Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Zajimave, ze nebyl mistni, ale mel klice od nejakeho skladu loutek

Ale jinak chvalim za statecnost.

1 0
možnosti
Foto

Pane Dolanský, také mi to došlo, ale až poději. Byla jsem tak naivní, že jsem si nevšimla, že se mi vůbec nepředstavil. Díky za poznámku.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, paní Veroniko. Paní Foltýnová, Vy mi nevěříte? To se skutečně stalo...

1 0
možnosti
IL

I75v74a33n33a 79L13a41n19c62e

15. 8. 2023 21:39

Vy jste měla neskutečné štěstí, že po Vašem lepanci se nerozzuřil, ale naopak schlípl.

6 0
možnosti
Foto

Paní Ivano, člověk v takové mezní situaci jedná a ani o tom příliš neuvažuje. (A ta moje facka asi nic moc). Byla jsem mladá, s takovými muži jsem neměla žádné zkušenosti. Tatínek byl velmi hodný a laskavý člověk - a jinak znala jsem jen kamarády ze školy a spolupracovníky, to byli učitelé. A ten člověk asi nebyl vyložený hulvát, došlo mu, že se nedám - a možná dostal strach, že by se nato přišlo kdo to byl. Měl přece klíče od toho skladu. A možná byl podle toho rozšlápnutého manžetového knoflíku, který ho tak rozhodil, metrosexuál. To mě ale napadlo až teď. Díky za reakci.

1 0
možnosti
Foto

Brrr Ještě že se mu to nepodařilo

1 0
možnosti
Foto

Ivanko, my ženský se přece nedáme... Máme to v krvi..

1 0
možnosti
TG

Zachovala jste se velmi statečně!

7 0
možnosti
Foto

Pane Tomáši, nevím, jestli to byla statečnost, nebo jenom pud sebezáchovy. (Byla jsem mladá a nezkušená). V takové mezní a situaci jsem se ocitla poprvé a soustředila všechny síly, hlavně psychické - přišlo to samo. Proto nikoho nesoudím druhé, každý se může v podobné situaci zachovat jinak. Ale zjistila jsem, že pocit zrady dodá člověku sílu. Děkuji Vám za příspěvek

1 0
možnosti
Foto

No to Vás obdivujem, akú duchaprítomnosť Ste zachovala v takej situácii.

9 0
možnosti
Foto

Paní Melišová, jsou situace, kdy je člověk schopen všechny síly, které má. A možná o tom ani neví. O tom jsem se přesvědčila v té krajní situaci. Díky za reakci.

1 0
možnosti
  • Počet článků 336
  • Celková karma 23,40
  • Průměrná čtenost 720x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik