Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro nás, co do Prahy jezdíme zřídka, anebo vůbec - jsou v Praze místa, která nejen obdivujeme, ale která nás dovedou i dojmout. ( I když vím,, že tam existují i místa, která si obdiv nezaslouží). Chybou na kráse mého krátkého výletu do Prahy byla moje nevhodná obuv, takže i jsem si po čtyřhodinové chůzi po pražském dláždění dost vytrpěla.... Ale - moje chyba - příště se polepším. Ale co - . špatné se zapomene, hezké vzpomínky zůstanou. Už je to tak. . R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Kuchto, díky za poznámku ,chybný údaj Klementinu jsem (doufám) opravila. O tom, že se Praha nevyvíjí nejsem informována, a nějaké " ruskosti" jsem si také nevšimla. Připadalo mi, že je tam nejvíc turistů - asiatů. Vadí mi jiné věci, jako jsou grafiti na zdech, na štěstí ve středu města nejsou tolik vidět. Byla jsem tam jen krátkou dobu, víc jsem toho postřehnout a zaznamenat nestihla. Ještě jednou díky za reakci.:-) R^

0 0
možnosti
PK

S tím Klementinem jste to trochu popletla. Jinak na Praze mi vadí, že se nevyvíjí, ale když primátorka z dovozu je spokojená neboť tramvaje jezdí ... A taková ta všudypřítomná "ruskost" Vám nevadí?

1 0
možnosti
RP

Praha je opravdu krásná, souhlasim.R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 20,66
  • Průměrná čtenost 718x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik