Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím Tě, Jitko... Tvoje příběhy jsou také pěkné a zajímavé...:-)

1 0
možnosti
Foto

Kdo hledá, najde... I když je to někdy problém. Malé děti mají někdy podivné nápady, Vás tenkrát zajímaly víc slepice, než krásné než tylové šatičky... Mého bráchu jednou našli v králikárně mezi ušákama... Díky, paní Věro, za příspěvek. ;-)

1 0
možnosti
VF

Bylo po válce a na Boží tělo se počasí vydařilo. Rodiče mě vyšňořili do nových růžových tylových šatiček a pustili mě na dvůr. Sami se oblékli do svátečního, ale hledali, hledali a nemohli mě najít. Pak zahlédli velikánskou růžovou mašli v díře pro slepice a za tou mašlí jsem se pak objevila já - vracela jsem se z ulice. Bylo to neuvěřitelné, ale sváteční paráda neutrpěla. Fotodokumentace je k nahlédnutí.:-)

1 0
možnosti
Foto

Díky za pochvalu, Pavle...:-)

0 0
možnosti
Foto

Mirko, moc pěkné povídáníR^

1 0
možnosti
Foto

Náspí je něco jako užší nezasklená veranda, oddělena od dvorku dřevěným plůtkem a opatřena brankou, aby se dovnitř nedostala drůbež... Na Slovácku se tomu říkávalo (ty) náspja... Nahoře byly kryty prodlouženou střechou, dole (vydlážděny cihlami nebo barevnými dlaždicemi. Díky za poznámku. R^:-)

0 0
možnosti
JL

Pěkné, moc krátké. Co je to náspí?

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 21,08
  • Průměrná čtenost 719x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik