Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc hezké zavzpomínání.

1 0
možnosti
Foto

Díky .pane Šestáku, napsala jsem jak to opravdu bylo... Dovedli jsme se tenkrát radovat z každé maličkosti. Prvomájové Brno bývalo veselé, díky různým folklorním souborům,,, :-) [>-] (Průvody jen organizované).

0 0
možnosti

Jasně paní Pantlíková, každá maličkost musela tehdy potěšit a taky potěšila, současně to ale i naznačuje, že třeba ti profesoři co tehdy drželi tvrdý kurs se asi nemohli těšit ani z maličkostí, když museli pořád studenty buzerovat, a vzhledem k tomu, že to byli jistě inteligentní lidi, tak je to asi muselo taky trápit, aspoň trochu. Chtělo by to možná pořádnej psychologicko sociologickej či jakejsi ještě rozbor, jenže kdo by se toho ujal, třeba nějaký student na diplomku? Jenže když Vy tady máte sotva dvě stě přečtení, to je prostě hrůza. Jinak podle fotek soudím, že ty máte doma, ty jste asi nikde nekopírovala, když tam jste někde i Vy, no jak říkám, to by byla fakt knížka jako hrom, . 50. léta z pohledu obyčejných studentů, nikoli funkcionářů, i když jak jsem slyšel v rádiu teď něco vzpomínek Milana Uhdeho, taky to bylo zajímavé, ale to Vaše bych koupil hned:-)

0 0
možnosti

překrásný, jasná karma, viděl bych to jako část zajímavé knížky o minulosti:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 20,49
  • Průměrná čtenost 717x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik