Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Milá paní Pantlíková, musím Vám tady napsat. Prosím, neznepokojujte se, není to nic proti Vám, ale považuji tuto informaci za důležitější, než ohled k Vám milé a sympatické pisatelce.

Toto očkování je pokus, který bude podle zdravotnických stránek USA vyhodnocen za dva roky. Podle Norimberského soudu nad fašismem bylo stanoveno, že osoby vstupující do pokusu (experimentu) mají být seznámeny se všemi možnými obtížemi, a jen tehdy podle vlastního rozhodnutí přijat zkušební látku.

Paní Pantlíková, přeji Vám vše dobré i Vašemu manželovi. Jsem rád, že nemáte potíže a prosím, abyste nás s případnými obtížemi seznámila přesto, že si je nikdo nepřejeme. Děkuji

0 2
možnosti
Foto

Pane Pavelko, děkuji Vám za milý, i když neupřímný dopis. který považuji za provokaci. Každý z nás dnes postupujeme v této době nějakou zkoušku, já věřím víc odborníkům ve zdravotnictví, než nějakému neznámému pisateli, dejme tomu Josefu Pavelkovi, o kterém si ani nejsem jista, jestli zde vystupuje pod vlastním jménem, natož pod vlastní identitou. Neděkuji vám za příspěvek. Rv

2 0
možnosti
LI

GratulujuR^, v Plzni je to v nedohlednu, očkovací místo, kam jsem manžela hned 1.den v pátek zaregistrovala bylo zrušeno a pak mu přišla SMS s pěti termíny do Ikemu v Praze!!!. Zpč. kraj je skutečně až někde na chvostu peletonu...

1 0
možnosti
Foto

To je zvláštní, a očkovat až do Vsetína. (50 km). Snad se i v Plzni situace zlepší. Díky za poznámku, paní Ludmilo, přeji Vám hodně zdraví. . :-)

0 0
možnosti
Foto

Jsem vážně zvědav, kdy se Babišstán začne opičit po Izraeli (kde začnou očkovaným vydávat zelené pasy). U nás se očkovaným po druhé dávce /patřím mezi ně od sklonku ledna také/ vydává Certifikát, což je list papíru A4 a na něm jsou kromě písemných údajů o očkování dva kódy - čárový a QR. Místo malého průkazu do kapsy tedy budou očkovaní v ČR sebou nosit v průhledném obalu velký papír. Normálka ;-)

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak, pane Šindeláři. Dostala jsem po očkování certifikát - list papíru. Díky za něj. (A další den mi na e mailu přišla zprávu - a že si mám otevřít jinou zprávu, ve které si otevřu kódem, který mi přijde SMSkou na mobil a pak si ho sama vytisknu na počítači. SMSka mi na mobil nepřišla, certifikát už mám, přinesla jsem si ho přímo z očkovacího místa. si přinesla z očkovacího místa. (Mají v tom zmatky (zatím?). (Jo ale také mi telefonoval můj praktický lékař, jestli mě má nechat registrovat na očkování. Sdělila jsem mu, že zaregistrována už jsem a očkována druhou dávku budu za dva dny. (Ve Zlíně to kupodivu funguje).

0 0
možnosti
Foto

Jitko, díky za zastavení... Zdravím. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Paní Mirko, je správné, že jste ty vedlejší účinky tak otevřeně popsala. Rozdíl 4 cm je skutečně alarmující. :-)

1 0
možnosti
Foto

Chtěla jsem, pane Davide, tu dnešní situaci jen trochu odlehčit.. Doufám, že jste to pochopil. Pandemie bohužel trvá, ale život jde díkybohu dál...:-)

1 0
možnosti
Foto

J40a79n18a 42M27a18j94o78v25á

22. 2. 2021 19:22

A to je fajn. Tak nějak celé. Že máte fajn děti, že očkování proběhlo v pohodě, že nejzásadnějším vedlejším účinkem je křivě upečený koláč.

Tak ještě vydržte těch pár dní do nástupu imunity :-). A přeji hodně zdraví a samé rovné koláče pro vděčné strávníky.

3 0
možnosti
Foto

Vám také, paní Jano... Hodně zdraví a také trochu radosti v tomto našem dnešním slzavém údolí...;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Tak gratuluji a přeji hodně zdraví do dalších let. Buďte šťastní, že jste se koroně vyhnuli. Mnozí, i zde na blogu, ji zlehčují, ale je to zákeřná bestie. Mám ve svém okolí lidi, kteří prodělali covid s nepatrnými příznaky už vloni, ale stále bojují s následky. Například mladému, dříve sportujícímu chlapovi dnes dělá problém vylézt malý kopec. A neví, co bude dál...

2 0
možnosti
Foto

Ano, je to zákeřná potvůrka, jednoho jen pošimrá, druhý odejde na věčnost. A nějak se mu u nás zalíbilo. V naší širší rodině covid -19 již prodělal kdekdo. s různou intenzitou. Přeji Vám také hodně zdraví - a ať se Vám zdaleka vyhne. R^

1 0
možnosti
Foto

R^To je moc dobře, Mirko:-)

1 0
možnosti
Foto

Díky, Jeníku. Přeji Vám také hodně zdraví. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Takže jste prozradila, do jaké věkové skupiny už patříte. To jste ještě pěkně aktivní.

1 0
možnosti
Foto

Jo - a to ještě neznáte všechny moje aktivity... Tom byste koukal... ;-)R^

Díky, pane Bicero, za příspěvek.

0 0
možnosti
Foto

R^ Paráda :-). Díky za doporučení . Myslím, že nežádoucí účinek očkování ve formě deformace pečeného moučníku je celkem přijatelný, nepatří mezi život ohrožující. Naši prababičku po aplikaci 1. i 2. dávky naštěstí nepostihlo ani to (neb zrovna nic nepekla), čímžto pádem nám ostatním očkování také doporučila.

3 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 20,68
  • Průměrná čtenost 717x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik