VF

Kdysi jsem tam chodíval. Díky za připomenutí.

Foto

Děkuji Vám , pane Vlastíku, za poznámku. Okolí města Zlína je všude pěkné. Jsem ráda , že jsem zde v mládí zakotvila. Srdečně Vás zdravím.

Foto

Ano, máte pravdu, paní Veroniko. Máme tu hezky, zvláště v tuto dobu. (IHodně zeleně, lesů, potoků a rybníků). A něco soukromě. V tom našem autě tehdy praskla chladící nádrž na vodu, ale za týden byla vyměněna. Teď už zase jezdíme v pohodě. Mějte se hezky, pěkné léto!

Foto

Krásné místo. Člověk odpočívá, jen se dívá na Vaše fotografie.

Foto

Ano, je to pohodové místo, pravidelně je navštěvujeme. A ráda tam i fotografuji. Pane Martine, přeji vám pěkné letní dny s výlety po vlasti - i jinde. Děkuji za nahlédnutí.

Foto

Paní Melišová, děkuji za nahlédnutí. I na Slovensku je krásně, před pár lety jsme ho procestovali. Těrchová, Vrátná dolina, kubín, Jasenice "(?), rodiště spisovatele M. Kukučína - a další. A před tím východní Slovensko, Velký Šariš a okolí, , Ružomberok, a další. Ráda na to vzpomínám. Léto je doba výletů. Díky za pochvalu.

Foto

Mirko, krásný blog, ráda jsem se pokochala, díky.

Foto

Děkuji Ti, Jitko. Krásné letní dny Ti přeji.

Foto

Děkuji Vám. za zastavení. Fotografuji stále - a někdy se i povede. .

Foto

Zlín a okolí je pro mě oblast částečně neprobádaná, zvláště prý ZOO je famózní.

Foto

Pane Šišo, ZOO Lešná je opravdu unikát- a stále se zdokonaluje. Každá zvířata tam mají vytvořené své prostředí, a i architektonicky a s ohledem na životní prostředí je to klasa. JZOO Lešná je daleko zajímavější než Safari ve Dvoře Králové, i kdež není tak velké. A pak - je umístěno v nádherném prostředí - u Zámku Lešná a v jeho při vstupu s parkem, s pávy apod. . Je tam také umístěno plno zajímavých artefaktů vztahující ke zvířatům, které jsou tam umístěny. Velmi zajímavý je i pavilon s rejnoky, které si můžete rukou pohladit. . Byli jsme tam naposledy před dvěma lety i dřív,(jen co uvařím), přiložím odkaz z mého blogu. A okolí Zlína - a pak dál na Vizovice, Jasennou, Sirákov, Vsetín, Velké Karlovice, kopec Čarták a až na Razuk a hranice se Slovenskem. Paráda. Koce, lesy , (Javorníky,) řeka Bečva pasínky s ovečkami - a kravami),. Aa plno horských potůčků A pak Rožnov, tradiční folklorní Rožnovské slavnosti ve skanzenu V- valašský Slavín. Pomníček tam má i Emil Zátopek. Skokan na lyžích J. Raška, - a spousta slavných valašských malířů a spisovatelů Pro tento kraj je tradiční řemeslo řezbářství, a je zde v přírodě - i na ešné spousta nádherných dřevěných skulptur. Parádní je i Zvonice na Čartáku odkud je krátký

výšlap na na známý kopec Soláň. Valašsko je moje láska. Děkuji za zastavení u mého blogu.

  • Počet článků 335
  • Celková karma 19,77
  • Průměrná čtenost 718x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik