Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pod plným jménem je i tato diskuze. Máme se bát? :-(

0 0
možnosti
Foto

Diskuze pod plnými jmény nic neřeší a navíc je velmi nebezpečná pro zúčastněné. Nechápu, kde se vzala tahle představa, že všechno bude báječné a všichni budeme v bezpečí, pokud se všude budou používat jen plná jména. Je to strašné riziko pro zúčastněné, diskuzi může číst kdokoliv i šílenec, násilník, který vás bude pronásledovat. A dovedete ho k sobě právě použitím plného jména, z různé rozesetých údajů na internetu vás může najít a ani o tom nebudete vědět. Ze všech stran se ozývá varování před zveřejňováním nejen jmen, ale i čehokoliv, co k vám případného násilníka či šílence může dovést.

1 0
možnosti
Foto

To máte pravdu... Už nechodím...  :-)Rv

0 0
možnosti
Foto

J31a28n86a 90M10a35j61o87v44á

18. 1. 2015 22:54

Do čtyřek bez ubrusu a do uštěkaných diskusí stačí nechodit.

1 0
možnosti
Foto

To jste mi neporozuměl, pane Dvořáku. Chtěla jsem tím jen říci, že všechno má mít svá pravidla, i komunikace mezi lidmi. Do hospod, ve kterých se lidé  hádají a perou , nechodím. Díky za reakci. :-)

0 0
možnosti
Foto

Internetové diskuze mají svá nepsaná pravidla, pravidla byla stanovena kdysi dávno, kdy internetové diskuze začínaly. Jenže za ty roky, kdy jsou internetové diskuze přístupné všem, se ukázalo, že jejich vynucování je vlastně kontraproduktivní. Každý ta pravidla musí dodržovat sám od sebe a pokud je nedodržuje, ostatní diskutující by ho měli ignorovat nebo dokonce vykázat z diskuzí. Dnes tihle, kteří by byli bývali dříve vykázání, označí ostatní za trolly provozující kyberšikanu a vítězí. Slušných diskutujících ubývá, protože diskuze ovládají právě tihle. :-(

1 0
možnosti
NM

...vážená paní máte úplnou pravdu ve všem a zde přichízí rčení.."bav se s volem bez klacu"...a to nemusí být bulvár neb se staší poohlédnout a jiné diskuzní variace npř. na TÝDENu je ukázkou tak max.na jeden příspěvek a odejít;-O...to samé začíná být i na PL a bude to čím dál tím horší.Doufám,že po nové prezidentské volbě to bude lepší...to jsem ale píchl do vosího hnízda  a doufám,že nedopadnu jako na TÝDNU kde se nemohu už vůbec přihlásit ale jako kritik Zemana bych byl v pohodě:-P:-P

1 0
možnosti
Foto

Nějak mi přišlo na mysl vyjádření jisté fiktivní důchodkyně: "Já bych všechny ty internety zakázala."

Když půjdete do správné restaurace, uslyšíte tam ještě horší věci.

1 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 19,98
  • Průměrná čtenost 717x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik