- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Přidala jsem na dokreslení (kavkazské krajiny a lidí co tam žijí) nějaké fotografie...
Hezký článek, Mirko. Párkrát jsme takhle byli u moře v Bulharsku nebo v Rumunsku a vždy to chtělo "dezinfekci" před každým jídlem. Byla to taková příjemná nutnost
My jsme byli dvakrát na Balatonu - a pak v té Adžárii. (To byl fakt zážitek). Moře bylo krásné, ale ty poměry...(I když manžel byl pracovně NDR a v Polsku. Ale ne u moře, a syn na Rujáně, jako student strojní průmyslovky). Díky za poznámku, pane Jene. A vzpomínám manžel služebně v Polsku a Lipsku.
Nespletla jste si desetiletí? V devadesátých letech ještě bylo ROH?
Pane Polášku, které desetiletí bylo od r. 1981 až 1989? To již neexistovalo ROH? V podniku, kde jsem byla zaměstnána, (asi 1750 zaměstnanců) byli člena ROH všichni. Nelžeme si do kapsy...
Probiotika. Nebo panáček každý den. Pozor, nekombinovat! A hlavně se z toho nepo.
Pěkné. A co je pěkné, zaslouží karmu. :)
Petr se vyzná.
Děkuji za článek a přeji pěkný večer.
My si rozumíme, Arnolde, viďte? A víte, jak je silná valašská slivovica? To se jí napili dva myšácí - a prý - " včíl půjdeme za kočkama..."
Pulčík je málo a raději meruňkovici, tu domácí...
Díky za radu. pane Korecký, já mám dobré zkušenosti i s tou naší 45 procentní "valašskou" - i když ta slovácká meruňkovice také není k zahození...
Souhlas. I když půlčík slivovice je mnohem účinnější a chutnější preventivní prostředek