Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Viru se přece tímhle způsobem zbavit nemůžeme. Opravdu myslíte, že když každý opravář bude nosit roušku, tak vir zdechne na úbytě? Já vím, v televizi říkali, že to tak je, ale zkuste o tom trochu přemýšlet. Nejčastěji se nakazí staří lidé v domovech důchodců, LDN a další podobných zařízeních, nakazí se od personálu, který nepochybně roušky nosí, takže problém bude jinde. Ale u opravdu starých lidí je problémem cokoliv, v létě vedra a už to jede, to je prostě fakt. V zimě chřipka. Je to zkrátka ohrožená skupina i bez covidu.

0 1
možnosti
Foto

Nesouhlasím s Vámi... Udělat se pro to něco musí... S epidemiemi lidstvo vždy bojovalo. Kdyby ne, dodnes by se umíralo na mor, choleru, na černé neštovice, na tetanus. děti na záškrt, a podobně. Ty nemoci stále existují, í, ale u nás již díky očkování téměř vymizely. Vy jste lékařka -

epidemioložka? Mám věřit Vám, nebo odborníkům ve zdravotnictví?

0 0
možnosti
Foto

Já vím, že nevíte :-)

0 3
možnosti
Foto

Ach j o... Vy jenom (o sobě) nevíte, že nevíte.... ;-D

0 0
možnosti
Foto

Dokud budeme v péči těchto diletantů ve vládě, má u nás SARS-CoV-2 živobytí zajištěno. Ono jen stačí podívat se k odborníkům a zjistíte, že vrcholný orgán péče o zdraví obyvatel, nepochybně plný špičkových odborníků, si plete virus a nemoc jím vyvolanou - stačí navštívit jejich web a můžete si tam přečíst oficiální aktuální informace o koronaviru COVID-19 (na portálu MZČR).

0 1
možnosti
Foto

Znáte nějaké lepší, pane Machačku? Sem s nimi... :-/R^ Díky za názor.

1 0
možnosti
Foto

Fandím každému lidskému konání ze kterého neplyne žádná agrese vůči ostatním lidem. Je fajn, že si lidé umí najít způsob, jak svobodně žít i když jim to jiní chtějí zakázat.

4 0
možnosti
Foto

Já také, pane Kšíre. Ale svobodný (vnitřně) může být člověk, který v době nutnosti dovede obětovat pro dobro druhých - i svých bližních, i kus vlastní svobody. VNení to přece í na věky, ale jen na čas, než se situace s epidemií zlepší. A co mají říkat zdravotníci? Ti se neobětují? Ten, kdo to dnes nedovede, je podle mne sobec. Díky za příspěvek.

1 0
možnosti
Foto

Lidi si najednou myslí, že všechno mohou. Jenže nemohou.

A kdo to nepochopil...

2 0
možnosti
OU
OU
Foto

Ve Zlíně je to o něco lepší... Očkuje se. Zatím vakcíny (doufán) stačí. Hezký den, :-)

0 0
možnosti
JL

Uvidíte. Třeba se toho dožijete.

1 0
možnosti
Foto

Uvidíme... ;-) Díky za optimistickou připomínku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 20,68
  • Průměrná čtenost 717x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik