

2 0
možnosti
Foto

Vy jste si opravdu dělali větší zásoby jidla?8-o8-o8-o

0 1
možnosti
Foto

Co je to od vás p. Jandová, za hloupou a uštěpačnou otázku? Po určitou dobu nejhorší epidemie koroonavuru nám nákupy obstarávali, naše děti a vnuci. Jsou hodní, měli o nás obavy, bylo to z jejich iniciativy. Proto jsme tehdy měli v tu dobu větší zásobu základních potravin, aby nebylo třeba nakupovat tak často. Vy nemáte děti a vnuky? A co je vám vlastně po tom? Nemám důvod se vám zpovídat. Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 21,08
  • Průměrná čtenost 719x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik